A+ A-

Egy csetes menet

Ez a történet valóban megtörtént velem, nincs kiszínezve. A fogalmazása kicsit puritán, egyszerű, de zsenge koromból adódóan - 16 év - ez elkerülhetetlen.
Nos. Az egész nagyon egyszerűen kezdődött., de ezt is el kell mesélnem, mert különben elég hihetetlennek fog hangzani a történet többi része.
Szóval történt egyszer, hogy felmentem csetelni egy olyan névvel, amit egy lány sem hagyhat ki. Értsd, izgató. Nagyon nem akart "kapás" jönni, azt hittem most sem fog összejönni. Ekkor hirtelen egy csaj kattintott rám. Azt mondta, hogy ha ilyen névvel fel merek jönni, nem semmi pasi lehetek. (A nevet szándékosan nem mondom, mert ráérő perceimbe ezzel a névvel "pecázom") Szóval szokásos duma...bla-bla-bla. Nagyon rámenős a csaj. Egyből elkérte a telszámom. Azt hittem csak egy unatkozó "mamakedvence kisfiú" szórakozik velem. Hát, mondom mindegy, egyszer élünk, megadom neki. Mielőtt elfelejtem, azzal kezdődött, hogy megkérdezte, hogy tudok-e MMS-t fogadni. Mondom igen. Na, aztán megadtam a számom.
Jött is a szaftos MMS. Aztán küldött magáról mailben képet, stb...Végülis megbeszéltük, hogy telefonon egyeztetünk. Nekem nagyon fura volt a csaj, hogy csak attól beindul, hogy egy bizonyos néven vagyok a cseten. Állítása szerint nem mindennapi pasi lehetek.
Na, telefonhívás, telefonhívást követett, megbeszéltünk mindent. Az apró részleteket nem írnám le, nagyvonalakban annyit, hogy megismertük egymást, és képcsere is volt, minden.
Rá egy hétre, hogy cseteltünk, találkoztunk. Én nem járok sokat Pestre, majdnem el is tévedtem. Fel is hívott, hogy hol vagyok már, mert már türelmetlen. Azt mondta, hogy ha 10 percen belül nem leszek nála, akkor elmegy otthonról. Ezzel lecsapta a telefont. Itt egy világ omlott össze bennem. Végigfutott rajtam, hogy lehet, hogy feleslegesen álmodoztam egy hétig erről a napról. Megkérdeztem a járókelőket, hogy merre van az XY utca. Sportember lévén hamar odaértem, mivel futottam.
Egy elég egyszerű lakása volt. Mint kiderült azért volt egy picit ideges, mert előző nap lakoltatták ki, és még aznap el kell költöznie. Szegényke. Picit sajnáltam. Egy szivacs volt a földön, rajta ágynemű. Ő egy pólóban, és egy bugyiban volt. TV-t néztünk, közben beszélgettünk. Én nagyon meg voltam illetődve. Látta rajtam, próbálta oldani a feszültséget. beszélgettünk, majd lassan elmosolyodott, és azt mondta, hogy feküdjek kényelmesen, mert felejthetetlen élményben lesz részem. Ez egy picit fura volt, hogy csak így bele a közepébe. Lassan lehúzta rólam a nadrágot, és az alsó gatyát is.
A farkam ekkor már az égnek meredt. Ezt elégedett mosollyal nyugtázta, és örült, hogy már ezzel sem kell vesződnie. Egyébként nem is csoda, hogy már álltam. A csaj kb. 165centi, és kb. 60 kiló. Szőke, enyhén göndör, hosszú haja van. Gyönyörű kék szemei, és saccra 100 centis mellbősége. Gyönyörű mellei voltak. Szép nagy, formás, de ugyanakkor kemény segge van. Finom, puha, feszes bőrén csak úgy táncolt a fény.
Szóval lehúzta a nadrágom, és megszemlélte a farkam. Azt mondta, hogy szép. Közben szép lassan masszírozni kezdte a golyóimat. Megkérdeztemit szeretnék. Én azt mondtam, hogy mindegy, csak élvezzem, mert nekem ez lesz az első. A mosolyából ítélve megértette. Ezután felhúzott egy gumit. Ezen egy picit fennakadtam, hogy szopáshoz is gumit...de ő tudja. Bekapcsolt egy kis zenét, a TV-t pedig kikapcsolta. Lassan, szép izgatóan felhúzta a gumit. Rámnézett, és szépen bekapta. Hát...őszintén szólva nem sokat éreztem, de jobb is, mert ha gumi nélkül csinálta volna, biztos már telespricceltem volna. Szóval elkezdte szopni. A feje szép járt rajta fel, és le. Szívta, pörgette rajta a nyelvét. Néha kivette a szájából, és csak verte.
Aztán nem tudom miért, azt hitte, hogy elmegyek - azért 24 évesen lehetne már gyakorlata - hirtelen benyelte tövig. Hát, mit ne mondjak, tényleg majdnem elélveztem! Aztán kivette, és cumizott tovább. Kezével közben szépen masszírozott a heréimtől az ánuszomig. Néha kacéran rámnézett, miközben a gecitől duzzadó farkam a szájában volt. Csodás látvány volt! Aztán látta, hogy így nem ér célba. Lehúzta a gumit, és kiment a szobából. Egy doboz testápoló krémmel jött vissza.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.33 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 11. 3. szombat 04:18
Nulla meg nulla.
#5 zsuzsika 2014. 11. 5. szerda 08:05
Csatlakozom az előttem hozzászólók minősítéséhez.
#4 genius33 2013. 05. 21. kedd 05:06
Hát ez kritikán aluli...
#3 Sasha 2005. 02. 23. szerda 23:16
szar lehetett. silány szex
#2 Smile121 2005. 02. 22. kedd 17:17
Ezt hol álmodtad?:))))
#1 Törté-Net 2005. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?