A+ A-

Szex az öcsémmel 1. rész - Igaz homo történet

Én 18 éves múltam májusban, az öcsém 1,5 évvel fiatalabb. Tavaly június közepén egy 2 hetes iskolai táborban voltam. A hazaérkezésem reggelén az öcsém elment az erre az időszakra ”szokványosnak” mondható idényzáró ill. idénynyitó sport táborba. A tábor 5 hetes volt. Öcsém és én eddig még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy maszirozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a maszirozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy maszirozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam maszirozni a karjának az elülső oldalát is..
Közben egyre érdekesebb és számomra is egyre ijesztőbb gondolataim voltak. Már nem csak úgy néztem Ricsire mint az öcsémre hanem mint fiúra is. Ráadásul mint fiú nagyon érdekelt és tetszett. Féltem, hogy mit reagálna így megpróbáltam abbahagyni a maszirozását, de az öcsém mindenképpen azt akarta, hogy folytassam. Én nem tudtam sem Neki sem az érzelmeimnek ellenállni.
Szóval miközben az egyik kezemmel ismét maszirozni kezdtem a karját, a másik kezemmel már a mellkasát simogattam. Ő viszont nagyon kedélyesen nevetett rám. Egyszer csak, minden szó nélkül ismét a hasára feküdt meg kellett masziroznom a hátát is. Azt mondta azért mert nagyon jó érzékkel maszirozok és ezt még szeretné egy kicsit ”kiélvezni”. Belementem és tovább masziroztam, de már nem igazán tudtam magam türtőztetni így kb. 4-5 perc után abba is hagytam.
Ezután beszélgettünk. A fő téma az iskolai táboros élményeim valamint az ő sporttábori élményei voltak. Olyan fél 11 körül járt az idő amikor lefeküdtünk, nem sokkal később olyan negyed 12 körül járhatott az idő amikor odakéretszkedett mellém az ágyamba, ráadásul olyan ürüggyel, hogy valami félelmetest álmodott.
Én mondtam neki, hogy persze jöjjön én nagyon szívesen megnyugtatom. Erre odafeküdt mellém az ágyamba teljesen meztelenül. Én is teljesen meztelen voltam. Elkezdtem kicsit simogatni a kezét, az oldalát. Átöleltem. Ricsi erre nagy mosollyal nézett hátra rám és csak annyit mondott, hogy nyugodtan folytassam. Erre az egyik kezemmel ismét átöleltem, míg a másik kezemmel elkezdtem simogatni a hátát. Ő nem sokkal később felém fordult és még közelebb bújt hozzám. Én ennek nagyon örültem. Egyszer csak megcsókoltam. Nagyon rövid csók volt. Kisebb meglepetésemre szinte rögtön az én csókom után ő is megcsókolt. Ez már hosszabb és vadabb volt. Én rögtön éreztem, hogy a nemi szervem egyre merevebb és egyre jobban felizgat a saját testvérem. A második csók közben folyamatosan egymás hátát ill. annál lejjebb simogattuk egymásnak. Amikor a csókolózást befejeztük, az öcsém fogta magát és hasa feküdt. Nekem sem kellett több. Elkezdtem simogatni és csókolgatni a hátát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 t.555 2018. 03. 1. csütörtök 15:00
Nem annyira rossz!
#4 91boy 2015. 08. 17. hétfő 17:10
Az alap jó, de jó lett volna, ha kicsit jobban kirészletezed, hogy mi történik a srácokkal smile
#3 A57L 2015. 05. 10. vasárnap 06:59
Gyenge írás.
#2 gyuri0926 2015. 04. 8. szerda 08:07
Vegyétek be a fatert , és nincs gond .
#1 Törté-Net 2015. 04. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?