A+ A-

A férjem főnöke 3. rész - A találkozás

Haza érve, azon gondolkodtam, hogy mit is kellene tennem a szőrtelenítés érdekében. Gyorsan lezuhanyoztam. Sokáig álltam a zuhany alatt, mintha letudtam volna mosni a szégyent. Törölközés közben megláttam a férjem borotváját. Hirtelen arra gondoltam, hogy István mit fog szólni a szőrtelen testemhez. Nem volt választásom, valamit tennem kellett. Levettem a polcról a borotva habot. Elkezdtem bekenni a lábam. Jobb lábammal kezdtem. Sikerült is szépen vékonyan bekennem. Levettem a borotvát is. Szépen lassan kezdtem, majd felbátorodva egyre gyorsabban. Sűrgettett az idő, a férjem bármikor jöhet. Mikor végeztem, elégedetten konstatáltam, hogy egyébként is szép lábam, most még jobban néz ki. Bekentem gyorsan testápolóval.
Következett a bal lábam. Már a felét sikerült bekennem, mire elfogyott a borotva hab. Pánikba estem, hogy mi lesz most. Nem csak a lábam miatt, hanem István se tud így megborotválkozni. Mindig is fontosnak tartotta, hogy frissen borotválva jelenjen meg a munkahelyén. Eszeveszetten kutatni kezdtem. Találtam még egy flakonnal, a mosdó alatti szekrényben. Gyorsan folytattam, végig bekentem a lábam. Gyorsan megborotváltam azt is. Mire bekentem testápolóval, Istvánt hallottam megjönni. Nem tudtam mit tegyek, hiszen még nem végeztem. Gyorsan magamra kaptam a pizsama nadrágom, majd rendet tettem a fürdőben. Kimentem és csókkal köszöntöttem. Istenem, ha tudná, hogy nem is olyan régen mi járt ott, ahol most a nyelve. Megkérdeztem, hogy milyen napja volt. Szokás szerint élvezettel mesélte. Én csak hallgattam mellette ülve a kanapén. Közben persze a mai napra gondoltam. Furcsa bizsergést éreztem, így inkább próbáltam a férjemre koncentrálni. Miután befejezte, csináltam gyorsan vacsorát. Vacsora után lefeküdtünk.
István mondta, hogy reggel korábban kell mennie, még elő kell készülni egy tárgyalásra, mert Péter holnap egész nap távol lesz. Ekkor arra gondoltam, hogy talán el is marad a holnapi találkánk. Elaludtunk. Mire felébredtem, István már elment. Elindultam a fürdő felé, hogy befejezzem a szőrtelenítést. A folyosón rápillantottam az órára. Fél tíz volt. Ekkor villant be, hogy Péter nem mondta, hogy mikor találkozzunk. Hirtelen pánikba estem. Mi van, ha ma is tízkor vár. Ha későn megyek, megharagszik, de a szőrtelenítést is be kellene fejeznem. Úgy döntöttem, hogy inkább gyorsan felöltözök, lesz ami lesz. Nem tudtam, hogy mit vegyek fel. Így hasonlóan öltöztem, mint előző nap. Gyorsan elrohantam, hogy még időben oda érjek. Persze nem jött a busz. Jogosítványom ugyan van, de nem vezettem soha. Nagy sokára jött a busz. Miután leszálltam, futni kezdtem, de tudtam, hogy már el fogok késni. Gyorsan felszaladtam a lakásba. Péter már ott ált. Láttam rajta hogy mérges.
- Késtél.
Tudatta a tényt. Csak bámult rám. Nem értettem, hogy mi van. Majd bevillant, hogy vetkőznöm kell. Gyorsan ledobáltam a ruháimat, majd elé léptem és letérdeltem. Elővettem a szerszámát. Most teljesen elernyedt volt. Simogatni kezdtem. Megnyaltam a végét, majd bevettem. Péter nem szól semmit. Csak szigorúan nézett rám. Most nem erőltetett semmit. Tudtam, hogy mélyre kell engednem. Mivel még nem volt teljesen merev, így elég mélyre be tudtam venni. Azonban a nyelvjátékomnak köszönhetően gyorsan merevedett. Fulladoztam tőle. Egyszer csak Péter kivette a számból. Elfordult tőlem. Nem értettem mi történik.
- Az ágyra!
Mondta határozottan, de némi csalódással a hangjában. Felfeküdtem, lábaimat széttártam. Elém állt. Rám nézett, majd a fejét a padlónak szegezte. Halkan szólt.
- Mire figyelmeztettelek tegnap?
- Hogy szőrtelen legyek uram.
Felnézett, mélyen a szemembe.
- Akkor ez micsoda?
A lábam közére tekintett.
- Sajnálom, próbáltam, de...
Odalépett, pofon. Nem mondtam, hogy uram. Vissza állt az ágy végéhez.
- Nem érdekel a magyarázkodásod. Világosan elmondtam, hogy mit várok. Ebbe a szőrcsomóba tegyem a farkam? Figyelmeztettelek, hogy mi lesz, ha nem azt teszed, amit mondok. Ezeket nem viccből mondom.
- Sajnálom, uram.
- Még nem.
Felelte. Gondoltam, hogy nem fog tetszeni neki. Mellém lépett, Kicsit már lankadt vesszejével. Tudtam, hogy mit kell tennem. Oda fordultam és imát simogatni, nyalni kezdtem. Mikor ismét merev volt, utasított, hogy forduljak meg. Arra gondoltam, hogy hátulról akarja, így nem látja, hogy mennyire szőrős. Megfordultam hát, a térdeimre emelkedtem, közben ő levetkőzött. Mögöttem csinálta, így nem láttam semmit, csak a hangokból gondoltam. Mellém lépett, majd hirtelen fájdalmat éreztem a fenekemen. Nem a tenyerével csapott és nem úgy, mint a szállodában. Annyira fájt és hirtelen jött, hogy felkiáltottam.
- Csendesebben! Különben én halkítlak el.
Még egy ütés, amire ismét felkiáltottam. Nem tudtam megállni, hiába is próbáltam. Hallottam, hogy mögöttem matat, de nem mertem oda nézni. Egyszer csak egy ruhadarabot tömött a számba. Az alsója volt. Öklendezni kezdtem, mire még egy ütés a fenekemen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sikamika 2015. 11. 25. szerda 17:41
elmegy....
#11 deajk2008 2015. 07. 27. hétfő 16:21
maga a mű jól meg lett írva... 7p
#10 papi 2015. 07. 14. kedd 17:56
Nagyon nem tetszenek ezek a fejlemények.
#9 Rinaldo 2015. 07. 14. kedd 07:43
Megérdemli a sorsát.
#8 veteran 2015. 07. 13. hétfő 16:51
Nagyon durva.
#7 hairy_pussy 2015. 07. 13. hétfő 16:10
egyre durvább sajnos
#6 joozsi 2015. 07. 13. hétfő 14:02
Örülök, hogy Ti sem szeretitek az erőszakot! A papírmindent elbír, de én nem szimpatizálok a szadizmussal.
#5 cscsu50 2015. 07. 13. hétfő 08:30
enyhén szólva aljas a fazon
#4 Andreas6 2015. 07. 13. hétfő 07:13
Van valahol egy határ, amit ez a pasas már bőven átlépett. Fel kellene jelenteni, esetleg megveretni... Valami hasonló kellene.
#3 feherfabia 2015. 07. 13. hétfő 06:25
Ez nagyon gyenge!
#2 A57L 2015. 07. 13. hétfő 04:20
Közepes írás.
#1 Törté-Net 2015. 07. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?