A+ A-

Apám és Én 2. rész

Talán egy hét sem telt el. Apa egész héten túlórázik, mert a szabadságolások miatt, felgyülemlett a sok munka. Így egész héten csak este találkoztunk.
Otthon voltam, házi munkát végeztem, majd kinn a kertben lenyírtam a pázsitot, szóval rendesen elfáradtam. A nap heted magával sütött, pokoli meleg volt. Úgy gondoltam, hogy letusolok, és átadom magam a jól megérdemelt pihenésnek. Bekapcsoltam a rádiót és elvonultam a fürdőszobába. Jó sok tusfürdőt nyomtam a kezemre, amitől olyan habos lettem, hogy a bőrömet nem is lehetett látni. A kezem természetesen a férfiasságomra siklott. Csodálatos érzés volt, ahogy a merevedő farkammal játszadoztam. Teljesen felizgultam. Az járt az eszemben, hogy milyen jó volna, ha itt lenne a barátom, és játszanánk, szexelnénk egyet. Amikor lemostam magamról a habot és a finom, puha törülközővel simogattam magam, közbe a tükörben figyeltem a testem. Nagyon tetszett, hogy mennyire szőrösödök, és a farkamnál különösen, de az egész testemet kezdi ellepni a finom szőrzet.
A farkam lüktetett, most az a képsor villant az agyamba, amikor Apáékat meglestem szeretkezés közben. Fantasztikus volt. Sóhajtoztam, áhítoztam, hogy milyen jó lenne, ha egyszer velem is megtörténne mindaz.
Ahogy a képsorok peregtek előttem, megszólalt a kapu csengője, ami nagyon éles hangon térített magamhoz. Gyorsan magamra kaptam a fürdőnadrágomat, a farkamat alig tudtam belegyömöszölni, de azért sikerült, és szaladtam megnézni, hogy ki az aki ennyire nyomja.
A kapuban állt a szomszéd fiú, az Ottó, aki már kb. 18 éves, és talán most érettségizett. Különleges volt a szőke nagyon rövidre nyírt haja, ami nagyon - nagyon göndör.
- Szia, várj, mindjárt jövök, felkaptam a kulcsot és már rohantam is a kaput kinyitni.
- Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de van egy kis problémám... - mondta, és meglepően végigmért, és észrevettem, hogy a fürdőnadrágomat figyeli, illetve a még mindig mereven álló farkamat, ami teljesen kirajzolódott, látható volt a nadrágon keresztül.
- Gyere be - invitáltam.
Ottón is csak egy vékony fürdőnadrág volt, ahogy rápillantottam észrevehetően duzzadni kezdett a farka. Amikor belépett a kapun végig simított rajtam, de utána hirtelen el is kapta a kezét, mint amikor az áram rázza meg.
- Bezárom a kaput. Ottó sétált befelé, én pedig utána. Gyönyörűen kirajzolódtak a feszes far izmai a nadrágjában. Rögtön az jutott eszembe, hogy milyen hülyeség nadrágot hordani, mennyivel jobb lenne már most látni e gyönyörű segget.
- Gyere, foglalj helyet - mondtam a nappaliba beérve, és vele szemben ültem le a fotelba, szélesre tárt combokkal, úgy, hogy jól szemügyre tudjam venni.
- Nagyon meleg van - törte meg a csendet.
- Ez pokoli - feleltem.
- Legszívesebben ezt a gatyát is levenném.
- Rajta, vágtam rá, abban a pillanatban.
- Tényleg nem bánod? Nálunk otthon van anyám és a barátnői, nagy pletykázás folyik, ezért gondoltam, hogy átjövök hozzád, mert legalább nem kell hallgatnom őket. Abban a pillanatban letolta a gatyáját, és elővillant csodálatosan szép, farka. Ami már félig keményen himbálódzott előtte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 guymiki95 2015. 04. 11. szombat 18:28
Remek történet!
#4 genius33 2013. 01. 23. szerda 06:45
Érdekes történet smile
#3 toomi 2011. 10. 7. péntek 15:26
XD nekem meg már szőrös volt a tököm, mikor 15 évesen csináltam..... smile )))
#2 báboman 2002. 04. 13. szombat 08:24
amikor én csináltam még fiatalabb voltam , és nem volt szőrös a
tököm
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?