A+ A-

Cathy kalandjai 2. rész

Fordítás
Eredeti történet
A kiadós és kellemes zuhanyozás után Cathy megéhezett. Éppen csak pár falatra támadt kedve. A korábbi rövid kalandtól Stannel szintén kapott egy kis étvágyat. Hogyan fogja a srác ma este jóllakatni?
Cathy nem vesződött az alsóneműjével, felrántott egy farmersortot és egy topot, ami szabadon hagyta hasát. Egy ellenőrző pillantást vetett a tükörre, elégedett volt a látvánnyal. Aztán elindult a konyha felé.
Amint a folyosón haladt, zajt hallott a szülői hálószoba irányából. Egy pillanatig tétovázott, aztán győzött a kíváncsisága. Cathy csendben követte a hangokat.
Ahogy kinyitotta a hálószoba ajtaját, erősebben hallotta a zajokat. Vízcsobogásnak tűnt, meg még valami másnak. Valami nagyon egyértelműnek. Cathy óvatosan nyitotta ki a fürdőszoba ajtaját, mert onnan érkeztek a hangok. Lenyűgöző látvány fogadta.
A szülők fürdőszobája nagy volt, rengeteg márvánnyal és üveggel. A teret egy hatalmas fürdőkád uralta, ami pezsgőfürdő funkcióval is rendelkezett. Cathy a régebbi látogatása során elégszer kipróbálta, alkalmanként nem csak egymagában. Szép emlékek.
Most a fürdőkád üresen állt, ellentétben a tusolóval, ahonnan a csobogás hallatszott. Miközben a falba épített zuhanyfejekből víz tört elő, felfedezte a másik, mozgó alakot egyfajta gyönyörködtető pozícióban.
Cathy élvezettel figyelte a gömbölyded szőkét, aki a zuhanyfejjel a kis pináján munkálkodott. Bizonyára frissen borotválta, mert a bőre kicsit kipirosodott, meg Cathy látta is a szükséges eszközöket. Nyilvánvalóan a borotválás átfordult laza maszturbálásba. Ezt jól ismerte Cathy, vele is gyakran megesett, mikor éppen nem akadt segítsége.
Végiglegeltette tekintetét Joanna testén. Ki más lehetett volna? Előző este félrevonult, és azóta nem mutatkozott. És Cathy eddig a pillanatig jobbára Stanre koncentrált.
Most mégis élt a lehetőséggel, hogy behatóan megszemlélje a lányt. Joanna sötét szőke haja nedvesen tapadt testére. A vége körbeölelte a nagy, sötét bimbót, ami csodálatosan nagy mellen ült. Legalább D kosaras, talán még nagyobb. Vajon igaziak? Ezt egyszer meg kell tapintania! Cathy keze a farmerjébe vándorolt – mivel Joanna nyögésétől teljesen benedvesedett –, és elkezdett munkálkodni a gyöngyöcskéjén.
Közben Joanna a tusoló vízsugara mellé segítségül hívta az ujját. Nyögései megszaporodtak. Úgy tűnt, mindent elfelejtett maga körül, és közeledett a csúcspontjához.
Cathynek még egy pici hiányzott, mivel nem ujjazta kis pinácskáját. Mert ehhez a sortja túl szűk volt. Ezért megpróbálta a farmert kissé letolni. Egy kézzel ez nem ment könnyen. Legalábbis, ha nem akart lemaradni a zuhanyzóban maszturbáló szőke látványáról.
Jött, aminek jönni kellett. Éppen mikor Joanna elérte a csúcspontját, és kikiáltotta a világba azt, Cathy elvesztette az egyensúlyát. Lágyan zuhant el, mert a hálószoba padlóját vastag szőnyeg borította. Ám egy kék foltot ennek ellenére beszerzett.
És teljesen hangtalan azért nem volt. Mert a fürdőből egy kiáltás érkezett:
– Ki az ott?
