A+ A-

Barátnőm apja 1. rész

Fordítás
Eredeti: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Kimentem a nyári lakból és visszatértem a fedett verandára, ahova mindenki bemenekült az eső elől. Nem csak a megerőltetés miatt ziháltam, hanem azért is, mert még mindig meg voltam rémülve attól, ami pár perce történt velem a bódéban. A barátnőm apja támadt le.
A részletek nem annyira tiszták most, hat hónappal később, de a történet elég jól beleégett a memóriámba. A vihar minden előjel nélkül tört ki, és szakította félbe a barátnőm 18. születésnapi partiját. Hatalmas mennydörgés hallottunk, nagy szél kerekedett, alaposan megrémisztve azt a két tucatnyi ember, akik söröztek vagy éppen hamburgert sütöttek a hátsó kertben. A többség a verandára szaladt az eső elől, beleértve a barátnőmet, Jennyt is. Ott volt az anyja és a legtöbb barátunk. Jenny apja és én, akik a medence mellett álltunk, amikor az eső megérkezett, nem akartuk megkerülni az egészet, inkább beszaladtuk a a kis bódéba.
Amikor beértem, megfordultam, és a zuhogó esőn át láttam Jennyt, ahogy a tornánc szélénél áll. Kiálltott valamit nekem, amit nem hallottam tisztán – valami olyasfélét, hogy mi a francot fogsz te ott csinálni? Teátrálisan megvontam a vállaim és megfordultam. A szemem sarkából még láttam, hogy ő is elmosolyodik, majd a barátaival kezd el beszélgetni. Csak ekkor ébredtem rá, hogy kettesben maradtam az apjával.
Dan sokkal fiatalosabb volt, mint az átlagos apukák. Maximum negyven lehet, és még mindig nagyon jól néz ki. Fiatalon vette el Tinát, Jenny anyját, és hamar megszületett a gyerek, így most sem néztek ki sokkal öregebbeknek a mi barátainknál. Jó fejek voltak, engedtek sört inni, amikor náluk voltunk - csak sört, semmi töményet, mert ez pont nem elég ahhoz, hogy rendesen berúgjunk. Csak akkor néztek morcosan, ha elkaptak valakit közülünk dohányozni.
Egy kicsit mindig rá voltam kattanva Tinára, aki nem volt olyan szép, mint a lánya, de nagyon aranyos volt. Úgy nézett rám, a 18 éves, mindig kanos kamaszra, hogy az jóval többnek tűnt a szokásos kacérságnál. Dan-t pedig imádták a korombeli lányok. Sokszor hallottam őket áradozni arról, hogy Jenny apja mennyire szexi, és mindig idétlenül röhécseltek, ha Dan szóbaállt velük. Kétségtelenül jó pasi volt, homokszőke hajjal, ami soha nem látott fésűt, és kék szemekkel. Úgy tűnt, soha nem vette észre, hogy szexinek találom.
Amikor észrevettük egymást félig elázva, összenevettünk, majd elkezdtük előkészíteni a száraz székeket a kabinból, székeket, hogy legyen ahova kiülni, amint eláll az eső.
Néhány pillanatnyi kínos csönd után Dan megszólalt: - Nem úgy néz ki, mintha hamar elállna, mit szólsz egy újabb sörhöz? Meg sem várva a választ, belépett a nyári lakba. Hallottam, amint szekrényeket nyitogat, aztán a jég hangját, ahogy beleesik a pohárba. Pár másodperc múlva kijött, egy tálcán hozva két poharat és egy üveg scotchot.
- Ez jobb, mint a sör, mondta, majd rátöltött egy jó adag borotyánsárga folyadékot a jégre, majd a poharat átadta nekem.
Csodálkozást láthatott a tekintetemben, mert egyszer már kóstoltam a scotchot, de akkor nem ízlett. Azt mondta, lögyböljem meg az italt a pohárban, hogy jól feloldja a jeges, és lassan kortyoljam, akkor sokkal lágyabb lesz.
Úgy tettem, ahogy mondta, és belekortyoltam. Köhögnöm kellett, ettől Dan elmosolyodott. A második korty már simán lecsúzott, a harmadik még jobb volt. Közben láttam, hogy Dan megitta az övét, pedig sokkal több volt neki, mint nekem. Újra töltött magának. Nem volt részeg, csak lazának és boldognak tűnt, és ahogy megittam én is az enyémet, magam is lazább lettem.
Az eső vigasztalhatatlanul szakadt. Jenny megint kijött a veranda szélére és integetni kezdett, azt kiálltva: szaladj át! Rámosolyogtam, felemeltem az üres poharam és az apjára mutattam. Jenny biccentett, megemelte a söröspoharát és visszafordult a barátaihoz. Ekkor valaki felhangosította a zenét, pár gyerek táncolt, és láttam azt is, ahogy Tina komoly beszélgetésbe merül néhány kollégámmal a veranda másik szélén. Úgy tűnt, mindenki jól elvan nélkülünk.
Pár percig beszélgettünk Dannal arról, milyen hirtelen jött az eső, és egyéb jelentéktelen dolgokról. Egyszercsak megkérdezte, hány éves vagyok pontosan. Mondtam neki, hogy betöltöttem a 18-at, alig három hónappal korábban. Emlékszem, kicsit csodálkoztam ezen, hogy miért érdekli ennyire pontosan, hiszen nagyjából tudta, mennyi idős vagyok. Csak később jöttem rá, hogy miért kérdezte.
Egy idő után pisilnem kellett. Volt egy kis fürdőszoba a nyári lak hátsó részén – mindössze egy vécé és egy mosdókagyló volt benne. Bementem, a lábammal tartottam az ajtót, hogy ne nyíljon ki, és elkezdtem kigombolni a rövidnadrágomat, amikor az ajtó újra kinyílt és belépett Dan. Már ott álltam a vécékagyló előtt, kezemben a farkammal, de úgy túnt, ez őt cseppet sem zavarja. Ő is kigonbolta a nadrágját, és elővéve a farkát, odalépett mellém. Nem akartam lenézni, hogy azt gondolja, a farkát nézem, de a tükörben láttam, hogy ő az enyémet bámulja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 10. szombat 09:00
Nem is olyan rossz.
#10 deajk2008 2017. 11. 2. csütörtök 13:29
imádom a homoszexet... bi vok 10p lett
#9 nathanblack95 2017. 09. 19. kedd 13:55
Andreas6 Te majdnem minden homosztorihoz ugyan ezt írod. Ha hányingered van akkor olvas mást.
#8 nathanblack95 2017. 09. 19. kedd 13:54
Én szívesen olvasnék egy folytatás. Mert nekem tetszett.
#7 cscsu50 2017. 08. 30. szerda 23:12
elmegy egynek
#6 Zolaaa 2017. 08. 30. szerda 12:34
Remélem azóta is folyamatosan tartod a kapcsolatot az Apósoddal. A mai világban a homoszex kapcsolat úgy veszem észre teljesen természetesek.
#5 sunyilo 2017. 08. 29. kedd 21:54
nekem se kellett volna elolvasnom...
#4 veteran 2017. 08. 29. kedd 08:31
Nem tetszett.
#3 Andreas6 2017. 08. 29. kedd 07:35
Úgy kell nekem, miért olvastam el, amikor a témától hányingerem van. Nem vagyok normális!
#2 A57L 2017. 08. 29. kedd 01:58
Nem lett rossz.6P
#1 Törté-Net 2017. 08. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?