A+ A-

Csordultig 3. rész

Végül erőtlenül ugyan rám roskadt, de nagyon ügyelt ki ne nyomja belőlem a szuszt. Ahogy megpihent és lecsillapodott egy kicsit, hirtelen átfordított. De a hátamon fekve, - úgy kiterítve -, hiába ölelt át és simogatott gyengéden, mégis csak védtelennek és kiszolgáltatottnak éreztem magam.
- Megfordulok. - feltápászkodtam gyorsan, hogy testére simulhassak. S így békésen pihegve várjuk ki a szerencsére csak lassan ernyedő, de puncimba még gondosan visszaigazított fasza akaratlan kicsusszanását. Míg én kényelmesen elnyújtóztam rajta, ő a jobb kezével gyengéden a fenekembe markolt, a ballal lazán átkarolt és csókolózni kezdtünk.
Persze hiába való volt a már-már szerelmes ölelkezés, jött az elkerülhetetlen és kicsusszant a lankadt fütyije.
- El tudnék lenni veled a végtelenségig... - mondta és még egy utolsó, szenvedélyes csókcsatába kezdtünk.
- De hagyok belőled a többieknek is... - és kezdett kikászálódni az ágyból, hogy magára kapja ruháit.
- Ha lenne majd még kedved... - térdelt le az ágy mellé - ..., mert nekem lenne... - lehelte búcsúcsókjával még az ajkaimra, majd felállt és kiment a szobából.
Felhúzva a térdeimet, megfeszítve a törzsemet, mintha hidalni szeretnék, dörzsöltem szét a szeméremdombomra a hüvelyemből bőségesen szivárgó gecit.
Már nyílt is az ajtó és jött a harmadik srác. Bátortalanul az ágy szélére ült, felém fordulva. Szinte kitapintható volt zavara, ahogy nyakig betakarózva az ágyon feküdtem.
- Mi a baj? - löktem le a takaró sarkát magamról és a combjára tettem a kezem.
- Semmi... - válaszolt kurtán - ... nem is tudom... - hebegte.
- Nyugi! - támaszkodtam fel a könyökömre - Nem bánt a néni... - próbáltam oldani a feszültséget és ekkor már felülve a combjait kezdtem simogatni. Fejét leszegve ült az ágyszélén. Úgy tett, mintha nem merne az elé tárt melleimre pillantani.
- Baszunk egy jót! - húzódtam hozzá közel. Feltérdeltem és pólója alját megfogva kezdtem lehúzni róla. Hagyta ugyan, de csak nehezen oldódott a feszültsége.
- Vegyük le ezt is! - ragadtam meg a nadrágjának gumírozását, mögé helyezkedve, az ölébe nyúlva. Kényszeredetten felállt és végül engedte, hogy alsójával együtt letoljam combközépig. Majd lehajolt letolta a bokájáig és máris kilépett belőle.
- "Na, végre..." - kezdett felélénkülni és kiléptem mellé az ágyból, hogy összeölelkezhessünk. Továbbra is csak bátortalanul simogatott, így jobbnak láttam ha aktivizálom magam. Csókjaimmal haladtam a nyakától lefelé. Végig ízlelve felsőteste minden négyzetcentiméterét. Mellbimbóinál még kicsit elidőztem, majd folyamatosan leguggolva, megállíthatatlanul haladtam a fütyije felé. Szétterpesztett lábai közé ültem, hogy egyik kezemmel a heréi alá gyengéden benyúlva vehessem ajkaim közé ébredező farkát. A másikkal meg határozottan marokra fogtam, hogy legelőször is jól megnedvesíthessem. Így nyelvemmel könnyedén tolhattam már hátra a fitymáját és jó alaposan körbenyaldoshattam a makkját. Ahogy egyre keményebbé vált, már egész a garatomig becsúsztathattam a számba. Teljesen megnyugtatott, hogy nem hagyta hidegen egyetlen nyelvcsapásom és masszírozó érintésem sem.
- "... ezt akkor feltámasztottam" - lassítottam az általam eddig diktált tempón, fanyar mosollyal a szám szélén, de egyáltalán nem bosszankodtam, nem elégedetlenkedtem, hanem érzékien, szenvedélyesen szoptam, nyaltam a kőkemény faszát. Mikor meg-megremegett és érezhetően bizonytalanná váltak a lábai, a farkát markolva, a hátamat neki vetve az ágy szélének, kezdtem felkígyózni, hogy lefeküdhessünk.
- Gyere! - húztam széttárt combjaim közé - Tegyük be! És dugj meg! - tettem fel már a lábaimat az ágyra, hogy talpaimon megtámaszkodva még szélesebbre tárhassam terpeszem.
Talán a bőséges, szivárgó ondótól illatozó pinám vágyakozó kitárulkozása következtében végül a porba rombolódtak a lelkében eddig magasodó falak és végre átvéve tőlem, erősen megmarkolva a jelentőségteljesen meredező fütykösét, hogy balkezével az ágyon, mellettem megtámaszkodva, nagyajkaim lucskos hasadékát masszírozgathassa. Bármikor könnyedén belém nyomulhatott volna, de nem kis örömömre inkább játszadozva ismerkedett még egy kicsit a puncimmal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2017. 04. 1. szombat 18:59
Hm, azok a cirkalmas körmondatok elég nevetségesek.
#6 A57L 2016. 05. 20. péntek 05:37
Közepes lett,jobbat vártam.
#5 cscsu50 2016. 04. 27. szerda 17:29
egynek elmegy
#4 feherfabia 2016. 04. 26. kedd 05:58
Közepes!
#3 papi 2016. 04. 25. hétfő 21:11
Nem rossz
#2 sunyilo 2016. 04. 25. hétfő 18:54
Haha, ez jó...
#1 Törté-Net 2016. 04. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?