A+ A-

Szex az időn kívűl 4. rész

Az Ádámmal való kalandom után össze akartam hozni a következő nagy tervemet. A terv abból állt, hogy kiveszek egy kis házat a Balatonnál, ahova meghívom Ádámot és Kristófot, így egyszerre mind a kettejüket élvezhetném. A pénzemből 3 napra futotta egy házra, ami közvetlen a part mellett van, ezért nem kell strandra mennünk. A háznak volt egy konyhája, egy fürdőszobája zuhannyal, egy kicsi nappalival és egy franciaágyas hálószobával. Reménykedtem, hogy mindketten eljönnek, de ígyis - úgyis 2főre fizettem volna. Nem kell megtudniuk, hogy ténylegesen hányan megyünk. Elküldtem az üzeneteket, csak várni kellett a válaszokra. Kristóf egy óra múlva igent mondott. Ádám 2 nappal később mondott csak igent. Valószínűleg mindketten sejtették, hogy mi a tervem velük.
Egy hét múlva megérkezett a vonatunk Balatonfenyvesen. A vonaton nem sokat beszéltünk, kicsit mindhárman megvoltunk szeppenve, ami meglepő tekintve, hogy szexeltünk már. A ház előtt megállítottam az időt. Bementem a házba, majd előkészítettem a kellékeket. A régi ágyneműt lecseréltem egy tiszta fekete lepedőre, míg a takarót és a párnákat piros színűre cseréltem. Természetesen az összeset alaposan kimostam. Fogtam 4 bilincset és odakötöttem őket az ágy 4 sarkához. A kis szekrényre kiraktam pár óvszert és egy flakon síkosítót. Hála az égnek elég nagy ágy volt, így mindannyian elfértünk rajta. A kertben körülnézve rájöttem, hogy mindhárom oldalon magas, vastag sövény választ el minket a többi háztól. A Balatonból pedig már csak nem fognak látni minket, ez a része amúgy se népszerű. Ennek örömére találtam a kertben 4 napágyat, amiket letisztítottam. Találtam két oszlopot amit szárítókötél tartónak használtak. Az oszlopokra is raktam bilincseket. Köszönhetően annak, hogy az oszlopok közel voltak egymáshoz, így bőven oda lehetett kötözni egy embert. A fűbe leterítettem pár törölközőt, amin tudunk majd napozni. Vissza mentem és folytatódott az idő.
Ádámék meglepődtek azon, hogy fel van szerelve a ház segédeszközökkel.
- Tudjátok, én kértem, hogy ilyenre rendezzék be ha lehet - mondtam.
- Sejtettem, hogy valami ilyem lesz a dologban! - mondta Ádám diadalmasan.
- Ahogy látom, akkor nem baj, hogy így készültem! - mondta Kristóf boldogan.
Megkönnyebbülésem után lepakoltunk a nappaliba.
- Mielőtt bármit csinálnánk, itt az idő a borotválkozáshoz! - mondta Kristóf - Szerencsére hoztam mindent ami kellhet!
- Mire gondolsz? - kérdeztem.
- A fanszőrötökre! Vegyétek le a ruháitokat és gyertek ki a kertbe, addig én előkészülök, mivel én mindig csupasz vagyok - jelentette ki Kristóf.
Miután Kristóf kiment a táskájával, levetkőztünk. Egyáltalán nem szégyenlősködtünk hiszen nem csak hogy láttuk a másikat ruha nélkül, de meg is kóstoltuk. Kifele menet megtárgyaltuk, hogy mit fog csinálni Kristóf.
- Vajon tapasztalata is van benne? - kérdezte Ádám.
- Nem hiszem, de nem félek attól, hogy levágja a farkunkat! Túlságosan fontosak neki! - mondtam röhögve.
Ádám is jót nevetett rajta. Közben odaértünk Kristófhoz. Két napozóágyra leterített két lepedőt. Mellette egy kis csomag borotváló felszerelés volt. Meglepetésünkre Kristófon se volt ruha. Kristóf mellkasán egy izzadság csepp csorgott lefele, a nagy melegnem hála.
- Marci ez a tied - mutatott a közelebbikre, majd a másikra mutatott - Ádám ez pedig a te helyed!
Elfoglaltuk a helyünket. Kristóf mindkettőnk alsó testét befújta borotvahabbal. A seggünktől kezdve a köldökünkig tiszta hab voltunk. Kristóf először engem vett kezelésbe. Elővett egy borotvát, majd lassan elkezdte lehúzni a szőrt a rudam feletti részről. Miután végzett a farkammal és a zacsimmal, már mindenem izzadság volt. Nem volt a legjobb ötlet ezt a tűző napon csinálni, de legalább jobban csúszott a borotva. Ádámnak is még mindig mozdulatlanul kellett feküdnie, hogy ne törölje le a habot. Felsőteste verejtékben úszott. Kristóf megkért, hogy dobjam magam felé a lábaimat, hogy oda férhessen a seggemhez. Eközben jöttem rá, hogy milyen jól betudom kapni a farkamat, ha felveszem ezt a pozíciót. Miután a borotvával végzett, Kristóf egy ollóval vágta le a maradék szőrszálakat. Ezután végre teljesen csupasz voltam alul. Felakartam állni, de Kristóf mondta, hogy maradjak. Bekente az alsótestem valami olajjal, ami elméletileg megvédi a bőrömet. Emiatt nekem is maradnom kellett Ádám műveleténél is.
Mikor Ádámhoz lépett Kristóf úgy nézett ki, mintha fürdött volna. Miközben Ádámon dolgozott beszélgettünk.
- Csináltál már ilyet? - kérdeztem.
- Hát, csak a sajátomat csináltam eddig, de szerintem az enyém és a tied is jó lett! - válaszolt Kristóf.
- Csak siess ha lehet! - mondta Ádám.
- Sietek amennyire tudok! Nem csak neked van meleged! - mondta Kristóf.
Miután vele is végzett megfogta a két lepedőt és beleöntötte a kukába a tartalmát. Elpakolt és bementünk a házba. Mindannyian letusoltunk. Utoljára én fürödtem le. Miközben folyt rám a víz megvizsgáltam szőrtelen hímvesszőmet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 91boy 2017. 07. 28. péntek 09:51
@spermaivás: persze, szívesen, csak nem tudom, hogy itt szabad-e de úgy láttam máshogy itt nem tudok kifejezetten neked üzenni. 91esfiu [kukac] gmail [pont] com
#7 deajk2008 2017. 07. 17. hétfő 04:26
érdekes... nekem tetszett 9p
#6 A57L 2017. 07. 13. csütörtök 03:31
Ez nagyon rossz.
#5 Spermaivás 2017. 07. 2. vasárnap 14:59
91boy ha olvasod ezt a kommentet, megtudsz adni nekem egy elérhetőséget? Semmi ajánlat miatt, csak ahogy látom hasonló az ízlésünk és szeretnék tőled tanácsot kérni!
#4 Spermaivás 2017. 07. 2. vasárnap 13:34
Nagyon örülnék, ha kicsit konstruktívabb kritikát lennétek képesek megfogalmazni! Nem tudom fejleszteni a történetet, ha nem mondjátok el rendesen a véleményeteket!
#3 sunyilo 2017. 06. 27. kedd 19:43
Ez egyszerűen rossz...
#2 gyuri0926 2017. 06. 27. kedd 06:56
Ne hogy folytasd !!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2017. 06. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?