A+ A-

Egy meleg élete 5. rész - Felnőttkor 1. fejezet - Érdekes találkozások egy örömfiúval

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
Áron életében a Robival történő szakítása után eltelt már kb. 27 hónap. Volt két-három futó kapcsolata, de igazán lényeges viszonya nem volt. Az egyik nap aztán egy általa eddig ismeretlen úton halad autójával, amikor egy nagyon furcsa dologra lesz figyelmes. Először csak hangban, ugyanis azt hallja, hogy a „férfi” hang árulja magát. Nem akar hinni a fülének, hiszen olyat már hallott, hogy vannak „örömlányok” akik árulják magukat, de hogy legyenek „örömfiúk” is erről még nem hallott. De minél tovább halad, annál erősebben hallja azt a bizonyos hangot, majd egyszer csak a kocsija ablakánál megáll egy fiatal fiú és megkérdezi Tőle, hogy benne lenne-e egy körbe. Először elküldi a fiút, majd csak nem hagyja nyugodni a gondolat és néhány órával később újra elmegy arra felé, ahol „találkozott Vele” vagyis ahol látta a fiút. A fiú még mindig ott árulja magát. Áron megáll és megkérdezi Tőle, hogy mennyiért „dolgozik”. A fiú (legyen Lóri) válaszol Neki: nyalás 5000 Ft; szopás 7500 Ft; ez is és az is vegyesen (kis vegyes) 10000 Ft; dugás 15000 Ft; amennyiben akár a nyalást, akár a szopást dugással vegyítve kéri (nagy vegyes) akkor 25000 Ft. Áront kicsit sokallja a tarifát, de kíváncsi a srác „szolgáltatásaira”, így elkezd alkudni Vele. A kamasz (aki egyébként mindössze 1 hónapja múlt 17 éves), végül enged a nyalás és szopás árából 10-10%-ot, míg a „kis- és nagy vegyes” és a dugás árából 5-5%-ot. Hát a férfi még lényegében így is sokallja az árakat, de egyre kíváncsibb, hogy egy ennyire fiatal fiú ennyi pénzért mire képes, így belemegy. Lóri a férfit elviszi magához, ugyanis a szüleitől teljesen külön kénytelen élni, mivel a szülei a melegsége miatt elküldték otthonról és lényegében ebből a tevékenységéből, mármint az „örömfiúságból” tartja fent magát és a lakást, ahol lakik. Ezt a fiú hazafelé menet megosztja a férfival. Áron amint a lakást meglátja, teljesen lehidal, ugyanis egy nagyon jól felszerelt lakásról van szó.
Ezek után a fiú érzi, hogy nem lesz felesleges kiadás az, amire most a kamasszal készül. Áron azt mondja, hogy akkor a „kis vegyest” kéri, de fizetni csak a cselekmény után akar. Erre a kamasz azt válaszolja, hogy vagy előre fizet vagy nem lesz semmi. A férfit viszont hajtja a kíváncsiság, ezért azt mondja Neki, hogy ad előre 3000 Ft-ot, a többit majd utána. Addig egyezkednek, hogy végül a kamasz is belemegy. Bevezetésként vehemens csókolózásba kezdenek, mely során a nyelveik a másik szájába, míg kezeik egymás (eddigre egyébként meztelen) testén vándorútra kelnek. Áronban már a csók alatt világossá válik, hogy ilyen vehemens és egyébként valamelyest érzéki csókot, amelyet most Lórival váltott még soha senkitől nem kapott. Szóval most már szinte teljesen biztos benne, hogy nem lesz kidobott pénz, amit a fiúnak adni fog. A csók után következhet végre az is, amiért valójában már részben fizetett is, azaz a szopás és a nyalás. A fiú ezzel letérdel Áron elé és először nagyon gyengéden elkezdi simogatni alkalmi partnere makkját. Ezt követően óvatosan először csak a fasz felső részét veszi a szájába, majd egyre lejjebb és lejjebb haladva kb. 2 perc elteltével már Áron egész nemi szervét szopja. Ezt nagyon visszafogottan és a fejét fel-le mozgatva érzékien teszi, hogy a férfi „támogassa” a kiskamaszt érzéki nyögésekbe kezd, ezzel egybe jelezve a kissrácnak, hogy nyugodtan gyorsíthat, ha gondolja. A fiú bele is gyorsít a dologba. Áron annyira élvezi, amit a kamasz fiú csinál, hogy beleélvez Lóri szájába, aki viszont ízlelgetni és nyelni kezdi a pasiból érkező spermát és ondót. Nagyon ízlik neki. Amint befejezi a szopást, elkezdi a nyalást. Ez már valamivel gyorsabb folyamat. A férfinek annyira bejött, amit a fiútól kapott az elmúlt mindegy 1 órába, hogy ad neki egy 10000-st. A fiú először visszaakar adni Neki, de a férfi erre azt mondja, hogy annyira meglepett, hogy ilyen jól csináltad, hogy megérdemled ezt a pénz.
Ezzel elbúcsúznak egymástól. De azért az még kiderül, hogy a fiú az adott helyen hetente 3 nap (azaz csak hétvégén) árulja magát. A férfi úgy csinál, mint ha végleg búcsút venne a kamasztól, de a lelke mélyén tudja, hogy ez nem így van. Eltelik 1 hét és látszólag teljesen véletlen Áron megint arra autózik, ahol korábban Lórival találkozott, de most már számít a fiúra és szándékosan (persze csak a megengedett szintig) lassan megy, hogy biztos legyen, hogy odamegy hozzá a kamasz fiú, hogy felajánlja Neki a „szolgáltatásait”, így is lesz. Áron persze rögtön felismeri a fiút, de a srác Őt nem ismeri meg. Majd amikor Áron azt mondja a fiúnak, hogy benne lenne egy körben, de nem nyilvános helyen, hanem vagy a fiúnál vagy Őnála. A fiú bármibe beleegyezne, de megmondja Neki, hogy csak Nála lehet róla szó. Persze a férfi belemegy ebbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 11. 19. csütörtök 05:52
Heterós vagyok,de azért érdeklődve olvastam.
#7 papi 2015. 08. 28. péntek 17:52
Nem nagy durranás.
#6 veteran 2015. 08. 27. csütörtök 13:55
Nem az én világom, de olvastam sokkal érdekesebbet is.
#5 deajk2008 2015. 08. 27. csütörtök 08:46
a homo világ nekem az egyik világom, míg a hetero világ a másik világ részem... de az érzelmes részeket én se nagyon szeretem csak a szex részét 9p lett folytasd
#4 cscsu50 2015. 08. 27. csütörtök 08:17
gyengécske
#3 rockycellar 2015. 08. 27. csütörtök 08:03
Nem az Én világom a homo!
#2 Rinaldo 2015. 08. 27. csütörtök 07:35
Elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 08. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?