A+ A-

Nyaralás az Adrián 3. rész

Hosszú volt a nap, a tenger, az élmények, a meztelen testek látványa mind bennünk hagyta a nyomát. Estére dög fáradtan estünk be a nyaralóba, mi Andival immár kézen fogva. Valósággal ragyogott, amúgy is mosolygós arca kész tanulmány volt. Egész délután beszélgettünk, ha épp nem a vízben pancsoltunk és a többiek hagyták formálódni kis románcunkat. Iza elfoglalta magát Attilával, a felnőttek meg néha kekec módon be-beszólogattak és ezen mind jókat derültünk.
A házban aztán csend lett, valahogy senki sem akart a nappaliban leülni és elfoglalni magát, mind gyorsan elvonultunk a szobáinkba.
Persze én valamit kinthagytam a kocsiban és mikor visszafelé jöttem, az öregek ajtaja előtt meghallottam, hogy a történtekről beszélnek.
- De azért valld be, hogy neked is tetszett. Tudod, hogy nincs harag, megbeszéltük.
- Jó , hát gondolhatod, hogy egy majdnem felnőtt, jóképű fiú álló farokkal nem hagy hidegen senkit. Az a kis rohadék meg még el sem fordult.
Itt kuncogást hallottam, aztán újra a nénit.
- Persze titokban reméltem, hogy valami történik, de ennyire azért nem akartam elvetni a sulykot. Alig értem hozzá és már el is sült. Te meg ahelyett, hogy mellém álltál volna, még hanyatt is vágtad magad a röhögéstől. Szegény fiú, utána alig mert szólni hozzám.
- Lehet, hogy ezt odalent kellett volna tisztázni. Azért majd beszélj vele, ha gondolod, mikor mindenki helyre tette magában már a dolgot...
Meg ahogy néztem, annyira zavarban voltatok, hogy inkább tereltem a témát. Azért egész jól sikerült a nap. Andi is összemelegedett Attila haverjával. Ő valahogy életrevalóbb, úgy tűnt. De szerintem Iza majd beleviszi a dolgokba.
- Te is úgy láttad?
- Nem baj, csak védekezzenek.
- Én is védekezzek?
Itt röhögés és valami bútor zaja hallatszott, majd Zoli bácsi lelkes és öblös hangja.
- Te Ani, te olyan csatakos vagy, mint eső után a mező.
Itt már sikkantást is produkált a néni és aztán hallottam a gyors zihálást és már kereket is oldottam.
A szobában csak Andi hevert az ágyán, hosszú lábait keresztbe dobva egy könyvet olvasott. Megálltam, becsukva az ajtót és végigmértem; egész nap néztem őket, mégsem tudtam betelni a hosszú lábakkal, a két oldalt trimmelt puncival, a lapos hassal és a nagy mellekkel, amik ott ringtak nem egyszer az arcom előtt. Most szétcsúszva pihentek a karjai mellett, mellkasa közepén enyhe izzadság gyöngyözött. Hirtelen annyi mindent csináltam volna, de csak megkérdeztem, hogy a többiek hol vannak.
- Iza megkérte Attilát, hogy mossa meg a hátát. Ő sem szereti, ha sós a bőre - lebegve hagyta a mondat végét, mintha várna valamit.
- Te sem? - kérdeztem gyanútlanul. Ő mintha kicsit elkedvetlenedett volna.
- Én sem, de négyen vagyunk egy fürdőre. Meg gondolhatod, hogy mást is fognak ott művelni.
Felhúztam a szemöldököm és egy pillanatra eltöprengtem, hogy vajon a barátom veszti el előbb a szüzességét, vagy én.
- Odabújhatok?
Elutasítást vártam, még mindig nem fogtam fel, hogy egy igazi lány engem választott. Bár kézzelfogható jelei is voltak már.
- Gyere - csúszott odébb Andi és lerakta a könyvet; a szeme villant, persze ezt sem fogtam teljesen, de pótoltam a lelkesedéssel. - Azt vedd le, szerintem nem kell.
Már figyelt, ahogy a parton nem, itt megtehette gátlástalanul.
Éreztem, ahogy már többször is, hogy svenkel, csak most direktben méregette vékony, magas alakomat. Vastagodó karjaim és combjaim láttán kicsit megnyalta a száját és alaposan szemügyre vette merev farkam is a szövet alatt. Kis kezével pont két marokra tudta volna fogni és ahogy ezt is felmérte, csak még izgatottabb lettem.
Gyorsan kibújtam a hazaútra felvett fürdőnadrágomból és mellé feküdtem.
Karomat a feje alá csúsztattam, másik kezemet meg a hasára tettem hely hiányában.
Megpróbáltam megcsókolni, de ő is ezt akarhatta, mert ahogy fordult felém, sikerrel összefejeltünk kicsit. Mosolyogva húzta hátrébb a fejét és hagyta, hogy én csókoljam. Farkam fájdalmasan feszült combjára és úgy szerettem volna, ha megfogja. A hasát kezdtem simogatni, míg nyelvünk a másikét simizte. Aztán apró csókokra váltottunk és megfogtam újra az ágyékát. Másodjára ma már. Most azonban nem hagyta, szabad kezével a mellére húzta kezem és úgy suttogta.
- Kicsit játssz a cicimmel előbb - lehunyta szemét és szinte izzott a várakozástól.
Ujjaim útra keltek és végig sétáltak a bőrén, megcirógattam a karja mellett pihegő dombokat és kíváncsian megmarkoltam. Lágy és mégis kemény volt, amire nem emlékeztem a délelőtti liezonból. Felültem, ő pedig beljebb húzódott, hogy legyen helyem. Marokra fogva hajoltam oda és a mereven álló, nagy bimbókat néztem. A nyelvem hegyével érintettem, majd mikor felsóhajtott, újra. Kicsit sós volt, még nem tusolt, de ez akkor ott nem zavart. Körbe nyaltam és puszika adtam rá, ő pedig a csípőm körül járt a kezével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 03. 16. csütörtök 08:59
Nem unalmas. Jók a karakterek, könnyű megkülönböztetni őket. Van tehetsége (gyakorlata?) az írónak. Nekem tetszik ez a stílus!
#11 deajk2008 2016. 11. 13. vasárnap 09:04
jók a tini történetek, felizgatott... folytasd
#10 A57L 2015. 05. 11. hétfő 05:28
Nem rossz.
#9 listike 2015. 05. 8. péntek 12:47
Csak így tovább, megy a 10-es.
#8 sikamika 2015. 05. 7. csütörtök 22:41
folytasd...
#7 feherfabia 2015. 05. 6. szerda 06:01
Nagyon jó!
#6 papi 2015. 05. 4. hétfő 20:57
Nagyon jó,folytasd.
#5 Andreas6 2015. 05. 4. hétfő 10:03
Szuper
#4 Rinaldo 2015. 05. 4. hétfő 08:22
Nagyon jó.
#3 rockycellar 2015. 05. 4. hétfő 08:17
Jöhet a negyedik rész is
#2 hairy_pussy 2015. 05. 4. hétfő 06:21
nagyon jó...
10p
#1 Törté-Net 2015. 05. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?