A+ A-

Egy meleg élete 4. rész – Fiatal felnőttkor II. – Az első igazán stabil kapcsolat

Ez a történet sorozatom újabb része, amely továbbra sem valós, így a magánélettel mindenféle esetleges egyezés teljesen a véletlen kategóriája.
Áron életéből újabb kb. 9 hónap eltelt, amikor véletlen végre találkozhatott avval a fiúval (legyen Robi), akiben lényegében mind a három korábbi barátjából (Lajos, Gábor és Árpi) úgy vélte talált bizonyos dolgokat, ami még inkább biztossá tette számára, hogy erre a srácra (Robi) „le kell csapnia”, mert ha nem akkor az élete legnagyobb hibáját követné el. Szóval először csak leveleztek egymással, majd végre egy hivatalos randit is megbeszéltek. Lényegében ezen a randin még csak „háttérileg mutatkoztak be” egymásnak. Párnappal később a randit megismételték, ekkor viszont már a lényegesebb dolgokról is beszéltek. Itt leginkább a korábbi kapcsolataikat érintették. Áron ekkor éppen 2 hete múlt 21 éves, míg Robi már 1 hónap híján 23 éves. A randi végeztével egy újabbat beszéltek meg. Erre 1 héttel később került sor, ezen a randin már végre a leglényegesebb dolgokra is kitértek. Kimondható, hogy végre összejöttek.
A következő 6 hétben 2-3 naponta randiztak. A randevúk egyre hosszabbak voltak és egyre jobban sikerültek. Egyszer-egyszer még meglepték egymást egy-két tábla csokival vagy egy-egy szál virággal vagy egy-egy doboz bonbonnal. A fiatalok eddigre végre már komolyabb (szexuális) dolgokat is felmertek egymásnak hozni. Eltelt még 2 hét, mire eljutottak odáig, hogy sor kerülhetett az első orál szexre. Ez ekkor még „csak” egymás hímvesszejének kiveréséből állt. Ezt az „aktust” a következő 1 hónapban gyakran megismételték, mire egy újabb lépést tettek és egy „másik típusú” orál szexre került kettejük között sor, ekkor már faszszopás következett. Először Robi szopta le Áront, majd rögtön utána a fiú szopta le a pasiját. Már a szopás előtt elkezdték egymást felizgatni, majd az „első szopó” elkezdett szájjal is közeledni a partnere péniszéhez és a makkjához, majd óvatosan a szájába vette és a fejét fel-le mozgatva elkezdte szopni. Nagyon élvezte, amit csinál és a lényeg a számára a volt, hogy a párja is élvezte, amit Ő csinál éppen vele. A szopás közbe Robi el is élvezet, így az ondójával teli lövelte a szerelme száját. Az „Ároni szopás” nem sokkal ezután befejeződött és „fordulhatott a kocka”, szóval jöhetett a „Robis szopás” vagyis Áron Robi általi leszopása. A fiú, hasonló óvatossággal közeledett az előtte álló gyönyörű pasi még gyönyörűbb faszához és készült annak leszopásához. A szopás végül itt is hasonló „sikerrel zárult” mint az az ellenkező „felállásban” történt. Robi is elélvezett, egyenesen Áron szájába. A szopás befejezése után, de még a „mosakodás és a lefürdés” előtt jöhetett úgy gecis szájjal az érzéki csók. Ezt Ők rövidnek tervezték, de jó hosszúra sikerült. Az addigra már rendesen megízlelgetett partneri ondóanyag (melyet egyébként nagyon ízletesnek és melegnek találtak) mellé így bekerült a saját ondójukból is egy kevéske.
A következő 2,5 hónapban gyakran megismételték a közös maszturbálást valamint a szopást, melyből az utóbbi esetébe volt arra is példa, hogy teljesen egyidejűleg szopták le párjukat. Minden ilyen eseményt nagyon élveztek. Majd végre ennél is tovább mentek. Jöhetett az első anál szex. Itt meg kell jegyezni, hogy Robinak hiába volt több kapcsolata is Áron előtt, de az análig egyik kapcsolatában sem jutott el, pedig belement volna akár a passzív („női”) akár az aktív („férfi”) szerepbe is, de egy korábbi partnere sem akart ez eddig Vele anál kapcsolatot létesíteni, vagyis egyszóval Robi még SZŰZ. Szóval jöhetett a dilemma, hogy melyik (a passzív vagy esetleg az aktív) szexforma lenne a legpraktikusabb egy olyan fiatal felnőttnek, akinek még nem volt része abba a gyönyörű eseményben, hogy valaki elvegye a szüzességét. Végül Robi javaslatára úgy döntöttek, hogy Ő lesz az ELSŐNÉL a PASSZÍV, majd a következőnél viszont szívesen kipróbálná a másik „formát is”. Ezt követően végre előkészülhettek a szexhez. Ekkor szinte egyszerre vetették fel partnereiknek, hogy lenne egy olyan szex pozíció, amelyben a szex mind a két félnek könnyebb és (vélhetően) kényelmesebb is. Ez nem más, mint a misszionárius póz. A pozíció kibeszélését követően jöhetett végre a szex valódi tevőleges részének előkészülete is. Robi részéről a kényelmes elhelyezkedés, míg Áron részéről a koton és a síkosító elvétele-előkészítése. Majd amikor már végre minden előkészület megtörtént, akkor kezdődhetett a „nagymenet”, azaz Robi számára búcsú a szüzességétől, vagyis az anál aktus, de mielőtt még a szexet megkezdték volna Áron megkérte párját, hogy húzza fel rá a kotont. De hát Áron fasza már félig merev volt, és így kb. 17-18 cm volt, szóval nem volt könnyű dolga Robinak, de sikerrel járt ez a művelet és Áron faszára felkerült a gumi. A fiú a síkosítónak használt babaolajjal azért bekente partnere seggének a környékét valamint a végbélnyílását és ezzel ugyebár a saját kezére (is) került a síkosítóból, szóval kezdhette végre „hátulról” tágítani a párját,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 11. 18. szerda 04:58
A homo élet nem az én világom,de azért érdeklődve olvastam.
#6 Rinaldo 2015. 08. 17. hétfő 11:49
elmegy.
#5 cscsu50 2015. 08. 13. csütörtök 16:09
Nem tetszik.
#4 veteran 2015. 08. 13. csütörtök 11:20
Nem tetszik
#3 deajk2008 2015. 08. 13. csütörtök 09:24
nekem azért tetszett, bár én se szeretem az érzelmes részeket inkább a szexet azért 9p lett...
#2 papi 2015. 08. 13. csütörtök 07:42
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 08. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?