A+ A-

Csábítás 2. rész

Kicsit kótyagosan ébredtem, a nyelvemen még éreztem Alex gecijének az izét és nagyon szégyelltem magam. Azért amit tettem, és azért mert a farkam újra mereven állt és legszívesebben megint átöleltem, megcsókoltam, leszoptam volna. Mit szól majd nagybátyám, ha megtudja mit csináltam? Feltápászkodtam magamra kaptam egy köpenyfélét és kibotorkáltam a mosdóba. A tükörből egy elgyötört, az elmázolt sminktől és spermától maszatos arc nézett rám. - Olyan, vagy mint egy ócska kurva! – mondtam neki, mire ő boldogan vigyorgott. Szépen visszamegyek a szobámba, felveszek valami normális ruhát és megpróbálok válaszolni a fejembe kergetőző „hogyan továbbokra”.
Vilmos szobája mellet elhaladva elfojtott hangokat hallottam és megálltam egy pillanatra a folyosón. Ó, istenem, ez olyan jóóóó... – ismertem fel Alex nyögését. Nem bírtam ki, óvatosan az ajtóhoz léptem és résnyire nyitottam.
A hajnali derengésben tisztán láttam a két alakot együtt mozdulni a hatalmas ágyon. Nagybátyám nagy, csupasz férfiteste szinte betakarta Alex vékony alakját.
- Hátulról akarlak – búgta a fülébe, és Alex egyből megfordult, és mosolyogva élvezte, ahogy Vilmos csókokkal halmozta el a formás fenekét. Belenyalt a vágatba is, és a már kitágult lyukba is. Alex felszisszent a gyönyörtől.
- Még, kérlek - könyörgött.
Nagybátyám elvigyorodott, és folytatta a nyalakodást. Gyengéden simogatta a lábát, hátát, mialatt a nyelvével szinte megdugta Alexot. Aztán egy hirtelen váltással mindketten feltérdeltek, Alex kicsit előrehajolt, fenekét Vilmos ölébe tolta, aki vad tempóban dugni kezdte. Mindent tisztán láttam: az Vilmos mellkasán végigguruló izzadságcseppeket, az apró mosolyt Alex szája szögletében, és újra a hosszú szempilláit, amint csukott szemmel élvezi barátja erőteljes lökéseit. Vilmos előre hajolt, így a testük még több helyen érintkezett. - Gyere, lovagoljunk – mondta majd belecsókolt Alex tarkójába. Ráhajolt a fiújára, és a hosszú merev rúdját benn tartva, Alex testét magával húzva a hátára fordult. A váltás könnyedén nehézségek nélkül sikerült mintha már sokszor tették volna eddig.
- Imádlak!
- Te vagy a legjobb! - válaszolta a nagybácsim mély, lágy hangján, miközben a feneke mozgott fel - le, mint egy gép. Alex így felűre került, és széttárva combját teljesen beleült Vilmos faszába. Azonnal előre hajolt, kezeit a férfi felsőtestére téve a combjaival segítve elkezdte mozgatni a testét fel és le. A sárgás fényben jól láttam amint a férfi vastag fasza, kiterjed felfele a levegőben és eltűnik, amikor Alex beleülve mélyen magába fogadja a meredező rudat.
- Ó, ez nagyon jó... - nyögte és fejét hátravetve csukott szemmel lassan élvezettel mozgott a férfi felett. Hirtelen szempillái megrebbentek és az ajtóra, rám nézett. Tekintetünk találkozott, el akartam futni, de annyira megijedtem, hogy mozdulni sem bírtam. – Nyugodtan bejöhetsz Andika – mosolygott rám és én remegő térdekkel, de beléptem a hálószobába.
- Gyere ide … Andika – intett nagybátyám, és ahogy az ágyhoz léptem megcsapott a testükből áradó férfias illat. Ledobtam a köpenyemet és immár anyaszült meztelenül álltam előtte. A fasz hangos cuppanással siklott ki Alexből, aki felállt és átölelt.
- Hát nem csodálatos ez a kislányos test? – kérdezte miközben combjaimat és fenekemet simogatta.
- Tetszem neked? – kérdezte nagybácsim mosolyogva.
- Igen – vörösödtem el, miközben tekintettem fel-alá járt izmos testén.
- Akkor mire vártok? – tárta szét a karjait – A tiétek vagyok!
Egyszerre mozdulunk, valósággal rávetjük magunkat a férfira. Egész testét beborítjuk forró csókokkal, harapdáltjuk a fülcimpáit, csókolgatjuk a mellbimbóit, simogattjuk csodálatos izmait. Elhelyezkedünk 69-es pózban. Kezeimmel nagybátyám kemény combjait simogattom, csókolgatom és mélyen beszívom bőrének izgató illatát. Majd centiméterről centiméterre közelítettem számat a nemi szervéhez. Orromat puha fekete fanszőrzetébe nyomom és beszívtam csodálatos illatát. Farkam durranásig megkeményedik. Ekkor először Vilmos makkját veszem a számba, majd rásiklom a vastag rúdra. Fantasztikus volt az íze és forrón lüktetett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 natsu77x 2018. 03. 24. szombat 22:23
Csak így tovább folytasd. Tetszik a travi öltözet is. smile
#7 deajk2008 2017. 07. 15. szombat 08:30
imádom a homoszexet... élvezetes volt
#6 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 20:48
A transzvesztita öltözködést nem szeretem. De attól még olvasható.
#5 cscsu50 2017. 03. 8. szerda 03:57
el lehet olvasni
#4 sunyilo 2017. 03. 7. kedd 18:11
Nem szeretem...
#3 sipospista 2017. 03. 7. kedd 10:10
Brutal joooo
#2 A57L 2017. 03. 7. kedd 03:36
Izgató történet.
#1 Törté-Net 2017. 03. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?