A vízsugár elállt, és Cathy lépéseket hallott a márványpadlón. Villámgyorsan visszavonult. Ahogy Stan, úgy ő sem akarta, hogy felfedezzék.
Amikor Joanna pár perccel később a konyhába lépett, Cathy tök nyugodtan üldögélt, és ette szendvicsét. Egyedül a sötét folt a farmerjén árulkodhatott volna, ám az asztal eltakarta a látványt.
– Éhes vagy? – kérdezte Cathy két harapás között.
– Nem, nem igazán. – Joanna körbepillantott. – Láttad Stant valahol? Azt gondoltam, valamit hallottam az emeleten.
– Nem, reggel óta nem láttam. Talán még ágyban van.
– Ott nincs, és az autója sincs itt.
Ez még fel sem tűnt Cathynek. Miért lépett le a srác? És miért gondolt rá először Joanna? Két kérdés, amit alkalom adtán fel akart tenni. Most mégis inkább a szendvicsére koncentrált, és a tervére Joannával.
– Talán a barátaihoz ment? Nézd meg, lóg-e valami cetli a hűtőn! – vélte Cathy.
Amint Joanna a hűtőszekrényhez lépett, Cathynek lehetősége adódott egy kiadós megfigyelésre. Joanna nem csak elől volt kiemelkedő felépítésű, nem ám, egy szép kerek hátsót is magáénak mondhatott. Ami biztosan igazi volt. Cathy megállapította, hogy Joannának pár kiló többlete van a csípőjén az ideálishoz képest. De jól állt neki. Jobb mint egy éhenkórász. Maga Cathy ebben kivételnek számított, mert teljesen ideális súllyal rendelkezett, de ezt a versenysportnak és más aktivitásának köszönhette, nem diétának.
– Á, itt van! – fordult meg Joanna egy cetlivel a kezében. – Azt írja, hogy Joehoz ment, segíteni egy computer-problémánál.
– Akkor mehetett el, mikor a medencénél voltam.
– Hát, üdvözöld a nevemben, és kérdezd meg, jön-e ma este a partira! Most elmegyek Sallyhez, onnan meg tovább.
– Persze, de ne felejts el valami rendeset enni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2017. 03. 13. hétfő 13:34
Nagyon jo iranyba tart
#11 zsuzsika 2016. 01. 21. csütörtök 10:52
Nem nagy durranás.
#10 Rinaldo 2016. 01. 5. kedd 09:58
Alakul.
#9 cscsu50 2016. 01. 2. szombat 12:27
bevezető szintű
#8 Ulysses 2016. 01. 1. péntek 22:12
Valahol igaza van A57L-nek. Még nem olvastam az eredeti folytatását, talán csak egyfajta alapozásnak szánta a szerző az első két epizódot.
Bevallom, nekem sem ez a kedvenc sztorim a forrásul szolgáló német oldalon. Ám ennek a nyelvezete könnyebbnek tűnt számomra. Ha valakinek van tippje, melyiket lenne érdemes fordítani, várom a javaslatát. Viszont egy 50-60 ezer karakteres írást nem fogok lefordítani 30 napos VIP tagságért. Bocs, hogy ilyen önző vagyok!
#7 veteran 2015. 12. 30. szerda 13:19
Elsőrész jobb volt.
#6 papi 2015. 12. 30. szerda 12:09
Nem nagy szám
#5 sunyilo 2015. 12. 30. szerda 11:44
Mit hiányolsz, A57L? Van(nak) benne alany(ok), állítmány(ok), tárgyak...
#4 listike 2015. 12. 30. szerda 10:14
Ezt kár volt feltenni.
#3 vakon53 2015. 12. 30. szerda 09:40
Nemrossz... Nemrossz...
#2 A57L 2015. 12. 30. szerda 02:43
Több cselekmény jobb lett volna.
#1 Törté-Net 2015. 12. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?