A+ A-

Fogságban

Szilvi bosszúsan állt az út szélén. Barátnőjét már több mint háromnegyed órája felvette egy kocsi, azóta egyedül szobrozott a hátizsákja mellett, egyre kevesebb reménnyel tartva a NÁPOLY feliratú táblát. Már bánta, hogy belement abba: Kriszti egyedül megy el a Fiattal. De hát kettőt nehezebben is vesznek fel, meg a kis olasz autóba tényleg nem fértek volna be mindketten. Ráadásul ő, barátnőjével ellentétben, egy szót sem tud olaszul, a franciával meg nem sokra megy a csizma déli részén. Az ő nyelvtudására a terv szerint csak a nyaralás második felében lesz szükség: a Riviérán és Párizsban.
- Ha ugyan eljutunk odáig, és nem itt öregszem meg - gondolta mérgesen. - Már biztos ott ül a megbeszélt parkban, és fagyizik - jutott eszébe barátnője is.
Előhalászott egy doboz kólát, kinyitotta. Dühösen hajtotta fel a megmelegedett italt. A kiürült dobozt visszarakta, még itt sem akart szemetelni. Amikor felegyenesedett, megint közeledett egy autó. Felemelte a táblát. A szürke furgon elment előtte, majd lassított, lehúzódott és megállt. Szilvi reménykedve fordult utána. És igen: az ablakon kinyúlt egy kéz, amely hívogatóan, szinte sürgetve intett neki. Felkapta a hátizsákot, és futva indult a mintegy 150 méterre álló kocsihoz. Mire odaért, egy férfi állt a nyitott ajtó mellett.
- Napoli? - mutatott Szilvi táblájára kérdőn.
- Si - bólintott a lány.
A férfi intett, hogy szálljon be. Szilvi feldobta a csomagot, és felugrott a furgon rakterébe. Az ajtó döngve becsapódott, majd egy másik ajtócsapódást hallott, és a kocsi elindult. Gyorsan leült az egyetlen ülésre, és körülnézett. A furgon üres volt, és nem látott ki semerre. Hátulról jött be valami fény, de kilátni ott sem lehetett.
Kisvártatva érthetetlen álmosság tört rá. És valami furcsa szagot is érzett. Próbált megmozdulni, de tagjai nem engedelmeskedtek, ólomsúlyúak voltak. Eszébe villantak az otthon hallott rémtörténetek az elcsalt vagy elrabolt és prostitúcióra kényszerített lányokról, meg a figyelmeztetések, hogy ne menjenek Rómától lejjebb.
- Lehet, hogy én is egy kupiba kerülök - volt az utolsó gondolata, mielőtt elaludt.

Amikor magához tért, anyaszült meztelenül feküdt egy matrac nélküli vaságyon. Keze és lába az ágy végeihez volt kötözve. Nem szorosan, tudott valamit mozogni, de arra reménye sem volt, hogy kioldja a kötelékeket. A szoba, vagy inkább cella világos volt, és teljesen üres, az egyetlen bútordarab a középen álló ágy volt, melynek sodronya egyre jobban nyomta a hátát.
- Hé! Hol vagyok? Van itt valaki?
Kiáltásaira nem jött válasz, hamarosan fel is adta, és csendben feküdt. Próbált gondolkodni, kitalálni, mi fog történni, de a kábítás hatásaként még képtelen volt egybefüggő gondolatsorok kialakítására.
Egyszer csak a feje mögött kinyílt az ajtó, és három férfi sétált be. Az egyik az volt, aki a furgonnal utazott, a másik kettőt eddig sosem látta. Egy szó nélkül körbejárták az ágyat, alaposan megnézték, majd kimentek. Nem sokkal később megint nyílt az ajtó. Egy lány jött be, aki szintén meztelen volt. Azaz nem egészen meztelen. Egy bőr nyakörv volt rajta, melyről póráz lógott le combja közepéig. Derekán is volt egy öv, bal csuklója ehhez volt bilincselve. És bokáin is bőrbilincsek voltak, összekötve egy kb. 30 centis lánccal, úgyhogy csak tipegni tudott. Jobb kezében (melynek csuklóján szintén bőrbilincs volt) egy tányért hozott. Letette az ágy szélére, majd letérdelt. Lassan, falatonként megetette Szilvit. Nem volt sok ennivaló a tányéron: pár szelet felvágott, egy nyolcba vágott paradicsom, kevéske sajt. Szilvi csak most érezte, mennyire éhes. Amikor az étel elfogyott, a lány meg is itatta: a palackban, mely az ajkai közé dugott szívószál végén volt, hideg ásványvíz volt.
Szilvi próbált beszélni a lánnyal, de az csak megrázta fejét, és ujjával csendre intette. Ebből vált világossá: elrablói hallják, esetleg látják is, mi történik a szobában.
Amikor minden elfogyott, a lány felállt, felvette a tányért meg az üveget, és kitipegett. Hamarosan megjelent egy másik. Az előzővel ellentétben, aki vörösesszőke, északi típus volt, ez arabnak tűnt. De ugyanúgy volt "öltözve": nyakörv, derékszíj, csukló- és bokabilincsek. Ő is tipegett, de neki mindkét keze szabadon volt. Egy szatyrot hozott. Egyenként szedte elő belőle és rakta fel Szilvire az ugyanolyan szíjakat, amilyeneket ő is viselt. Utoljára a derekára: ehhez még intett is, hogy Szilvi emelkedjen fel kicsit. Amikor végzett, kioldozta az ágyhoz rögzítő köteleket, és intett Szilvinek, hogy keljen fel.
Nem volt könnyű felkelni, a sokáig tartó majdnem mozdulatlan fekvéstől végtagjai zsibbadtak, merevek voltak. De még nehezebb volt követni az arab lányt, aki megfogta a pórázt, és annál fogva vezette Szilvit kifelé. Többször is majdnem elesett, mikor a bokalánc visszarántotta a lábát. De hamar megtanulta a tipegést, és engedelmesen követte vezetőjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 01. 27. szombat 08:33
Mindenesetre érdekes egy story lett... 7p
#8 cscsu50 2017. 12. 28. csütörtök 00:51
folytathatnád
#7 Anyád 2006. 01. 13. péntek 16:45
Írd le a történet többi részletét is. Nagyon érdekel minket.
#6 Doktor úr 2003. 08. 23. szombat 17:32
A történet valódiságáról nem tudok nyilatkozni, csak az orvosi részéről.
Természetesen lehetséges a gyomor-béltraktus másféle kiürítése is, pl. gyógyszerrel, köznapi nevén hashajtóval. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai is. Fiatalok, főleg gyermekek esetén ott is szívesebben alkalmazzák a beöntéses módszert, ahol egyébként kerülik. Gyermekeknek nehezen magyarázható meg, miért nem ehetnek, és az éhes gyerek bizony megpróbál enni. A kórházak többségében pedig nincs műtét-előkészítő betegszoba, ahol ez biztosan megakadályozható, és a nővér sem tud állandóan a kórteremben lenni (főleg, mert nincs elég nővér). Ha jól tudom, a budapesti MÁV-kórház üdítő kivétel, ahol van ilyen kórterem. Altatásos mandulaműtét (vagy egyéb szájüregi műtét) esetén azért is fontos, hogy a gyomor üres legyen, mert nem alkalmazható a bonyolultabb, de jobban szabályozható és ellenőrizhető tubusos altatás, csak az egyszerűbb, de pontatlanabb maszkos, hiszen a szájüreget szabadon kell hagyni. (Ezekről egyébként az anaestesiológusok erősen eltérő véleményeket mondanak, rövid műtétnél sokan alkalmazzák szívesebben a maszkot.)
Mellesleg pedig, kedves Lupuss, azt nem tudom, hogy a sztori kerete mennyire valós vagy sem, de azt tudom, hogy valamit sommásan "marhaságnak" minősíteni azért, mert egyes részleteket nem értesz, vagy nem hiszel el, modortalanság. Abban bizonyos okokból biztos vagyok, hogy ami a kifejezett s/m-részeket illeti, azok teljesen hihetőek és hitelesek.

