A+ A-

A férjem főnöke 2. rész - Vezeklésem kezdete

Végre otthon voltunk. Távol attól az átkozott szállodától. Távol a bűneimtől. Hazafelé végig szótlan voltam a kocsiban, amit István meg is jegyzett. A fáradságra fogtam, de igazából az elmúlt éjszakára gondoltam. Szégyelltem magam. Az nap nem is csináltam már semmit. Rá se bírtam nézni a ruhákra, amik tanúi voltak minden bűnömnek. István látta rajtam, hogy valami más is lehet a háttérben, de sikerült meggyőznöm, hogy ez csak a kimerültség. Szerencsére elhitte és nem kérdezgetett többet. Rendelt valami kaját, majd a délutánt csendesen tévézéssel töltöttük. Este már korán lefeküdtünk. Hétfőtől folytatódott, csendes, néha már unalmas életünk. Igyekeztem nem gondolni a történtekre. Nem volt könnyű, hisz olyan élményekben volt részem, amikben még soha. Hetek teltek el, a szégyenérzetem csökkent. Egyre inkább egy kellemes emléknek tűnt az egész. Istvánnal a szeretkezéseink már nem nyújtottak akkora örömöt, mint előtte. Felvetettem neki a gyerek kérdést. Egy hosszú beszélgetés során meggyőzött, hogy még korai lenne. Neki még mindig nagyon sokat kell dolgoznia. Nem sokára beindulnak a vidéki projektek is, sokat kell majd utaznia. Nem akart olyan apa lenni, aki csak fényképről látja a gyermekét. Beláttam, hogy igaza van. Unalmas, monoton napjaim voltak. István reggel elment dolgozni, későn ért haza. Próbáltam elfoglalni magam. Kerestem állást is, de István nem akarta, hogy dolgozzak. Eleget keresett. Nagyon sok időm volt azon gondolkodni, hogy milyen lenne, ha Péter lenne a párom. Számtalanszor lepörgettem magam előtt azt az éjszakát. Mindig nagyon felizgultam, általában maszturbáltam is. De az idő előre halad tával ez már kevés volt. Úgy éreztem, bele kell törődnöm, hogy nekem ilyen élet jutott. Egyik unalmas délelőtt megcsörrent a telefonom. Idegen szám volt, felvettem.
- Szia Eszter, Péter vagyok. – Hirtelen elállt a szavam, a lélegzetem. – Szeretnék beszélni veled, ha még nem gyűlölsz teljesen. – folytatta.
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. – feleltem.
- Kérlek! Nagyon szeretnélek látni és megbeszélni a történteket.
Minden porcikám kívánta a találkozás, de próbáltam ellen állni. Hosszasan győzködött, mire belementem egy kávéba. Egy olyan helyet választottam, amiről tudtam, népszerű hely. Gondoltam biztosabb, ha sokan látnak. Megbeszéltük tehát, hogy másnap délelőtt találkozunk. Istvánnak persze nem is említettem a dolgot.
Másnap izgatottan vártam, hogy István elmenjen dolgozni. Amint kilépett az ajtón, A szekrényhez rohantam, válogatni kezdtem a ruhákat. Nagyon izgatott voltam. Amit először kiválasztottam, el kellett vetnem. Ha azt látta volna rajtam, biztos, hogy Olyan ruha volt, ami kiemeli az alakom, amit a sok tornának köszönhetően mindenki dicsért. Mély kivágású volt. Soha nem vettem még fel, nem is tudom, hogy miért vettem fel. Mindig is túl kihívónak találtam. Inkább olyan ruhát választottam, ami elrejti az alakom. Nem volt nehéz, hiszen még mindig tél volt.
A kávézóba érve egyből megláttam Pétert. Pirulva léptem az asztalához. Ő felállt, segített levenni a kabátom, majd leültetett. A pincérnő egyből odalépett és megkérdezte, hogy mit szeretnénk. Gyorsan rendeltünk. Majd Péter belekezdett.
- Szeretnék bocsánatot kérni a történtek miatt. Nem így terveztem, azt a hétvégét. Nem értem mi történt. Egyszerűen csak elragadtak a vágyak.
Én csak hallgattam, nem mertem elmondani a valódi érzéseimet. Hogy még mindig vágyom rá. Kerültem a tekintetét. Közben észre vettem, hogy a pincérnő folyamatosan bámulja. Olyan féltékenység tört elő belőlem, amit még soha nem éreztem. Mikor Péter elhallgatott, össze szedtem magam.
- Ez nem történhet meg újra. – feleltem.
- Pedig én szeretném. - mondta.
- Nem az nem lehetséges.
Csak ismételgettem magamban, miközben arra gondoltam, hogy mit akar az a pincérnő. Valószínűleg ezért hagytam, hogy Péter rábeszéljen még egy alkalomra. Elmentünk hát egy lakásba. Szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Lassan kibújtatott vastag ruháimból. Mindent megtett, hogy élvezzem. Órákon keresztül csináltuk. Nem is tudom, hogy mennyi orgazmusom volt. A végén már az ájulás határán voltam. Miután mind a ketten az ágyra zuhantunk, csak néztük egymást, szó nélkül. Boldognak éreztem magam. Tényleg boldognak. Ám fel kellett ébrednem ebből az álomból. Kimentem lezuhanyozni. Vissza mentem a szobába. Péter még mindig az ágyon feküdt. Felöltöztem, majd az ágy szélén belekezdtem.
- Itt kell befejeznünk. Nekem férjem van, akit szeretek. Bármennyire is csodálatos volt, nem történhet meg újra. Nem tehetem ezt a férjemmel.
Hosszasan ismételgettem ugyan azt. Mintha magamat is meg kellene győznöm róla, hogy ez a helyes megoldás. Péter csak hallgatott, majd megkérdezte,
- Biztos, vagy te ebben.
- Igen. – feleltem.
- Ezt igazán sajnálom. Nem szeretnélek bántani, de nem tudlak elengedni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2015. 07. 27. hétfő 16:20
nekem se tetszik az erőszakosabb rész, de attól jó lett
#10 Pavlov 2015. 07. 9. csütörtök 00:48
Nem túl erős dolgokra veszi rá, valahogy súlytalan.
#9 papi 2015. 07. 7. kedd 13:07
Nagyon elfajult a helyzet, az első részből nem ezt vártam volna.
#8 Andreas6 2015. 07. 7. kedd 06:58
Utálom a zsarolókat. Valahogy a továbbiakban Péternek meg kellene bűnhődnie, de alaposan.
#7 hairy_pussy 2015. 07. 7. kedd 06:44
mintha ez már lett volna itt az oldalon
#6 feherfabia 2015. 07. 7. kedd 06:19
gyenge és olvastam már!
#5 sikamika 2015. 07. 6. hétfő 19:53
elözö jobban tetszett.
#4 veteran 2015. 07. 6. hétfő 10:43
Erőszaknélkül jólenne.
#3 A57L 2015. 07. 6. hétfő 04:00
Egész jó lett.
#2 joozsi 2015. 07. 6. hétfő 03:24
Nem szeretem az erőszakot.
#1 Törté-Net 2015. 07. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?