A+ A-

Szex az időn kívűl 1. rész

A következő történet az első része egy sorozatnak. A történet teljes mértékben kitalált. A főszereplőt Marcinak hívják, de a történetet az ő szemszögéből írom le. Marci egy szálkás, magas, barna hajú 16 éves fiú.
Nem vonzódom a fiúkhoz úgy általában, de azért van egy - két kivétel, az is csak testi vonzódás. Például Ádám vagy Kristóf. Mindketten az osztálytársaim. Mindketten vékony de izmos és magas fiúk. Ádám haja barna, Kristófé fekete.
Egy péntek délután kint szakadt az eső, nekem pedig semmihez nem volt kedvem. Unalmamban az órámat állítgattam. Eközben megláttam, hogy megállt az órám. Lementem a konyhába, hogy elemet cseréljek benne. Meglepetésemre anyám és a kutyám is mozdulatlanul állt. Mintha lefagytak volna. Az órák mutatói se mozdultak. Az első sokk után, megnéztem, hogy reagálnak - e arra amit csinálok. Látható jelét nem mutatták. Vártam egy ideig, hátha újra elkezd telni az idő, de nem történt semmi. Az órámat próbáltam állítgatni, mert úgy gondoltam attól állt meg minden. Sokadik próbára hirtelen újra elkezdett járni az órám. Minden más is feléledt. Anyám meglepődött, hogy hogy kerültem oda. Úgy tűnt nem észlelt semmit abból ami történt. Az órák pedig onnan folytatták útjukat, ahol abba hagyták.
Az elkövetkező hetet kísérletezgetéssel töltöttem. Rájöttem, hogy semmit nem vesznek észre és éreznek azok akik lefagytak. Utána kicsit zavarodottak, ha valami nem úgy van ahogy az előtt volt. Ha nem állítod vissza az időt manuálisan, akkor nagyjából egy nap múlva automatikusan folytatódik onnan ahol megállt. Ezután mindig rajtam volt az órám, mert féltem, hogy elveszítem. Amikor azon gondolkodtam, hogy hogyan használhatnám, mindig a szex jutott eszembe. Elképzeltem, hogy ott ül Ádám tehetetlenül és azt csinálok vele amit akarok, ráadásul nem is tudja hogy mi történt.
Csak hogy biztosra menjek, először a tesi öltözőben próbáltam ki Ádámmal, mikor már csak mi ketten voltunk bent. Beállítottam az órát, és Ádám már meg se moccant. Ekkor csak egy alsó volt rajta, úgyhogy nem kellett sokat vetkőztetni. Mivel most először voltam fiúval, ezért mindent lassan csináltam. Végig simogattam a forró mellkasát, majd a hasát. Szép lassan lehúztam az alsóját, ami aló szinte kicsapódott Ádám farka. Nagy áhítattal néztem falloszát mely éppen hogy csak nagyobb volt, mint az enyém.
Csak a farka fölött volt szőr, az is szépen levágva. Elkezdtem húzogatni a bőrt, mire egyre jobban megkeményedett Ádám nemiszerve. A másik kezemmel a csupasz heréit simogattam. A farkam szinte kilyukasztotta a boxerem. Vágyott a kényeztetésre. Megszabadultam a ruháimtól, majd Ádám heréiről áttértem meredező rudamra. Mennyei érzés volt egyszerre verni Ádám faszát és az enyémet. Nagy sóhajokkal vertem a farkakat. Hamarosan éreztem hogy Ádám farka megrándul, és hosszú sugarakban lövi a mellkasomra forró magját. Ettől annyira beindultam, hogy én is rögtön elélveztem. Még egy kicsit vertem mindkettőnk farkát. Tiszta sperma volt az egész felső testem. Elmentem zuhanyoztam egyet, lemostam magamról az izzadság és a sperma keverékét. Letisztítottam Ádám farkát is. Felöltöztem, majd egy kicsit vertem még Ádám faszát. Miután már kellően felállt, ráadtam az alsóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 16. vasárnap 05:47
remélem lesz folytatása... izgató volt
#6 Spermaivás 2017. 06. 20. kedd 15:39
Köszönöm a visszajelzéseket! Remélem a többi rész is tetszeni fog!
#5 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 19:10
Nekem tetszik
#4 91boy 2017. 05. 28. vasárnap 19:21
Érdekes nagyon, izgalmas, és van benne fantázia! Én szívesen olvasnám ezt tovább, remélem lesz folytatása! smile
#3 cscsu50 2017. 05. 14. vasárnap 05:58
nagyon gyenge
#2 A57L 2017. 05. 11. csütörtök 02:54
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 05. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?