A+ A-

A folt története

Egy volt osztálytársamnak egy kis kocsmája van pesten, itt pincérként dolgozik, mellette vezeti az üzletet, és nagyon élvezi. A hely kellemes füstelszívós kis modern kocsma, igényes pulttal, berendezéssel, jó árakkal és remek hangulattal. Természetessé vált, hogy ha megyek valahova bulizni, akkor hozzá ugrok be elsőként, és nem ritkán nála is fejeződik be az este. Nem volt ez másként most sem, egy fárasztó nap után, amikor enni se volt idő, akkor jól esik este kicsit lazítani, persze nem egyedül. A cégnél egy kis marketinges gyakornokot néztem ki, rögtön első találkozásunkkor a kilógó combfixe fogadott, ezzel erős kezdéssel felhívta a figyelmet magára. A Balatonon meg is ismerkedtünk, majd a gyakorlat alatt is gyakran találkoztunk, munka alatt, munka után és töltöttünk együtt éjszakát és néha egy röpke ebédszünetet is, valamelyik irodában, vagy egyéb rejtett zugokban. Ezen a napon nem tudtunk találkozni, így belső levelezésben kommunikáltunk. Megbeszéltük, hogy este találkozunk, elmegyünk kicsit bulizni, és nálam alszik. Alig vártam az estét, elmegyünk kicsit a barátomhoz, beszélgetünk, majd elmegyünk valahova bulizni, és korán hazamegyünk utána, egy jó kiadós szex, és alvás reggelig a terv.
Gyakorlatilag ez a terv már ott megbukott, amikor megláttam: szép smink, cicás szemei, barna hosszú haja, és az öltözete... kis miniszoknya volt rajta, fehér tűsarkú, fehér fitness bokamelegítő, formás barna lábai, szűk fehér ing, lent kigombolva, és láttatva lógó piercingjét... a szavam is elakadt. Elmentünk enni egy gyrost, majd beugrottunk a barátomhoz. Nyári időszakban sok kisebb csoport volt, akik hangoltak az esti buli előtt, így volt ez most is. Bementünk a pulthoz, felültünk a bárszékre, és beszélgetni kezdtünk a sráccal, régi storyk, néhány lecsúszott ital, és a sok ital hatására fel is tűnt, hogy egyik biliárdasztal le van takarva. Kérdeztem, mi az oka, mondta, hogy ez ma érkezett, és holnap jön a másik, addig nem akarja, hogy használják, majd a kettőt együtt. A csajos szemébe felcsillant a fény, és határozott "lécci lécci lécci hagy próbáljuk ki" típusú verbális kommunikációval mosolyra fakasztott minket, mire a srác kötélnek állt: hétköznap korán zár, ha megvárjuk a zárást, akkor utána felavathatjuk. Már nem is volt kedvünk menni sehova sem, iszogattunk, beszélgettünk, és az idő gyorsan telt, a társaságok már indultak bulizni, a kis kocsma szép lassan kiürült, már csak hárman voltunk.
Láttam a srácon, hogy hulla fáradt, mesélte is, hogy nem alszik mostanában sokat, és reggel is kelnie kell. Mint régi barát, felajánlottam neki, hogy adja ide a kulcsot, majd mi bezárunk helyette, aludja ki magát, nekünk meg adja ki a biliárddákót, tegyen ki nekünk egy üveg piát, és magát pedig tegye ki a innen, menjen aludni. Nem kellett kérlelni, felírta egy lapra a riasztó kódját, megcsinálta a zárást és megbeszéltük, hogy bedobjuk hazafele a postaládába a kulcsot, így nyugodtan aludhat. Amint kilépett, bezártuk az ajtót, a külső villanyokat lekapcsoltuk, csak a biliárd feletti fények és a pult világított. Leszedtük a biliárdasztalról a takarást, és beszippantottuk a friss illatát. Tényleg nagyon modern volt a másik mellett. El is kezdtünk játszani rajta. A csaj meglepően ügyesen játszott, pakolta el a golyókat. amikor elrontotta, ivott egy kicsit, és engem manipulált, hogy elnézzem. Elsőre az üveg szájával játszott nyalogatta és szopogatni kezdte, miközben koncentráltam, majd amikor így is eltettem a golyót, akkor már gombolni kezdte ki az ingecskét. Ettől már nehezebb volt figyelni, mellé is ment, mire ő következett.
Finoman előredőlt beterpesztett kis miniszoknyája felcsúszott, és fehér tangája előbukkant. A koncentrálás közben a biliárd dákóval finoman simogatni kezdtem, aminek hatására ő is hibázott. Morcosan megfordult, de mire ideje lett volna feleszmélni, már az asztal szélén találta magát, csókoltam, és szedtem le róla az ingjét. Ő is hasonlóan tett, versenyeztünk ki tépi le szinte hamarabb a másikról az inget. Egyszerre sikerült, csók közben a mellét is elővettem, kerek mellét markolgattam, tenyerembe helyeztem, és az ujjam hegyével játszottam a mellbimbókon. Azok csak keményedtek, egyre keményebbek lettek. Kezem haladt lefele, benyúltam a szoknyája alá, a tangán keresztül ujjaztam a csiklóját. hamar félrehúztam a tangát és két ujjal széthúztam az ajkait, majd a középső ujjammal lassan köröztem körülötte, majd gyorsított tempóban izgattam magát a csiklót is.
Keze közben a nadrágomat vette le rólam, előbb az övet, majd a gombokat, és már húzta le rólam az alsónadrággal együtt. Ezután keze finoman a golyóimat simogatni kezdte, majd a már ágaskodó farkamon húzta végig az ujját, lassan felfele a farkamon, hosszasan húzva elérte a makkomat is, kezével a puncijába nyúlt, majd a nedvével a makkomon körözött. Lassú játék után markolgatni kezdte már mereven álló farkam, és elkezdte verni, keményen határozottan és gyorsan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi2007 2013. 10. 13. vasárnap 06:31
#6 v-ir-a 2013. 08. 16. péntek 19:21
azért csak a fél Combino lesett csak smile , mert a másik fele tisztában volt vele nyes
nagyon jó
#5 genius33 2013. 08. 15. csütörtök 20:52
Nem rossz ez smile
#4 Rinaldo 2013. 08. 14. szerda 13:44
Jól felavatták a biliárd asztalt.
#3 papi 2013. 08. 14. szerda 09:48
Nem rossz
#2 listike 2013. 08. 14. szerda 06:56
Nem egy nagy durranás, de elmegy.
#1 Törté-Net 2013. 08. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?