A+ A-

Egy teljesen normális család 5. rész

Fordítás
Egy német történet nyomán
Anikó persze nem ment el hazulról, hanem fivéreivel együtt Dávid szobájában volt. Mind a hárman anyaszült meztelenek voltak, és közösen maszturbáltak, amihez az is hozzátartozott, hogy hol Anikó elégítette ki a fiúkat, hol pedig azok őt.
Amikor mindhárman többször is kielégültek, Anikó – aki egymás után három csodás orgazmust is köszönhetett fivéreinek – hóna alá vette a ruháit, és Andréval együtt kiment a szobából. Hogy anyjukat ne ébresszék fel, csak némán búcsút intettek egymásnak, amikor Anikó a szobája felé indult.
– Nocsak! – gondolta csodálkozva, amikor az ajtaja alatti fénycsíkból meglátta, hogy odabent ég a villany. – Égve hagytam?
Megvonta a vállát és belépett a szobába, de ott a meglepetéstől földbe gyökerezett a lába.
Két lépésre tőle az anyja feküdt az ágyon széttárt pongyolában, meztelen alsótesttel. Egyik kezében a pornómagazin, a másik keze a punciján, és rémült pillantással meredt rá.
Másodpercekig szótlanul bámultak egymásra, míg Anikó, hóna alatt a ruháival, a sarkával be nem rúgta az ajtót.
– Ho… hol voltál? –kérdezte Anna dadogva.
– Hát csak itt, Dá… – De mielőtt Dávid nevét kimondta volna, ijedten a szájára csapott.
– Dávidnál? – kérdezte Anna szinte magánkívül, és felült az ágyban. – Így ahogy vagy? Anyaszült meztelenül? Ez tiszta őrület!
– Te beszélsz?! – emelte fel a hangját Anikó és a földre dobta a ruháit – Ki prédikál nekünk folyton-folyvást az illemről és a jóerkölcsről, miközben a kertbe jár maszturbálni?
Anna döbbenten nézett a lányára.
– Miket beszélsz? Honnan veszed ezt? Atyaúristen!
Zokogva csapta össze kezét az arca előtt, felállt az ágyról, de hátat fordított lányának. Anikó rossz lelkiismerettel nézte anyja sírástól remegő hátát. Aztán gyengéden megfogta a vállait, leültette az ágyra és mellé ült.
– Ne haragudj… – mondta halkan szipogva. – Nem úgy gondoltam, mama.
– Tudom, kislányom – mondta Anna, és kisírt szemmel Anikó felé fordult. – De te is tudod, mennyire egyedül vagyok, hogy apátok ilyen hosszú időre elutazott.
Anikó átölelte anyját, minden hátsó gondolat nélkül simogatni kezdte a haját és homlokon csókolta.
– Úgy szeretlek, anya! – suttogta.
– Én is téged, Anikó.
Anna felemelte a fejét és visszaadta a csókot.
Ajkaik előbb csak futólag értek egymáshoz, aztán mélyen egymás szemébe néztek, és újra szájon csókolták egymást. Ajkaik helyet csináltak tapogatózó nyelveiknek. Összeölelkezve ültek, és anélkül, hogy egyetlen szót is szóltak volna, együttes erővel leráncigálták Annáról a pongyolát és a melltartót.
Amikor megszabadultak a mindkettőjüket akadályozó ruhadaraboktól, anyaszült meztelenül folytatták az intim ölelkezést. Anna szinte kábultan Anikó combjához dörzsölte kéjnedvben úszó szeméremajkait, majd lehajtotta fejét és szopni kezdte lánya érett nőhöz méltó kemény mellbimbóit.
Anikó hagyta ezt egy pár percig, de amikor felizgult tőle, előbb anyja nyakát, melleit és hasát kezdte csókolgatni, aztán az ágy elé térdelt, ajkait belefúrta anyja sűrű fanszőrzetébe és azt kérdezte:
– Nem akarod, hogy levágjam ezt a bozótot, anya? Hidd el nekem, enélkül sokkal jobban néznél ki.
Anna egy pillanatig gondolkozott, de aztán beleegyezett.
Mindketten kimentek a fürdőszobába, Anna leült a kád szélére és széttárta combjait.
Lánya egy flakonból női borotvahabot szórt a tenyerébe, s bekente vele anyja sűrű fanszőrzetét és a combjai közti részt.
A tükör alatti üvegpolcról, ahol a kozmetikai szereket tartották, levette a női borotvát, amelyikkel a lábszárukról szokták leborotválni a szőrt, és ügyes kézmozdulatokkal simára borotválta anyja vénuszdombját és húsos szeméremajkait.
Utána visszamentek a szobába, és ott folytatták, ahol az előbb abbahagyták. Ahogy Anikó egyre közelebb került anyja vaginájához, annál intenzívebbé vált a hüvelyből áradó izgató illat és Anikó vágya, hogy arcát minél mélyebben belefúrhassa a mézes csuporba. Ez sem váratott sokáig magára, s amikor megtörtént, mindketten hangosan felsóhajtottak. Anikó nyelve óvatosan szétválasztotta a csatakos szeméremajkakat, és hosszan körözött a húsos, lüktető csikló körül.
– Jaj, Anikó! – nyögte Anna hátravetett fejjel. – Ez valami csodálatos!
Anikó felhevülten nyalta anyja simára borotvált szeméremtestét, s amikor három ujját is bedugta a kéjnedvben úszó, tátongó pinába, alighanem megtalálta a G-pontot, mert Annának olyan őrjítő orgazmusa lett, hogy két lábára támaszkodva egész testében vonaglott. Hálás szemekkel nézett le lányára és belemarkolt a hajába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2016. 11. 26. szombat 01:48
Folytatas johet
#9 rockycellar 2016. 11. 11. péntek 04:40
folytatás
#8 sunyilo 2016. 11. 10. csütörtök 21:33
Lehet folytatni...
#7 vakon54 2016. 11. 10. csütörtök 18:52
Jooó. Írhatod tovább a folytatást.
#6 gyuri0926 2016. 11. 10. csütörtök 10:15
Tőkéletes , elélveztem rajta
#5 deajk2008 2016. 11. 10. csütörtök 09:19
imádom a családon belüli szexet, a mindenki mindenkivel felállást
#4 zsuzsika 2016. 11. 10. csütörtök 09:19
Ez jobban sikerült,mint az előző rész.
#3 veteran 2016. 11. 10. csütörtök 08:32
Ez is jó.
#2 A57L 2016. 11. 10. csütörtök 02:07
Jó lett a folytatás is.
#1 Törté-Net 2016. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?