A+ A-

Kanári kaland 1. rész

Lógás a suliból, szikrázó tavaszi napsütés, puha homokos strand, és az Atlanti óceán kissé hűvös vize. Mi kell még egy átlagos tininek? Talán az, hogy a nagyija barátnője elrontsa a gyomrát a bezabált paellától is így ő végre egyedül császkálhasson. Az egyetlen problémám az volt, hogy mivel még nem kezdődött el az igazi turistaszezon, dögös csajok helyett öreg nyuggerekkel meg pasikkal volt tele a part.
A kirakatokat nézegetem, amikor éles fékcsikorgás közepette megáll mellettem egy autó.
- Hello – szólít meg angolul, az ablakon kihajoló kopasz férfi – nem tudod, merre van az Oasis Park?
- De – kezdem – lefordulnak a következős sarkon balra majd …
- Figyelj, - szakít félbe - nincs kedved elkalauzolni bennünket odáig? Fizetjük a belépődet, és vissza is hozzunk.
- Ok – döntök könnyelműen és beszállok az anyósülésre.
- Én Fred vagyok, a hátsó ülésen az a barátom Mark – nyújtja a kezét a sofőr.
- Dani – árulom el én is a nevemet.
- Nagyon aranyos fiú vagy – teszi a kezét vállamra Mark – szép szőke a hajad. Fested?
- Dehogy – mosolyodok el. Furán hangzik, de jól esik, hogy megdicsérnek. Bár, már másfél évtizede élek a Földön, még mindig úgy nézzek ki, mint egy kisgyerek. Egy pisis kislány – „heccelnek” mindig osztálytársaim. Ekkor hirtelen megragadja a fejemet és egy törülköző nyom az arcomba. Megpróbálok kapálózni, de erősebb nálam. Az émelyítő szag a torkomba mar. Elgyengülök. Feladom.
Valahol a távolban a zene dübörög. Lassan felemelem a fejem. Egy félhomályos pinceszerű helységben vagyok. Mikor megmozdulok, megcsörrenek a láncok. Egy hatalmas X-szerű valamihez vagyok bilincselve. Nyílik az ajtó és vakító fény önti el a helységet.
- Felébredt a mi kis hercegünk! – szólal meg Fred.
- Engedjetek el! – kiáltom vékony, síró hangon.
- Talán, ha majd jó kisfiú leszel. – jelenti ki a társa. – Gondolom, megszomjaztál. Igyál. – tart egy kólásüveget a számhoz.
Az édeskés sötétbarna folyadéknak nincs kóla íze, de gyorsan kiürítem. Mark félredobja a palackot és zsebébe nyúl. Bicska villan kezébe. Megremegek, ahogy az hideg acél a bőrömhöz ér, de nem akar bántani. Lassú óvatos mozdulatokkal, levágja rólam a ruháimat. Ott állok előttük X-be feszített meztelen testtel. - Gyönyörű vagy! – érint meg Fred.
Megfogja az állam, csókolni kezdi a torkomat. A keze végigsiklik a testemen és a mellemen, mikor ajka a nyakam aljához ér. Az orra hegyét végighúzza a kis bemélyedés körül, majd ráérősen halad tovább. Délnek tart, a kezét követve, a szegycsonton a mellemig. Mindkettőt megcsókolja, gyengéden rágcsálja, és finoman szívja a parányi bimbókat. - Kérlek ne – nyögöm. Szokatlan vágy önti el a testemet. – Bedrogoztak – villant át az agyamon. Lehet. De mintha többről lenne szó. Meleg lehelete a bőrömet csiklandozza. Eléri a köldökömet, belémártja a nyelvét, aztán finoman megérinti a fogával a hasamat. A testem ívben megfeszül.
- Hagyd abba. – kérlelem erőtlenül. – Engedjetek el. Nem mondom el senkinek, hogy elraboltatok.
- Persze, hogy nem Dani. Mert te már a miénk vagy.
- A nagyi keresni fog.
- Aha – vigyorog.
Az orra végigsiklik a hasam és a szeméremszőrzet közti vonalon, finoman harapdál, nyelvével ingerel. Aztán hirtelen letérdel, megmarkolja a bokámat, és felemeli a lábam. Figyel, lesi minden reakciómat. Gyengéden megcsókolja, majd finoman megharapja a lábujjakat. Amikor a kislábujjhoz ér, erősebbet harap, én pedig nyöszörögve rángatózom. A nyelve végigsiklik lábfejem belső részén, és nem bírom tovább nézni, mit csinál. A forróság elönt. Csak a drog – győzködöm magam. Elégek. Szorosan lehunyom a szemem, és igyekszem feldolgozni mindazt az érzést, amit bennem kelt. Megcsókolja a bokámat, majd végigcsókolja a vádlimat a térdemig, ott megáll. Ugyanezt teszi a jobb lábammal. Őrjítő.
- Kérlek - nyögök fel, amikor megharapja a kislábujjamat. Ez mélyen a hasamban ver visszhangot.
- Hagyjam abba? – kérdezi mosolyogva.
- Fffolytasd – dadogom.
Nem áll meg a térdemnél, tovább megy fölfelé a combom belső felén, közben széttárul a lábam. Tudom, mit akar, és egy részem eltolná, mert szégyellem magam, és zavarban vagyok. A szájába akarja venni. Tudom. A másik részem boldogan várja. Egyre halad fölfelé a combomon, csókol, nyal, szop, és aztán már ott is van a lábam között. Simogatni kezdi a meredező farkam. Puha ujjait végighúzza a szárán. Kezébe veszi a golyóim és játszadozik velük. Ismét a farkam cirógatja; teli tenyérrel dörzsöli a makkom.
Hihetetlenül keménynek érzem magam. Nagyon vágyom rá, hogy a szájába vegye. Lassan odahajol. Finom puszikat nyom a makkom hegyére, Felnéz; egyenesen a szemembe. Megemelem a fejem, és nézem. Nézem, ahogy apró puszikkal halmozza el a farkam, miközben jobb kezével szorítja a szárát, majd hátrahúzza a bőrt és lefogja. Annyira feszül a bőr, hogy már majdnem fáj. Lassan eltűnik az ajkai között. Soha nem éreztem még ilyet. Meleg, nedves.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2018. 04. 30. hétfő 10:22
Nem szeretem ezt a műfajt,de nem volt rossz.
#6 deajk2008 2018. 01. 26. péntek 10:23
Imádtam nagyon jó lett... 9p
#5 A57L 2018. 01. 21. vasárnap 04:49
Nagyon érdekes az írásmód.
#4 genius33 2018. 01. 7. vasárnap 11:49
Nekem tetszett!
#3 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 09:04
nem tetszett
#2 Dr. Fartez 2017. 12. 28. csütörtök 10:08
Szerintem nagyon jó. Kíváncsian várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2017. 12. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?