A+ A-

Szép kis család

Ez a történet 6 éve történt velem és az óta boldogan veszek benne részt. A nevem Józsi. Akkor még csak 16 éves voltam és nagyon szerettem volna elveszíteni a szüzességem nem jártam discóba vagy egyéb éjszakai helyre, de még bulizni sem mentem. Épp ezért sokat piszkáltak a suliban, mert nem voltam még berúgva, meg, hogy nem volt még nővel szexuális kapcsolatom meg hasonlók. És mivel így éltem felettébb unalmas életem ezért sok pornó filmem volt és sokat vertem a farkam. És közben arra gondoltam, hogy még lesz ez jobb is és ekkor valamennyire felvidultam. Volt egy nővérem, akit Zsuzsinak hívtak ő 18 éves volt és roppant jól nézett ki, közepes mell méret feszes jó hátsó, és szép nap barnította barna bőr. Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdem tőle, hogy meg kurhatom-e de ezt humoros gondolat révé mindig elhessegettem. Persze ha olyan szitu volt, hogy lehajolt vagy napozott az udvaron mindig megnéztem, meg ha felettébb szép ruhát vett fel, akkor is. Persze ezt ő sosem vette észre vagy csak nem akarta, nem tudom de, nem is foglalkoztam vele. Még az is megtörtént, hogy véletlen benyitottam hozzá mikor fürdött ő pedig pont akkor szállt ki a zuhanykabinból.
Tátott szájjal néztem és moccanni, sem tudtam annyira hatalmába, kerített a látvány. Persze a férfiasságom sem volt tétlen, mert azonnal életre kelt és nem bírt magával. Zsuzsi ezt észre is vette és kiutasított a fürdőből, persze én nem hallottam, amit mond, mert a látvány annyira hatalmába kerített, hogy semmit sem hallottam. Csak a mellein és a puncián legeltettem a szemem, még az sem zavart volna, ha mellettem, csapódik be egy bomba, mert akkor sem tudtam volna mozdulni. A melleit néztem és a bimbóit, amik olyanok voltak, mint holmi oda ragasztott bogyó. A puncia pedig nem volt szőrös, hanem teljesen le volt csupaszítva. Szerintem, kielégíthette magát, mivel ki volt tágulva a nagyajkai és a csiklója is nagyobb volt a kelleténél. Bár az is lehet, hogy mivel annyira be voltam indulva nem láttam mást, mint azt, amit akartam, meg persze azt sem tudtam, hogy hogyan nézhet ki egy csikló normál állapotában. Csak akkor tértem magamhoz, amikor gyengéden arcon ütött. És dühösen mondta: - Józsi mégis, hogy merészeltél bejönni a fürdőszobába akkor, amikor én fürdök? Én persze nem tudtam mit mondani, és csak hebegtem-habogtam.
- Na takarodj már ki! Nem hallod? -ordította és keményen elkezdett lökdösni. Mikor már a küszöböt átléptem, becsapta előttem az ajtót. Mivel a farkam még mindig merev volt ezért besiettem a szobámba és nagy sóhajtások, közepette elkezdtem kiverni, gondolataim közben mindvégig Zsuzsi testén járt. Anyuék nem voltak otthon ezért nem féltem, hogy apu vagy anyu észrevesznek, csak a nővérem miatt aggódtam de, tudtam, hogy ő ilyenkor sokáig szokott bent lenni ezért nem aggódtam, hogy véletlenül benyitna. De azért próbáltam a hangerőmön változtatni. Jó tíz perce verhettem, mikor éreztem, hogy nem sokára kijön a sperma, mikor kopogást hallottam az ajtómon, megijedtem, hogy a nővérem benyit, mert csak ő lehetett.
De ugyan akkor gondban is voltam, mert épp készültem kirobbanni és már nem volt vissza út, tudtam, ha megszólalok végem, mert azzal elárulom magam a hangomról. Végül szerencsés módon nem kellett megszólalnom mivel a nővérem már mondta is, hogy mehetek a fürdőbe. Nagyon megkönnyebbültem mikor hallottam, csodálkoztam is, hogy elsőnek miért nem hallottam a lépéseit, de végül egyszerűen csak annak tudtam, hogy amilyen begerjedt állapotban voltam azért nem hallottam. Magamhoz kaptam egy másik alsónadrágot és csendesen elmentem a fürdőbe, anélkül, hogy összetalálkoztam volna a nővéremmel, mivel eléggé kiszúrható volt a sperma folt a gatyámon. A fürdőben egyúttal le is fürödtem, hogy később legalább ezzel nem lesz gondom. Mikor kimentem az ajtón és a szobám fele vettem az irányt a nővérem utánam szolt. Sejtettem mit akar mondani ezért nem is voltam meglepve azon, amit majd mondani fog. Mikor a szobába értem ő a tv-t néztem valami sorozat, ment benne, mivel ebben az időben mindig be szokott menni a szobájába vagy a hálóba, hogy megnézze.
- Amikor rám kellene, hogy nézz, nem nézel de, amikor nem kellene, akkor megbámulsz!
- Figyelek rád.
- Azt látom, na mindegy azt akarom mondani, hogy bocs, azért amiért ordítottam veled de nem szeretem, ha ilyen primitív módon megnéznek legyek akár meztelen vagy ruhába. -nem tudtam, mit mondjak, mert nem ezt vártam és ettől egy kicsit meglepődtem.
- Na mi van, nem mondasz semmit?
- Csak tudod amilyen szép, vagy nem tudtam semmit sem tenni és igazság szerint nem is akartam, mert olyan szép látvány volt. -persze most is a melleit néztem, amik kifeszítették a pólóját. Ezt észre is vette.
- Ezeket akarod látni? - és egy egyszerű mozdulattal levette magáról a pólót, nem kaptam levegőt annyira, meglepődtem és már majd nem el is ájultam a döbbenettől, mivel abszolút nem erre számítottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2014. 07. 14. hétfő 07:32
Jo
#11 A57L 2013. 08. 27. kedd 04:34
Nagyon jó.
#10 pisti47 2009. 10. 16. péntek 06:18
Gondolom egyik kezeddel gépeltél, a másikkal recskáztál. Így nem is volt olyan sok hiba.
#9 Caligula 2009. 10. 16. péntek 00:46
puncia = p uncia?
puncián = pun cián?
"Sejtettem mit akar mondani ezért nem is voltam meglepve azon, amit majd mondani fog." - no ez csak egy az "igazi gyöngyszemek" közül.
Hát nyelvújítás...? - vagy egyszerűen csak hülyesírás...? Ezen az ellenőrző program sem segít - az igekötők használata: legalább néha eltéveszthetné! - ugyanis,kivétel nélkül fordítva használja.Amit egybe kellene írni azt különírja,amit külön azt meg egybe.
Á hagyom az egészet,mire nyolcadikba fog járni talán megtanítják neki.
#8 worluk 2009. 10. 15. csütörtök 22:06
B...+ !!
Notepad használata esetén tanulj meg magyarul
és helyesen írni, ha pedig Word -öt használsz,
akkor viszont kapcsold be helyesírás ellenőrzőt !!

