A+ A-

Rabszolgám volt a szomszédasszony

Egy őszi délután a főnököm háza felé tartottam. Egy küldeményt kellett eljuttatnom hozzá. Eddig még sosem jártam nála, mivel nem régen jött a céghez. Mikor megérkeztem a megadott címre egy szép nagy ház előtt találtam magam, kerités nem lévén elsétáltam az ajtóig és becsengettem. Az ajtó kinyílt és egy csinos negyven év körüli nő nyitott ajtót. Miután elmondtam, hogy mi járatban vagyok, kiderült hogy ő a kollégám felesége és kedvesen beinvitált a házba. Ő eltűnt egy ajtó mögött azzal, hogy szól a férjének. Amíg várakoztam láttam hogy nagyon szépen, igényesen van berendezve a lakás, mindenről lerítt a házigazda jómódú mivolta. Kisvártatva kijött a főnök az ajtót félig nyitva hagyva maga mögött, így beláttam a szobába és majd leesett az állam a látványtól. A főnök valószínűleg szándékosan hagyta nyitva az ajtót, de úgy tett mintha nem venné észre a megdöbbenést az arcomon. Én rögtön mondtam, hogy csak itt hagyom amit hoztam és már megyek is, nem akarok alkalmatlankodni. Tulajdonképpen jöhettem volna máskor is de telefonon azt mondta, hogy most menjek nem fogok zavarni. Majd amikor már összevissza dadogtam és nem tudtam levenni a szememet a szobában elém táruló dologról, végre ő is a szoba felé fordult és megkérdezte, hogy mit nézek olyan kíváncsian. Jó vicc gondoltam, mintha minden nap láthatna ilyet az ember.
- Semmit - mondtam - azaz hogy azt hiszem... mintha... - hebegtem.
- Ismerős önnek valaki odabent, igaz ? - kérdezte mosolyogva.
- Igen az a hölgy ott abban a szerkezetben. Ott lakik... szemben velünk - dadogtam még mindig zavaromban.
- Igen, mikor a vállalatnál láttam a lakcímét rögtön észrevettem, hogy ismerni fogja a hölgyet és mivel kedvelem magát, gondoltam meghívom egy kis szórakozásra. Így közelebbről is megismerheti. Mai programnak ezt eszeltem ki a számára. Remélem elég kellemetlenül fogja érezni magát az ön jelenlétében.
- Miből gondolta hogy én ilyen körülmények között szeretném megismerni. - kérdeztem, bár már alig vártam hogy beléphessek a szobába.
- Ugyan kérem, ki tudna egy ilyen lehetőséget visszautasítani. Most már érti hogy miért magát kértem arra, hogy elhozza ezt a mappát, ami tulajdonképpen csak ürügy volt, hogy idehívhassam. A hölgyel az előző munkahelyemen dolgoztam együtt, ott ismerkedtünk meg. Már régóta a rabszolgám , minden második héten eljár hozzánk egy kis fenyítésre.
- És a férje - kérdeztem meglepve.
- Ó az azt hiszi, hogy edzőterembe jár és jól kidolgozza magát attól olyan elgyötört mire hazaér. Igazi seggfej, már köztünk maradjon.
Nem mondom már régen tetszett nekem a szomszéd asszonyka, megfordult a fejemben hogy jól ellátnám a baját egyszer, ha tehetném. De erre amit most láttam álmomban sem gondoltam volna.
A szobában ugyanis a feleségen kívül még egy hasonló korú házaspár tartózkodott kezükben ital volt és nevetgélve beszélgettek. A szoba közepén pedig egy érdekes kalodához hasonlítható négylábú szerkezetbe zárva gubbasztott egy meztelen nő, meglehetősen kényelmetlen pozitúrában. Gyakorlatilag ült, a kezei hátra voltak csavarva úgy hogy közrefogják a kaloda két hátulsó lábát és nagyon szorosan össze voltak kötözve. A lábai a két másik falábon voltak áthúzva, a két nagylábujj össze volt kötve és az összekötött ujjaknál fogva a szerkezet tetejéhez volt felhúzva. A szétnyitott lábak teljes betekintést engedtek a fazonra borotvált fekete szeméremszőrzet közül kikandikáló ajkakra és az alatta nyíló végbélnyílásra. A szeméremajkakra egy-egy csipeszt tettek és egy kötéllel széthúzták őket a kaloda két első lábához. Így a pina valósággal tátongott és jól láthatóan csillogott és csöpögött az izgalomtól, olyannyira, hogy a fogoly alatt már nedves volt a padló. A nő feje az állvány felső lapján vágott szűk lyukba volt zárva. A szája egy hatalmas karikával volt kerekre tátva, az orrába pedig egy kampó volt akasztva és ezzel kegyetlenül hátraszegve a feje. Ebben a helyzetben pillantottuk meg egymást amikor beengedtek. Őt valószínűleg éppúgy meglepte érkezésem mint engem az ő látványa.
Végre beléptünk a szobába és a házigazda bemutatott a társaságnak és elmondta, hogy általában így négyen szoktak szórakozni és együtt kínozzák meg a rabszolgáikat, akik ezt felettébb élvezni szokták. Azután közölte, hogy a mostani szeánsznak én lehetek a főszereplője ők pedig csak szemlélni fogják szolgájuk szenvedését. Persze csak ha kedvem van a dologhoz, tette hozzá végül.
Kis gondolkodás után belementem a dologba. Érdekes érzés volt, hogy tulajdonképpen az én kezemben volt a szomszédasszonyom sorsa, aki meztelenül kiszolgáltatva várta, hogy mi fog történni vele. Körbejártam a kalodát, hogy közelebbről is szemügyre vehessem a közszemlére állított prédát. Látszott a nőn, hogy nagyon szenved, már régóta kiköthették, mert a karjai és a lábujjai sötétlilák voltak a szorítástól, az egész teste csillogott az izzadságtól, az arca és a fülei paprika vörösek voltak a szégyentől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 07:25
remek munka
#12 vakon53 2015. 12. 19. szombat 14:58
Kérdezem, én az írótól?

