A+ A-

Egy meleg élete 1. rész - Kiskamaszkor - A felismerés és a próbálkozás

A történet nem valós, de ennek ellenére lehetnek benne olyan elemek, amelyekre bármelyik homoszexuális rá ismerhet a saját életéből.
Van egy 11 éves, azaz a kamaszkor elején járó srác (legyen a neve Áron). Nem érti nagyon, hogy mi történik vele, hiszen már szinte minden haverjának volt már csaja, de neki nem, de nem is igazán vágyódik a lányok iránt. Miközben gondolkozik ennek okain, egyre inkább arra lesz figyelmes, hogy a lányok helyett a fiúkat nézi meg tüzetesebben és alkot róluk véleményt. Egyszerűen nem érti, hogy ez miért van így. Miért nem élhet „átlagos életet” úgy, mint a korosztályába tartozó többi fiú. Eltelik még 1 év, mire elkezdi sejteni a dolog okát, de megpróbálja erről minden gondolatát elterelni. De sikertelenül. Ahhoz viszont még el kell telnie egy kis időnek, hogy végre felfogja, és legalább önmagának beismerje, hogy Ő bizony meleg. Ezt a felismerést emésztgetnie kell magába is ezt az új helyzetet.
Ezt úgy próbálja felületesen kezelni, hogy megpróbál lányokhoz közeledni, de minden erőfeszítése sikertelenül zárul. Mind-e közben minden akarata ellenére beleszeret egy fiúba (legyen a neve Lajos és 1 évvel idősebb nála).. De ezt az érzést minden formába próbálja kiverni a fejéből. Eddigre már 14 éves is elmúlik. Szóval egyre jobban felfogja, hogy ezt a szerelmet nem fogja tudni kiverni a szívéből. Azaz már legalább magának bekell, hogy ismerje, hogy meleg, és hogy Ő már nem fog tudni ezen változtatni. Jöhet a következő „lépés”. Nem feltűnően, de elkezdi „csapni a szelet” annak a fiúnak, aki megtetszett Neki. Bár tudja, hogy nem lesz egyszerű dolga, hiszen nem kizárt sem az, hogy a kiszemelt srác nem is meleg, de az sem kizárt, hogy meleg, de Ő még nem meri ezt magának sem belátni. Először „csak” egy-két emailt vagy chat üzenetet küld a srácnak. A srác eleinte nem reagál rá. Ettől Áron szenved is elég rendesen.
Ezzel a folyamattal eltelik már vagy 2 hét mire végre Lajos is visszareagál a levelekre. Ezzel egyidejűleg végre elkezdenek egymással kölcsönösen levelezgetni. /Közben naponta látják egymást a suliba, de nem mutatnak semmit ki./ Ezt követőn még kb. 3 hétben „csak” írogatnak egymásnak, mire végre megbeszélnek egy randit. Az első randi nagyon rosszul sül el. 3 napig a randi után egyik sem meri keresni a másikat. Ekkor viszont egyikük (legyen ez Lajos) végre megtöri a csöndet és ír a másiknak (Áron), aki természetesen visszaír. Egy újabb randevút beszélnek meg. Egy héttel később újra találkoznak. Ez a randi már ugyan jobban sikerül, de egyikőjük sem mer rátérni a lényeges (érzelmes) kérdésekre. A randi végén megbeszélnek egy újabb randit, melyre 2 nappal később kerül sor. Sokáig még ezen sem kerülnek szóba az érzelmek. Eltelik már majd 1-1,5 óra a randiból, amikor Áron végre szóba meri hozni a lényegi kérdéseket is. Erre egészen a randi végéig Lajos nem reagál semmit, majd a végén búcsúzásul lesmárolja a fiút, aki természetesen hagyja is. Sőt visszacsókol. A következő napokban Áron újra hiába keresi a fiút, az semmire nem válaszol. A srác meg szenved ettől.
A harmadik randi után már bő 1 hét telik el, mire Lajos újra válaszol. Egy újabb randit beszélnek meg 3 nappal azutánra. Ettől persze Áron nagyon boldog. Eljön az újabb randi napja. Áron időbe megjelenik a megbeszélt helyen, de Lajos több mint félórát késik. Ez persze először rosszul esik a fiúnak, de amikor a másik srác egy szál vörös rózsával érkezik meg a randira, persze ezt látván minden rossz gondolat, ami először a kiskamasz eszébe villant, el is száll. Sőt legjobban azt érzi, hogy sosem volt még ennél boldog. Szót, szót követ, melyek során végre Lajos is „kiteríti a lapjait” a leendő párja előtt és elmondja Neki az érzéseit. Ezek után egy újabb randit beszélnek meg 2 nappal későbbre. Búcsúzásul megcsókolják egymást. Úgy érzik, hogy nagyon lassan és nagyon nehezen, de eltelik a 2 nap az újabb randevúig. Erre már mind a ketten készülnek. Áron vesz három szál vörös rózsából és két szál sárga rózsából álló virágcsokrot Lajosnak, aki viszont egy doboz bonbonnal jelenik meg a randin. Minden jól, vagyis a lehető legjobban alakul a fiatalok között. Ez egy csütörtöki napon történő találkozó. Megbeszélik, hogy másnap ugyanakkor és ugyanott találkoznak. Mind a ketten időbe érkeznek a megbeszélt helyre. Lajos megint nem üres kézzel érkezik. De most NEM kizárólag a pasijának hozta a Nála levőket. (Erre majd még visszatérek.)
A randin folyik minden a maga „medrében”, ahogy ez szokott. Már igencsak „régen” megkezdődött a randi, amikor egy nagyon kényes dolgot hoz fel Áron. Mégpedig azt, hogy nem kellene már tovább titkolni ezt a gyönyörű szerelmet, amit egymás iránt éreznek. Legalább otthon a családnak elkellene, végre mondani. Úgysem nagyon értik, hogy kitől kapta először a rózsát, majd a bonbont. És már nagyon nehezen tudja titkolni otthon a dolgot. Erre Lajos csak annyit mond, hogy valami hasonló jutott Neki is eszébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.89 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 30. kedd 22:25
Nem rossz
#4 veteran 2015. 06. 30. kedd 08:53
Más világa.
#3 Rinaldo 2015. 06. 30. kedd 06:10
Elmegy.
#2 A57L 2015. 06. 30. kedd 04:12
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2015. 06. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?