A+ A-

Barátnőm apja 5. rész

Fordítás
Eredeti történet: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Mire hazaértem, még csak délután 4 óra volt. Megtörténhetett ennyi minden két óra alatt, hogy megdugtam Dant, ő is engem, mialatt megbasztam a feleségét? Egyáltalán megtörtént mindez?
Megráztam a fejem, hogy rendbe szedjem a gondolataimat. Hogyan lehetséges, hogy egy megletősen átlagos, főiskolára induló 18 éves fiú, meglehetősen átlagos szexuális élettel, egyszercsak szexuális kapcsolatba kerül a barátnője apjával, majd a férfi segítségével az anyjával is? Hogyan történhetett meg ez?
Időre volt szükségem, hogy rendbe tegyem magamban a dolgokat. Szerencsére a házunk üres volt – nem tudom, a család hova ment, de örültem, hogy egyedül lehetek. Felkaptam egy sört, kimentem a hátsó tornácra, a széket egy napsütötte helyre húztam és belehuppantam.
Még mindig izgatott lévén nehéz volt józanul gondolkodni. Egyik percben az járt a fejemben, hogy milyen rossz dolgot műveltem, elárulva és megcsalva Jennyt a lehető legaljasabb módon, de aztán a bűntudat elszállt, és a délutáni együttlét zaftos részletei jutottak eszembe. Felidéztem Dan szűk fenekének szorítását a farkamon, majd az érzést, amikor ő hatolt belém. Tina csöpögő puncijának ízét és illatát. Az emlékektől újra felállt a faszom, amikor kaptam egy SMS-t. Dantól jött.
Kattints erre a linkre, írta.
Nem akartam, de természetesen megtettem.
Amikor megnyílt az oldal, a nyári lakban lévő webkamera képét láttam. Dan és Tina kúrtak a földön lévő matracon – azon a helyen, ahol pár órája én dugtam meg Dan seggét. A férfi éppen kilépett a képből, és bár nem hallottam semmit, tudtam, hogy Tina úgy dorombol, mint egy bagzani akaró macska.
Ezek az emberek kielégíthetetlenek, gondoltam, de közben az én faszom is mereven állt, mint a cövek.
Felnéztem. Az udvarunkat vastag sövény veszi körül, a szomszédok nem láthatnak engem. Feltettem a telefont a szék karfájára, hogy jobban lássam. Tina éppen átkarolta a kezével és a lábaival a férjét, aki benne volt tövig.
Letoltam a rovödnadrágomat és elkezdtem verni a farkam. Ahogy őket bámultam, Dan oldalra fordult, hogy lássam a farkát, ahogy Tina pinájában mozog. Mindketten belenéztek a kamerába – azt remélték, vagy talán tudták is, hogy én is nézem őket.
Ebben a pillanatban ellőttem. Nem túl sokat, hiszen ma már néhányszor elélveztem náluk. A székbe rogytam, amitől a telefon leesett a földre úgy, hogy még mindig a webkamera képét mutatta. Felvettem és kikapcsoltam anélkül, hogy a képernyőre néztem volna.
Hú, ez nem volt semmi, mondta egy hang a hátam mögül.
Meglepődve fordultam hátra. A legjobb barátom, Gil állt a nyitott ajtóban.
Baszki, mondtam, hogy kerültél ide?
Jöttem, hogy felvegyelek, válaszolta. Emlékszel, megyünk Benhez barbeque-ra.
Teljesen kiment a fejemből, mondtam. Mióta vagy itt?
- A kocsid a ház előtt állt, de hiába kopogtam, nem feleltél. Azt hittem, elaludtál. Az ajtó nyitva volt, bejöttem, hogy költselek fel, de nem találtalak a szobádban.
- Mióta nézel?
- Épp attól a pillanattól, ahogy letoltad a nadrágod. Keményen verted, haver!
- És élvezted a látványt?
Nem válaszolt azonnal.
Izgató volt, mondta.
Ekkor vettem észre a merevedést a nadrágjában. Nem tudom, mi lelt, de azt mondtam, jöjjön mellém.
Kicsit tétovázott, aztán lépet párat és megállt egy lépésre előttem.
Áll ide, mondtam, rámutatva a lábam előtti pontra.
Megint tétovázott, de aztán odaállt, ahova mutattam.
Mielőtt reagálni tudott volna, lerántottam róla a rövidnadrágot. Nem viselt alsót, a félmerev fasza kipattant, pont az arcom előtt.
Gil továbbra sem mozdult. Felnéztem rá, s bár nem mondott semmit, azt láttam az arcán, hogy nem fog megállítani, bármit is csinálok vele.
Mivel a legjobb barátok vagyunk, láttam már a farkát korábban. Főként az edzőteremben, átöltözéskor, de sohasem ilyen közelről. Rövidebb volt, de vastagabb, mint az enyém, egy szőke bozonttal körülvéve. Nagy, lelógó golyói voltak, kevés szőrrel.
Kinyújtottam a kezem és mindkettőt a tenyerembe vettem. Gil halkan felnyögött, és ahogy masszíroztam a golyókat, egyre jobban ellazult. Egy perc után megfogtam a farkát, amely már teljesen merev volt, mintha egyenesen a szemeim közé célozna vele.
Gil felnyögött, ahogy rámarkoltam, és egy ideig azt gondoltam, vissza fogja húzni. Mielőtt megmozdulhatott volna, kidugtam a nyelvem és megnyaltam a makkját. Újra felnyögött, és tudtam, már nem fog elmenekülni sehova. Újra felnéztem rá, és a szemeiben ott láttam a félreérthetetlen vágyat, hogy csináljam tovább.
Előrehajoltam, és a nyelvem hosszan rátettem a makkjára, mely most már kőkemény volt. Soha nem csináltam ilyet, de Dan szopását megtapasztalva pontosan tudtam, mit kell tennem.
Kinyitottam a szám, és becsúsztattam pár centit a farkából. Kihúztam, majd újra bevettem, immár egy kicsit mélyebben. Valami sóst éreztem a nyelvemen, és időbe tellett, míg rájöttem, hogy Gil előváladéka az.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2018. 03. 10. szombat 13:15
Ez már sok.
#6 cscsu50 2018. 01. 26. péntek 07:04
a bi jobb
#5 rockycellar 2018. 01. 23. kedd 17:40
Ejjj ez a sok homo, inkább biszex kéne
#4 deajk2008 2018. 01. 23. kedd 12:30
De kell tobb homo and good story... 10p
#3 Gróf úr 2018. 01. 23. kedd 07:03
Nekem tetszett.
#2 A57L 2018. 01. 23. kedd 05:26
Nem kell több homo.
#1 Törté-Net 2018. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?