A+ A-

Egy teljesen normális család 4. rész

Fordítás
Egy német történet nyomán
Dávid a szobájában tanult, valami másnapi dolgozatra készült, André pedig tévézni akart, de csak hülyeségek voltak a tévében. Épp a szobájába akart menni, hogy lefeküdjön, amikor az előszobában az anyjával találkozott, aki a fürdőszobából jött ki és a hálószoba felé ment.
Amikor odaért, André legnagyobb meglepetésére belülről bereteszelte az ajtót. (A kulcsot már régebben elvesztették, és mivel apja nem akart zárat cserélni a vastag tölgyfaajtón, inkább felszerelt rá belül egy reteszt.) André nem tudta mire vélni, hogy anyja bezárkózott. Egy-két percig ott maradt az ajtó előtt, hátha valami baja van az anyjának, és segítségre van szüksége.
Egy pillanatnyi habozás után felemelte a kezét, hogy bekopogjon és megkérdezze, segíthet-e valamiben, amikor belülről nem hangosan, mégis jól hallhatóan egyértelmű és félreérthetetlen nyögést és sóhajtozást hallott.
– Óóóóóóóh! Ááááááá! Jaaaaaaj!
Az ilyesfajta jajveszékelésről nemrég még azt hitte volna, hogy valami baj érte az anyját, de egy idő óta ikertestvérét, Anikót is elég gyakran hallotta így nyögdécselni és sóhajtozni s így azt is tudta, mikor hallat ilyen hangokat egy nő. Kopogásra emelt kezét leengedte, s néhány pillanatig döbbenten meredt az ajtóra, majd lehajolt és bekukucskált a kulcslyukon.
A szobában csak az éjjeliszekrényen álló lámpa égett, de bevilágította az egész szobát, ahol megdöbbentő látvány tárult a szeme elé. Anyja széttárt lábakkal meztelenül feküdt a bevetett ágyon, s egy halkan zümmögő vibrátorral maszturbált. Egyik kezével a vibrátort markolta, a másik kezével pedig hol a csiklójához, hol szépen ívelt szeméremajkaihoz illesztette a kütyü duruzsoló felső részét.

Szemét lehunyta, de nem is kellett a vibrátorra figyelnie, mert látszott, hogy nagy gyakorlata van a használatában. Már a csiklója dörzsölésétől is kéjeseket sóhajtott és hevesen zihált, de amikor a masszírozó rudat mélyen bedugta a hüvelyébe, rövid idő múlva elnyújtott, hangos sikollyal elélvezett.
André még csak 14 éves kiskamasz volt, de látott már nőt vibrátorral maszturbálni, amikor bátyjával együtt nem is olyan régen egy netről elmentett pornóvideót néztek, miközben mind a ketten kiverték a farkukat. Az persze egészen más volt, mint most ugyanezt az anyjával látni. Az anyjukkal… aki olyan sokat adott ultrakonzervatív neveltetésére. Aki még azt se szereti, ha ők csúnyán beszélnek… És most szinte kéznyújtásnyira tőle vibrátorral maszturbál.
Bátyjával ellentétben viszont esze ágában sem volt titokban tartani felfedezését. Ellenkezőleg: első útja a bátyjához vezetett, aki még mindig a szobájában tanult.
– Nem fogod elhinni, hogy mit láttam – kezdte, amikor berobbant Dávid szobájába. – Képzeld el: anya… – Itt elakadt, mert nem tudta, hogyan folytassa.
– Na, nyögd már ki!
André röviden elmesélte iménti élményét, és csodálkozott, hogy bátyja nem lepődött meg a hallottakon, csak elgondolkozva nézett rá, mintha mindent tudna.
– Nem is csodálkozol? – kérdezte.
– Nem, öcskös, mert én ezt tegnapelőtt már láttam.
– Hol?
– A padlásról láttam, ahogy a kert végében maszturbált.
André tátott szájjal hallgatta, majd rövid gondolkodás után azt kérdezte:
– Te érted, hogy miért csinálja?
– Fogalmam sincs, de várjuk meg Anikót. Mint nő talán tud rá valami magyarázatot.
Vacsora közben Dávid odasúgta Anikónak, hogy lefekvés előtt jöjjön be hozzá.
– Mi van? – kérdezte, amikor belépett Dávid szobájába, aki Andréval együtt izgatottan várta. – Fogadjunk, hogy valami pornófilmet néztetek, és most alig várjátok, hogy…
– Hagyd abba a hülyéskedést! – vágott a szavába Dávid. – Ülj le, mert el kell neked valamit mondanunk.
* * *
Anna levett egy könyvet a könyvespolcról, és leült a díványra. A gyerekei rögtön vacsora után eltűntek a szobájukban és magára hagyták. Ennek egyrészt örült, másrészt viszont nem lett volna baj, ha elterelik a figyelmét a fiatal párocskáról, akiknek akaratlanul is végignézte a szerelmeskedését, ami eléggé felzaklatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Rinaldo 2016. 11. 10. csütörtök 10:29
egyre jobb.
#12 sipospista 2016. 10. 5. szerda 09:32
Johet a folytatas
#11 cscsu50 2016. 10. 4. kedd 08:11
bevezetésnek jó de hol a történet??????????????
#10 sunyilo 2016. 10. 3. hétfő 21:17
Kicsit vontatott...
#9 veteran 2016. 10. 3. hétfő 09:25
Történhetne egy kis akció is.
#8 gyuri0926 2016. 10. 3. hétfő 08:30
Történhetne valami szex
#7 deajk2008 2016. 10. 3. hétfő 08:18
imádom a családon belüli szexet, főként ha mindenki mindenkivel szexel(fiúk is egymással--homoszex!!)... 10p folytasd
#6 zsuzsika 2016. 10. 3. hétfő 07:54
fiesta14
Egyetértek veled.
#5 fiesta14 2016. 10. 3. hétfő 07:34
jó.De rövid, rövid rövid,
attól hogy betesz 2 képet és elfoglal egy rakás helyet még a szótagszám nem lesz több.
#4 Andreas1953 2016. 10. 3. hétfő 06:54
Kár volt a ráfordított időért.
#3 listike 2016. 10. 3. hétfő 06:33
Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 10. 3. hétfő 05:33
Jó a folytatás is.
#1 Törté-Net 2016. 10. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?