Remélem, a szerző is nyilatkozni fog.
#5 lupuss 2003. 08. 21. csütörtök 11:01
T. Doktor Úr !

Legnagyob örömömre az elmúlt 3 évben 4 műtétet hajtottak végre rajtam. 3 fül műtét, és egy orrsövény..Mind a 4-et altatásban..Lehet, hogy csak a MÁV korház specifikuma de sem nálam sem az orr-fül-gégészet mandula és egyéb műtétre váró pácienseinél soha, nem fordult elő a beöntés...Indoklásod érthető, viszont a gyakorlat nem ez...
Innetől kezdve pedig hadd kezdjek el kételkedni az ekkora marhaságokban...
A történet valódiságához pedig annyit, hogy azt is bizonyára a főszereplő csajszi mesélte el a rendőrségen, hogy kínzás közben mennyire benedvesedett, meg felizgult..ugye ?
Baromira nem értelek benneteket..Adott egy story,ami egész jól van megírva, aki szereti az s/m-t azt bizonyára fel is izgatja..Akkro meg nem értem, minek kell erőltetni ezt a "megtörténetésnagyonvalóságosdebizonyám" variációt...Kitalálta, és kész...ettől még nem rosszabb a történet, és nem von le semmit az értékéből..sőt..értve ?
#4 Doktor úr 2003. 08. 19. kedd 14:46
Lehet hogy meglepő, de igenis előfordulhat, hogy a páciens mandulaműtét előtt beöntést kap.
Anaesthesiológiai alap, hogy altatni csak olyan ember lehet, akinek a gyomor-béltraktusa a lehető legüresebb. Tervezett műtét előtt ezért nem kap este vacsorát a beteg, és ugyanezért kap a műtét előtt 4-5 órával beöntést.
Márpedig mandulaműtétet nem csak localis érzéstelenítésben, hanem altatásban is végeznek. Erre okot adhat a beteg életkora (túl fiatal vagy túl idős), állapota, vagy az alkalmazott műtéti technika (ha nem csak lecsípik, hanem teljesen kifejtik a mandulát). Szóval lehetséges, hogy a hősnőt annak idején altatták, akkor pedig kapott a műtét előtt beöntést.
#3 Hardmaster 2003. 08. 19. kedd 13:53
Mert igaz, minden erőltetés nélkül.
#2 lupuss 2003. 08. 18. hétfő 13:02
hmm...én annyira nem vagyok oda az s/m-ért, de ez egy érdekes történet...csak azt nem tudom miért kell erőltetni hoyg igaz a történet ? mandula műtét előtt beöntés ? ez valami speciális mandulaműtét ahol végbélen keresztül műtenek és ott szükséges ? a részletere figyeljünk...
#1 Törté-Net 2003. 08. 17. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?