Ha eszt a kínzásokat az ő feleségével vagy lányával tettékvolna millenne a hozzászólása?
#11 Squito 2003. 06. 20. péntek 07:04
Egész jó, igazán jó. Énis szívesen csinálnék ilyet a szomszédasszonnyaal, csak kicsit máshogy.
#10 Ildikó 2003. 05. 19. hétfő 10:32
Szia zé!
Megkaptam a mailkédet, válaszoltam is, de nem tudom elküldeni! Jó még az az e-mail cím? Lehet, hogy betelt. Majd nézd meg és írj, ha küldhetem!
Puszi!
#9 Apuci 2003. 05. 14. szerda 16:34
Elismerésem! A lábimádás kicsit soknak tünt, de végül is belefért, mint a kínokat követö kényeztetés eleme.
#8 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 15:46
Chronic: Könnyen lehet!!! Majd igyekszem kideríteni!! :)
#7 TheChronic 2003. 05. 14. szerda 13:52
Ildikó: lehet,hogy még nem voltatok "megfelelő" helyzetben! :)
#6 Ildikó 2003. 05. 14. szerda 10:56
Szóhoz sem jutok!!! Hihetetlen izgalmas! Be kell vallanom az olvasása nagyon felizgat, de ennyi brutalitásnak nem merném alávetni magam.
Chronic: Nagyon tetszett! Azért is, mert a kivitelezés is profi! Az előbb elolvastam a hat éve történtet! Valóban az a csúcs, egy picit jobban tetszett mint ez! Van egy barátom aki szintén rajong a női lábakért! De ő nem szado, vagy csak nem tudok róla? :))
#5 Hardmaster 2003. 05. 13. kedd 18:34
Kicsit furcsállom, hogy egy jól beidomított rabnőt átengednek egy idegennek, de ha a fickóban komoly Dom hajlam van, akkor egy ilyen kezdet nem rossz. Végeredményben valami hasonlóra épül a "Gyönyörre gyönyör" is.
Tetszik, és teljesen reális. Jó lenne, ha folytatódna!
#4 TheChronic 2003. 05. 13. kedd 14:37
Atyaisten,tíz pont lett az átlaga! én még ilyet nem láttam...
#3 TheChronic 2003. 05. 13. kedd 14:34
A másik története a "Hat éve történt",az is brutális,de szinte hihetetlen,mennyire izgató és olvasmányos...zé egy igazi mester!
#2 TheChronic 2003. 05. 13. kedd 14:32
Azt hittem,már olvastam jó s/m-történetet.Lehet,hogy még nagyon a hatása alatt vagyok,de ez minden eddiginél izgatóbb volt,pedig nagyon,de nagyon brutális.A lábimádásból már az elején felismertem -t,pedig nem olvastam el,ki írta.Neki már a második mérföldkövet köszönhetjük az s/m kategóriában.Öszinte gratulációm!!
Mellesleg ennél sem bírtam a végéig,kb.a 2/3-ánál menthetetlenül elélveztem...aztán a végén még 1x :D
Ildikó,neked hogy tetszett? :)
#1 Törté-Net 2003. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?