A+ A-

A férjem főnöke 7. rész - Újra Péter

A következő hét eleje csendesen telt. Andi is el volt foglalva a maga dolgával, én se unatkoztam. Esténként ájultan zuhantam az ágyba. Nem is volt időm, hogy az elmúlt hétvégén gondolkodjak. Csütörtök reggelre kellett egy fontos feladatomat befejeznem. Még szerda éjjel is azon dolgoztam. Andi már szerda délután letudta a maga részét. Csütörtökön a prezentációm után, a főnökünk mindenkit megdicsért és elengedett haza. Nekem még volt egy kis pakolni valóm. Andi egyből jelentkezett, hogy segít. Amint elmentek a többiek, Andi mögém lépett, így ölelt át. Nem tudtam mit is mondjak. Jól esett a közelsége, de a hétvégi képek jutottak eszembe. Csendben hozzá simultam. Próbáltam megfordulni, hogy megcsókoljam, de nem engedte. Jobb fülembe súgott.
- Azt akarom, hogy nyalj ki! Itt az asztalomon.
Közben engedett a szorításából, eltávolodott. Mire megfordultam, már az asztalán ült.
- De, bárki bejöhet!
Lassan araszolgattam Andi felé. Mikor kellően közel voltam, elkapta a kezemet, magához húzott. Kezét a tarkómra téve szorított magához. Azt hittem, hogy meg akar csókolni, de csak mérgesen szólt hozzám.
- Csak csináld!
És már nyomott is le a lábai közé. Nem volt mit tenni, szoknyáját felhajtottam. Andin persze nem volt bugyi, így egyből a lényegre térhettem. Már enyhén nedves ajkai közé nyaltam, megkeresve duzzadó csiklóját. Játszottam vele, ahogy szoktam. Beszívtam, majd a nyelvemmel izgattam. Kezem felemelve, ujjazni szerettem volna, de rám mordult.
- Azt mondtam nyalj! A nyelveddel hatolj be!
Így a nyelvem lejjebb csúsztatva, próbáltam behatolni. Kicsit nehezen ment, de sikerült. Andi nagy nyögésekkel, tudatta velem, hogy mennyire élvezni. Hatalmas nyögésekkel élvezett el. Némi nedvet az arcomra spriccelve. Gyorsan felálltam, kiszaladtam a mosdóba. Megmosakodtam. A tükörben néztem a nedves arcom, közben azon gondolkodtam, hogy kell e ez nekem. Nem tudtam ott és akkor dönteni. Félve léptem ki a mosdóból, nem tudva, hogy mi vár még rám. Mikor vissza értem, Andit már nem találtam sehol. Gyorsan elpakoltam. Volt az asztalomon egy rakás papír, amit át kellett vinnem a gazdasági osztályra. Gyors léptekkel indúlva siettem, minél előbb végezzek. Egyszer csak a konyha felől furcsa hangokat hallottam. Nem akartam törődni vele, elvittem a papírokat. Vissza felé azonban győzött a kíváncsiságom. Mivel a hangokat továbbra is hallani lehetett, halkan oda lopóztam a konyha ajtajához. Nyitva volt, egyből láttam amint Andi a földön térdelve szopja a főnökünket. Hatalmas meglepetés volt, főleg miután azt hittem, hogy mindenki elment. Vajon látta, hogy kinyalom Andit? Ilyen gondolatok kezdtek kavarogni a fejemben. Azonban hamar elcsendesedtek, miután láttam, hogy a főnökünk megfogja Andi fejét és átveszi az irányítást. Meredten bámultam, ahogy Andit szájba basszák. Végig néztem az egészet. Most Andit alázták. Egyszer csak azt kezdtem érezni, hogy féltékeny vagyok. Féltékeny Andira. Bár én lehetnék a helyében. Már nedvesedett a puncim, mikor a főnök beleélvezett Andi szájába, mait ő azonnal le is nyelt. Ekkor tértem magamhoz és gyorsan, de halkan elszaladtam. Haza mentem. Otthon végig az járt a fejemben, amit láttam. Magamhoz kellett nyúlnom. Akkorát élveztem, hogy el is aludtam. Csak másnap reggel ébredtem. Andi hívott péntek délután, de nem vettem fel. Küldött egy sms-t, azzal, hogy azonnal hívjam vissza. Gondolkodtam néhány percig, hogy mit csináljak. Majd újra megcsörrent a telefon. Ismét Andi hívott. Felvettem, bátortalanul szóltam bele.
- Szia!
- Ne sziázz itt nekem. Miért nem vetted fel?
- Nem hallottam, hogy csörög.
- Persze. Öltözz, gyere át!
- Most nem szeretnék.
- Pont nem érdekel! Gyere! Most!
Andi ki is nyomta. Nem akartam, menni és nehogy már ő mondja meg, hogy mit csináljak. Nem is készülődtem. Hétfőn, mikor beértem az irodába, Andi már ott volt. Köszöntem neki, de mintha ott se lennék. Teljesen levegőnek nézett. Ebédidőben próbáltam megmagyarázni, hogy mi történt, de nem foglalkozott velem. Egy pillanat alatt vége lett, bármi is volt köztünk. Hetek teltek el így. Én egyre jobban vágytam valakire. Még a munka se segített. Többször meglestem Andit a főnökkel. Ezek után mindig maszturbáltam, de egy idő után kevés volt. De nem volt mit tenni. Idegenekkel nem akartam, akit pedig ismertem, megbántottam.
A cégünk rendezett egy fogadást. Minden egykori és jelenlegi ügyfelünket meghívtuk. Mondanom sem kell, a megjelenés kötelező volt. Eldöntöttem, hogy nagyon oda teszem magam. Megpróbálom Andit féltékennyé tenni, hátha így szóba áll velem. Noha nem voltam szerelmes, de a szex nagyon hiányzott vele. Nagyon tudta, hogy mire vágyom, ahogy annak idején Péter is. Bár Ő is inkább a saját szórakozására tette, de nekem akkor is jó volt. Elmentem hát vásárolni. Olyan ruhát választottam, ami éppen, hogy csak takart valamit. Mivel tudtam, hogy a testem szinte hibátlan, bátran viseltem azt a ruhát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 10. csütörtök 10:27
Kicsit sub beállítottságú a lány.
#10 Rinaldo 2015. 11. 27. péntek 07:40
Kis kurva.
#9 tomi19 2015. 11. 24. kedd 19:53
Gyengébb lett mint az előző történetek..
#8 papi 2015. 11. 24. kedd 11:24
Nem üti meg az eddigiek szintjét.
#7 cscsu50 2015. 11. 23. hétfő 22:49
talán a folytatás jobb lesz
#6 veteran 2015. 11. 23. hétfő 09:33
Nem tetszett.
#5 zsuzsika 2015. 11. 23. hétfő 08:41
Nem tetszett.
#4 genius33 2015. 11. 23. hétfő 08:33
Hát kusza kicsit nekem smile
#3 feherfabia 2015. 11. 23. hétfő 06:16
Hát ez elég gyenge!!
#2 A57L 2015. 11. 23. hétfő 05:19
Továbbra is magas színvonalon írsz.9P
#1 Törté-Net 2015. 11. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?