A+ A-

Szex az időn kivűl 2. rész

Az előző részben az idő megállító órám segítségével kipróbáltam az orális szexet Ádámmal. Ebben a részben folytatom a tervemet, hogy leszophassam Ádámot, úgy hogy ő is eszméleténél van.
Péntek reggel kiderült, hogy Ádám beteg lett, ezért nem jön az osztálykirándulásra. Emiatt egész délelőtt letört voltam. Pedig már reméltem, hogy eltölthetek egy estét Ádámmal. Mindenestre ott volt még Kristóf. Ezért se használtam az órámat a suliban. Az ő testét úgy akarom felfedezni, hogy magánál van. Nem tartottam attól se, hogy nem fog belemenni. Kristóf már nem egyszer utalgatott arra, hogy lefeküdne velem. Én nem is tudom miért nem hallgattam rá. De most már mindegy.
Még aznap este megérkeztünk Szegedre. Mindenki elfoglalta a szobáját. Kristóffal mi is bevettük a szobánkat. Mivel Ádám nem tudott jönni, összetoltunk két ágyat, hogy könnyebben beszélgethessünk. Bár gondoltam egyikünk se ezért akarta összetolni őket. Utána megvacsorázunk, beszélgettünk még az osztállyal. Tízkor szobánként elmentünk zuhanyozni. Ekkora is volt tervem. A zuhanyokat egy vékony fal választotta el. Hamarabb abba hagytam a fürdést, hogy kész legyek mire Kristóf ki jön. Egyenlőre nem akartam, hogy lássa a merevedésem. Felkaptam magamra egy törölközőt. Kristóf kilépett a zuhany alól. Úgy tettem mintha véletlenül kiesett volna a törölköző a kezemből. Így Kristóf láthatta ernyedt hímvesszőm. Addigra már nem állt szerencsére. Megállítottam az időt. Oda léptem Kristófhoz és elkezdtem verni a farkát. Addig csináltam ezt amíg az első kéj cseppek meg nem jelentek a makkján. Vártam egy kicsit, hogy megnyugodjon kőkemény lomposom. Visszaállítottam az órám. Amikor felálltam és ágyékom köré csavartam a törülközőt, Kristóf vörös arccal nézett rám. Úgy tettem mintha meglepődnék az alsótestén.
-Ennyire tetszem?-mondtam utalva előváladékos faszára.
-Ez csak a víztől van!-morogta mérgesen Kristóf.
Fél percig néztük egymást, majd akkor jutott eszébe, hogy ágyéka még mindig meztelen. Gyorsan felkapott a szekrényről egy textilt, amit magára tekert.
-Hé! Még összekened!-mondtam viccesen.
Erre már ő is röhögött. Pacsiztunk, aztán mentünk vissza a szobába. Öltözködés közben próbáltam takargatni meredező falloszom, az utóbbi események után. Szerencsére ő is ügyelt rám, hogy én se lássak semmit. Beletörölte a váladékát a törölközőbe, majd az arcomba vágta.
-És neked, hogy ízlik a gecim?
-Kapd be!
Játszva a mérgeset, nekimentem Kristófnak. Barátságosan verekedtünk egy kicsit emiatt. A végén fáradtan dőltünk egymás mellé. Lihegve aludtunk el egy pólóban és egy boxerben.
A másnap hamar elment. Végig jártuk Szeged híres helyeit és látványosságait. Az esti zuhanyzás most incidens nélkül történt. Annál inkább az éjszaka.
Miután elkészültünk a lefekvéshez , leültünk egymással szemben az ágyra. Beszéltünk mindenről. A sulitól kezdve, a számítógépeken át a szexig. Felhoztam a tegnapi fürdést is. Kristóf piros arccal válaszolt.
-Bocsánat, ha ezzel zavart helyzetbe hoztalak.
-Engem?-nevettem-Hisz te álltál ott egyszál nedves faszba előttem!
Pár percig csak ültünk és gondolkoztunk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Kristóf az alsómon keresztül simogatja a farkam.
-Mit csinálsz?-kérdeztem izgatottsággal a hangomban.
-Nem esik jól?-kérdezett vissza.
Mivel régóta erre vártam, nem válaszoltam, csak ledöntöttem az ágyra és elkezdtem csókolgatni a nyakát. Közben kezeimmel a pólóját húztam le róla. Félre dobtam a póló és elém tárult Kristóf kidolgozott test. Fel akartam fedezni minden részét. Folytattam csókjaimat a vállaitól lefelé. Belenyaltam a hónaljába, amitől egy nagyot sóhajtott. Attól a ponttól kezdte Kristóf elhinni, hogy mi történik. Nyalogattam mellbimbóit, miközben hasát simogattam. Kristóf sóhajokkal nyugtázta munkámat. Nem hagytam ki egyetlen négyzetcentiméterét sem a hasának. Utána a lábujjaitól haladtam felfelé. Bekaptam egyesével ujjait. A számban pedig nyelvemmel kényeztettem őket. Végig pusziltam a lábát egészen a combjáig. A combjánál elidőztem. Össze nyalogattam, simogattam őket. Mielőtt le akartam venni alsóját, belenyaltam boxerébe. Kristóf nyögött egyet.
-Várj, mert ilyen kényeztetés mellett hamar elfogok menni-sóhajtott Kristóf.
Kristóf átvette az aktív szerepet. Szinte letépte rólam a pólót. Végig puszilta mezítelen felsőtestem. Sóhajtoztam miközben Kristóf kényeztett. Harapdálta a mellbimbóimat, amitől rögtön erekcióm lett. Bár ez rá is bőven igaz volt. Kristóf farka már majdnem kilyukasztotta alsógatyáját. Nagyot nyögtem, amikor megszorította boxeren keresztül falloszom. Szépen lassan lehúzta rólam a textilt. Hímvesszőm mereven állt Kristóf előtt. Kristóf semmit nem várt, máris a fanszőrzetemben volt. Néha levágom a szőrt a farkam körül, úgy hogy nem volt sok szőr rajtam. A heréimtől át a gáton csupasz voltam. Kristóf élvezettel szimatolta a faszom szagát. Nyalogatta a makkom tetejét, miközben kezei a heréimen táncoltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2017. 07. 16. vasárnap 05:49
szerintem jó az író képességed... 9p lett
#8 Spermaivás 2017. 06. 20. kedd 15:41
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom fejleszteni az író képességemet!
#7 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 19:24
Nekem tetszett. Kíváncsian várom a folytatást. Nekem is kéne egy ilyen óra. Tudnám ám használni.
#6 cscsu50 2017. 06. 6. kedd 23:53
ez túl sok
#5 sunyilo 2017. 05. 31. szerda 21:52
Nem tetszenek nekem ezek, de ezt el lehetett szemezgetnem..
#4 91boy 2017. 05. 31. szerda 10:37
Nekem bejött, klassz kis írás, folytasd! smile
#3 veteran 2017. 05. 31. szerda 09:26
Nem az én világom,de nem rossz.
#2 A57L 2017. 05. 31. szerda 03:02
Nem a műfajom,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 05. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?