A+ A-

A férjem főnöke 5. rész - Megcsalatva

Hetek teltek el azóta, hogy Péter elengedett. A lelkiismeretem még mindig szenvedett, ahogy a szívem is. Az eszemmel tudtam, hogy István mellet van a helyem, de a szívem vágyott Péterre. Próbáltam elfelejteni, de nem sikerült. István sem segített ebben. Még mindig sokat dolgozott és a szex is elmaradozott. Ha volt is, az is unalmas, egyhangú. Ha egy héten egyszer hozzám nyúl, már annak is örülnöm kellett. Persze nem mondhattam, hogy többet akarok, mást akarok. Soha nem volt valami fergeteges szerelmi életünk. Feltűnt volna neki, hogy valami történt. Így maradt az önkielégítés. Egy időre elégnek bizonyult, de ez sem tarthatott örökké. Szépen lassan teltek a hetek. Istvánnak ismét felhoztam a gyerek kérdést. Mintha az bármit is megoldana. István még mindig korainak tartotta, így választás elé állítottam. Vagy gyerek, vagy munkát keresek.
Noha anyagilag jól álltunk és István se akarta, hogy dolgozzam, inkább belement, csak hogy hagyjam ezzel a témával. Sikerült egy elég jó állást találnom. Kötetlen munkaidő, a lényeg, hogy a munka el legyen végezve. Néhány órát kellett csak dolgoznom, ami nagyon is megfelelt nekem. Múltak a hetek, jött a jó idő. Gondoltam, hogy a megkeresett pénzemből, kicsit felújítom a ruhatáramat. Mivel megtetszettek a rövid ruhák, így főleg azokat nézegettem. Attól féltem, hogy Istvánnak nem tetszenének, de úgy döntöttem, hogy megveszem őket. Legfeljebb nem hordom őket, ha nagyon kiakad. Mikor hazaérve elővettem a kulcsom, vettem észre, hogy Péter lakásának a kulcsa még mindig nálam van. Péter ma nem jön haza, ismét vidéken van. Így úgy döntöttem, hogy este átmegyek, bedobom a postaládába. Mikor odaértem, kíváncsiság tört rám. Úgy sincs itt, nincs miért itt lennie, győzködtem magam. Felmentem hát, kinyitottam az ajtót. A lakásba lépve furcsa hangokat hallottam. Beljebb mentem. A szobához érve láttam, hogy Péter szexszel valakivel. Döbbenet vette át a kíváncsiság érzését. Láttam, ahogy Péter ösztönös mozdulatokkal, hátulról döngeti azt a nőt. Nem tudtam megmozdulni, csak néztem őket. Mikor végignéztem a nő meztelen testén, láttam meg, hogy az első gyantázóm volt az. Percekig néztem az állatias szexet. Nem láttam benne semmilyen gyengédséget. Csak szex volt. A nő rám nézett. Rémület tört rám, gyorsan elsiettem. Fogalmam se volt, hogy Péter észre vett e. Hazaérve még mindig a látottak hatása alatt álltam. Nem tudtam aludni se. Nem értettem, hogy mi történik. Napokig ezen rágódtam. István nem vett észre rajtam semmit, ahogy mostanában soha. Nem bírtam tovább, előkerestem annak a nőnek a telefonszámát. Találkozót kértem, amibe készségesen bele is ment. Egy kis kávézóban találkoztunk. Egy eldugott boxban ültünk le egymás mellé, ahogy annak idején Péterrel is. Eszembe is jutott, hogy annak mi lett a vége.
- Szóval, mi ez az egész? Ezért adtad meg annak idején a telefonszámodat?
- Nem. Csak így alakult.
- Mi az, hogy így alakult?
- Nem értem miért vagy felháborodva.
- Hogy miért?
Ekkor elmeséltem mindent neki. Az elejétől a végéig. Valószínűleg nagyon bele éltem magam, mert a sztori felénél a kezét éreztem a combomon. Noha még soha nem ért így hozzám nő, nem ellenkeztem. Miközben a szeretkezéseinket meséltem neki, óvatosan elkezdte simogatni a combomat. Együttérzésnek vettem a dolgot. Miután kiadtam magamból mindent, tovább beszélgettünk. Közben keze már a szoknyám alatt a csupasz bőrömet simogatta. Ekkor árulta el a nevét, Szilvia. Megnyugtatóak voltak a szavai. Már nem emlékszem, hogy mit mondott, csak arra, hogy nyugalmat éreztem. Arra emlékszem mikor Péterről beszélt. Elmondta, hogy csak szex van közöttük. Nem beszélgetnek, nem járnak el sehova, csak találkoznak a kis lakásban és szexelnek. Mindkettőjüknek megfelelő volt ez az helyzet. Majd elkezdett áradozni rólam. Mennyire szép vagyok. Szerencsés a férjem. Biztosan sokan akarnak. Meg ilyenek. Jól estek a szavai. Közben a keze egyre feljebb vándorolt. Bal oldalamon ült. Bal keze a combjaim között. bal combomat simogatta belülről. azt ecsetelte, hogy mennyire kívánatos vagyok, biztosan kacérkodom a férfiakkal. Bár én nem voltam ilyen, jólesett, hogy valaki szépnek lát. Még akkor is, ha az egy nő. Kicsit zavaró lett a simogatása, így elvettem a kezét. Ránéztem, próbáltam megszólalni, de ekkor az arcomra tette a kezét, maga felé fordította és megcsókolt. Nem tudom, hogy a szájfénye vagy a kedves szavak hatására, de mézédesnek éreztem. Néhány pillanatig tarthatott, hamar észhez tértem.
- Mit csinálsz? Ezt ne!
Felálltam, hogy elmenjek, de megragadta a karom. Nem durván, de határozottan húzott vissza magához.
- Bízz bennem! Csukd be a szemed!
- Ne, én ezt nem akarom! Nekem ez nem megy!
- Próbáltad már?
- Soha.
- Csak csukd be a szemed! Egyetlen percet adj!
Reméltem, hogy ha megadom magam, előbb szabadulok. Becsuktam a szemem, hagytam, hogy megint megcsókoljon. Nyelve egyből utat talált a számba. Nem is értem, hogy miért hagytam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2015. 07. 27. hétfő 16:16
jó lett folytasd 8p
#12 Bob__ 2015. 07. 27. hétfő 13:49
Szép kerek történet, de kicsit rossz, hogy fordítva lett felrakva az utolsó két rész, (habár én sorrendbe olvastam el, mert lemaradtam ) smile
#11 hairy_pussy 2015. 07. 20. hétfő 06:12
csak én nem találom a 4.részt?
#10 szekely18 2015. 07. 19. vasárnap 17:19
Elmegy!
#9 Andreas6 2015. 07. 18. szombat 09:02
Megoldási lehetőség: folytatás édeshármasban.
#8 Rinaldo 2015. 07. 18. szombat 04:41
elmegy.
#7 cscsu50 2015. 07. 17. péntek 08:54
gyenge lett
#6 Wakundok 2015. 07. 17. péntek 08:29
Keresem a 4.et. Vagy elszámozaták?
#5 veteran 2015. 07. 17. péntek 08:11
Romlott a színvonal.
#4 papi 2015. 07. 17. péntek 07:51
Egy kicsit jobb mint az előző rész.
#3 feherfabia 2015. 07. 17. péntek 06:31
Nem tetszett!
#2 joozsi 2015. 07. 17. péntek 05:07
Gyenge.
#1 Törté-Net 2015. 07. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?