A+ A-

Apám és Én 1. rész

Édesanyám 3 éves koromban meghalt autóbalesetben. Apám nevelt fel, most 17 éves vagyok.
Mivel Apukám is árva gyerek volt, nem voltak szülei, így egyedül vette a gyermekneveléssel járó összes terhet a nyakába. Hisz, tudta, hogy mit jelent árvának lenni, és anya nélkül felnőni.
Kertvárosban lakunk, egy takaros kis kétszobás családi házban. Kertünkben sok gyümölcsfa, gyönyörűen parkosított, és mindig frissen nyírt fű, amit nyaranta mindig én teszem széppé, illetve ez az én feladatom. Nagyon szép gyermekkorom volt. Mindig együtt voltunk. Ő vitt az óvodába, az iskolába. Járt a szülői értekezletekre, minden iskolai megmozdulásra. Szóval, anyám és apám egy személyben.
Nálunk természetes volt a meztelenkedés. Együtt fürödtünk otthon a fürdőszobában, de sokat jártunk a nudista strandra is. Tehát nekem nem jelentett semmit a férfi test látványa, hiszen hozzá voltam, - most már vagyok szokva.
Hozzánk nők nem nagyon jártak, illetve csak, amikor baráti összejövetelek voltak, és akkor a kollégái feleségeikkel jöttek.
Két nagyon jó barátja volt apukámnak a Géza és a Sanyi bácsi. Ők rendszeres látogatói voltak otthonunknak, sőt alkalmanként nálunk is aludtak.
Amikor már 12 - 13 éves lehettem kezdett érdekelni a szex. Az iskolában is tanultuk az emberi test felépítését, ami még jobban fokozta a kíváncsiságunkat, persze nem tudományos alapon. Az osztálytársaimmal jól éreztem magam, különösképpen Ricsivel voltunk nagyon jó barátok. Számtalanszor előfordult, hogy több napon keresztül is nálunk volt, különösképpen iskolai szünetekben és persze nyáron.
Amikor már kezdett a szőr erőteljesebben nőni rajtunk és már a simogatástól, vagy erotikus gondolatoktól már a farkunk is meredezni kezdett, különösen érdekelni kezdett a nemi szerv működése. Ricsi még sohasem látott, igazi, jól kifejlődött férfi farkat.
Egyik alkalommal, amikor nálunk aludt felmerült ez a kérdés is.
- Láttál már férfi faszt? - kérdezte
- Hát persze, hogy láttam!
- Na ne hülyéskedj, csak nem az apádét lested meg?
- Nekem nem kell meglesni!
- Hogy - hogy?
Azt még nem mondtam, hogy Apukám mindig meztelenül bújt az ágyba, Ő soha sem hordott pizsamát.
- Majd meglátod, este.
- Komolyan?
- Igen, hidd el nekem.
Este a szokásos fürdés következett. Apa kért, hogy fürödjünk meg, addig összerámol, és majd később Ő fogja a napi tisztálkodást megejteni.
- Miért nem jössz Te is velünk? Kérdeztem.
- Nem férünk annyian a kádba, csak csináljátok.
No ez nem jött be, gondoltam. Majd kitalálok valamit, hogy megláthasd! - Mondtam Ricsinek.
Amikor mi végeztünk bekapcsoltuk a Tv - t, és bebujtunk, persze az Apu ágyába.
Hallottuk, hogy a zuhanyból a víz csobog. Ricsi kiszaladt a fürdőszobába, hogy behozza az ott maradt ruháit, és az sem volt mellékes, hogy megleshesse Apámat.
Amikor visszatért láttam, hogy Ricsinek áll a farka és nagyon mosolyog.
- Na mit láttál?
- Képzeld el, hogy be volt szappanozva, és simogatta, és már nagyon nagy volt.
- És?
- Gyönyörű farka van az apádnak. Teljesen bekeményedtem a látványától. Hidd el ez fantasztikus, jaj de szeretném, ha az enyém, illetve ha a miénk is olyan nagy lenne.
Közben én a takaró alatt megfogtam a Ricsi kőkemény farkát, és simogatni kezdtem.
- Hű, ez nagyon finom, de jól csinálod!
- Várjál, most én is neked. Ekkor megfogta az én keményen álló fütykösömet is.
Apa végzett a tusolással, majd bejött a szobájába, Ádámkosztümben. Nagyon meglepődött, hogy minket a saját szobájában, és a saját ágyában talált, és talán a meglepetését még az is fokozta, hogy álló farokkal látjuk.
- Mit kerestek ti itt?
- Ó mi csak... hebegtünk, de a szemünket nem tudtuk levenni a farkáról.
- No gyerünk csak ki a helyemről, mondta.
Gyorsan kiugrottunk az ágyból és ekkor Apa is meglátta, hogy a gyermekének és a barátjának is áll a farka. Elmosolyodott, de nem szólt semmit. Puszit nyomott a homlokomra.
- Jó éjszakát.
- Viszont.
Szaladtunk is a másik szobába.
Ricsi, nem tudott betelni az élménnyel. Teljesen lenyűgözte Apa látványa. Úgy hiszem ekkor kezdődött, hogy kezdi érdekelni kezdett a fasz.
Simogattuk még egy kicsit egymást, majd elaludtunk.
Úgy gondoltam, ha apa meztelenül alszik, akkor az biztos jó, így már az alváshoz, én sem vettem fel ezek után pizsamát. Természetesen Apa nem hagyta szó nélkül, amire én azt válaszoltam: "Hiszen te is"
Talán két nappal később, nagyon csúnya időjárás lett. Ömlött az eső, és villámlott, dörgött az ég. Nagyon féltem. Úgy gondoltam, hogy átmegyek Apához. Gyorsan bebújtam hozzá, és az ölébe fúrtam magam. Pontosan úgy sikerült, hogy a farka a fenekemhez nyomult.
- Csak nem félsz? Kérdezte.
- Nagyon, és fázok is - válaszoltam és még jobban hozzá nyomtam magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 genius33 2013. 01. 23. szerda 06:45
Szerintem nemrossz.
#6 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 14:52
hi mátyós!
Van. Kicsi, de játékos. :)
#5 mátyós 2003. 02. 26. szerda 15:24
"Láttál már férfi faszt?"
ööö.. női fasz is van? :)
#4 Gus 2002. 08. 30. péntek 16:10
A szövegek kicsit ostobák néhol és kár, hogy a srác nem szállt be harmadiknak az apja és Géza bácsi mellé, de amúgy frankó.
#3 csati 2002. 04. 10. szerda 19:42
- Óh de szeretem, te nagyon istenien csinálod.
- Igyekszem.

Hát basszátok meg..1 hete írtam egy poén-storyt amit majd olvashattok itt (remélem). UGYANILYEN kretén szövegek vannak benne :)))))))))))))))
#2 Zax 2002. 04. 10. szerda 15:38
:DDDD
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?