#7 Mady 2009. 06. 9. kedd 11:36
A történet témája nem lett volna rossz, de nekem az íráskép teljesen elrontotta az egészet, olyan volt, mintha valami afrikai írta volna, aki ismeri a magyar nyelvet, csak nem tudja használni.
#6 Sun 2007. 12. 11. kedd 17:31
Kosss a hozzászólásokat!!! Ez az első történetem és eléggé izgultam is persze, hogy mit szóltok majd hozzá, remélem annyira azért nem lett rosz. Javaslatokat és ötleteket elfogadok!!! A helyesírási hibákért bocsánat!!!
#5 egy illető 2007. 11. 22. csütörtök 16:47
a téma jó lett volna, viszont tényleg akad jó pár helyesír. hiba, 1-2 helyen megakadtam, mire rájöttem, mit akar mondani az illető...de mondom, a téma jó, több ilyen témájú történet is jöhet...
#4 sas 2007. 11. 20. kedd 18:44
Sok a helyesírási hiba,deviszont jó lett volna ilyen családba születni.
#3 nagyfiu 2007. 11. 19. hétfő 22:55
"Ezután folytattuk az élvezetek adását egymásnak." Érdekes fogalmazás.
#2 Alec 2007. 11. 19. hétfő 20:08
na baromira kíváncsi leszek itt a commentekre :-)
#1 Törté-Net 2007. 11. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?