A+ A-

Szex az öcsémmel 2. rész - Új fiú(k) - új kapcsolat(ok)

Az öcsém Ricsi 16 éves, míg én 18 éves vagyok. Először is a történetünket nagyon röviden összefoglalnám. A különböző táborozásokból való hazaérkezésünket követően végképp rá kellett döbbennünk, hogy köztünk nem kizárólag testvéri szeretet van, hanem úgy is vonzódunk egymáshoz, mint fiú a fiúhoz. Ennek következménye egymást követő 2 éjszaka is szexuális együttlét lett. (Ennek ugyan valahol örültünk, valahol viszont nem, hiszen így/úgy de tudtuk, hogy ennek hosszú távon jó vége egyikünk számára sem lesz.)
Azután eltelt megközelítőleg 2 hónap. Az eltelt időbe amennyire lehetett megpróbáltuk kerülni egymást. Ez eleinte, többé-kevésbé de látszólag sikerült. Ezt követően október elején jött egy nem várt telefonhívás egy tragikus hírrel. Édesanyánknak a nagymamája elhunyt. De hát a dédnagymamánk nem itt a szomszédságunkban élt. Így nagyon mérlegelni kellett, hogy az öcsém és én elmenjünk-e a temetésre vagy sem. Mi nagyon szívesen mentünk volna, de tudtuk, hogy az iskolai igazolásokat nehezen tudnánk megoldani és az igazolatlan hiányzással meg problémák lehetnek. Végül mindent mérlegelve szüleink úgy döntöttek, hogy Ricsivel mi ketten itthon maradunk. Ehhez azért még az is hozzá tartozik és érdemes tudni, hogy mind a ketten tudunk főzni így már csak azt kellett eldönteni, hogy mit főzünk. A döntésünk végül a marhahúsleves, csirkepörkölt és nokedli. Édesanyánk csütörtökön mindent bevásárolt hozzá. Ricsikével pénteken miután mind a ketten hazaérkeztünk az iskolából megállapodtunk, hogy szombaton az egyébként ”szokásos” 9 óra körül helyett 3/4 7 körül kelünk, hogy időbe kész legyen az ebéd. Már mikor odaraktuk az ebédet z öcsém egyszer csak odahúzott magához és annyit mondott, hogy ”végre kettesben lehetünk és abban a pillanatban megcsókolt. Én sem tudtam ellenállni neki és megcsókoltam. Ezután elkezdett húzni a szobánk felé. Ahogy beléptünk a szobánkban mér el is kezdett vetkőztetni. A pólómat levette rólam, a nadrágomat kigombolta és lehúzta. Miközben én is elkezdtem őt vetkőztetni. pólóját levettem és a nadrágját is lehúztam. Ott lelassultam és meg is jegyeztem neki, hogy ”arra most nincs időnk, hogy szexeljünk.” Annyit reagált rá, hogy tudja, hogy arra nincs időnk, de másra igen. Abban a pillanatban lelökött az ágyra (aminek egyébként háttal voltam) és elkezdett leszopni. Az teljes sikerrel zárult. Viszont ”lépésre” az idő szűke miatt, vagyis azért mert közben főtt az étel NEM kerülhetett sor. Miután Ő leszopott engem, elmentünk mind a ketten zuhanyozni. Aztán folytattuk a főzést, ugyanis hátra volt a leves tészta kifőzése, a nokedli tésztájának kikeverése és a nokedli kiszaggatása. Ahogy végeztünk a főzéssel (kb. háromnegyed 12 körül) meg is ebédeltünk el is mosogattunk.
Utána neki álltunk készülődni. Ugyanis mind a kettőnknek ”találkozónk” volt az osztálytársakkal/haverokkal. A találkozóinkon mind a ketten jól éreztük ugyan egymást, de vágytunk arra, hogy végre egy egész estét együtt, vagyis kettesbe lehessünk. Szóval Nekem még kicsit kapóra jött, hogy a haverokkal történt kosárlabdázás közben kicsit meghúztam a jobb karomat, így arra hivatkozva a megszokottnál előbb értem haza. Örömmel, de egyben meglepődve tapasztaltam, hogy már az öcsém is otthon van.
Először csak beszélgetni kezdtünk. A téma természetesen az augusztusi együttlétünk óta eltelt időben történtek voltak.
- Mi történt az elmúlt két hónapban Veled, és hogy viselted ezt? (kezdtem)
- Semmi extra nem történt. Nagyon rossz volt, hogy ugyan láthattalak, de nem ölelhettek át és nem csókolhattalak meg. (válaszolt Ricsi)
- És Veled mi újság van? (kérdezte)
- Semmi különös. Örülök, hogy végre beszélgethetünk és esetleg több is lehet köztünk. (válaszoltam)
- Képzeld! Engem megkörnyékeztek anyuék, hogy mi történt közöttünk, hogy miért kerüljük egymást? (mondtam)
- Engem is! (reagált Ricsi)
- Mit válaszolták? (kérdeztem tőle)
- Mindössze annyit, hogy semmi sem történt és nem kerüljük egymást. (válaszolta) És Te?
- Lényegében én is ugyanezt válaszoltam. (mondtam)
- Képzeld kicsit meghúztam a karom most, hogy a haverokkal kosaraztunk. Nem masszíroznád meg? (kérdeztem)
- Dehogy nem! (válaszolta Ricsi)
El is kezdte levenni a pólómat. Az ágyamon hasra feküdtem és máris elkezdett masszírozni. Nagyon jól masszíroz. Egyszer valamiért abba hagyta. Én akkor megfordultam, és amikor visszajött, megkértem, hogy masszírozzon meg elölről is. Neki ”állt/ült” szemből is masszírozni. nekem annyira jól esett, hogy egy kicsit beszundítottam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy megcsókol. Én sem tudtam ellenállni neki és visszacsókoltam. Nagyon jól esett ez a két csók mind a kettőnknek! Felkaptam magamra a pólómat és leszaladtam az ebédlőbe inni valamit. Közben a már kihűlt kaját elkezdtem elpakolni. Lejött az öcsém is utánam. Átölelt és újra megcsókolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 guymiki95 2016. 06. 24. péntek 14:35
Az elmúlt bő 1 évben sokminden trtént velünk. Az erről szóló történetet ma küldtem be.
#6 robin00 2015. 07. 16. csütörtök 09:26
Jó sztori, de nekem egy kicsit lapos.
#5 A57L 2015. 05. 10. vasárnap 06:59
Ez már egy kicsivel jobb lett.
#4 guymiki95 2015. 04. 21. kedd 23:21
# Sajnálattal jelzem, hogy ennek a történetnek nincs folytatása.
A kommenteket köszönöm!
#3 papi 2015. 04. 15. szerda 18:54
Nem nagy szám
#2 deajk2008 2015. 04. 14. kedd 06:44
nekem nagyon tetszett... 10p folytasd
#1 Törté-Net 2015. 04. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?