A+ A-

Legénybúcsú 2. rész - Thomas a természetben - Sátor

Majd a távolban egy kisebb fényforrást láttam meg és pár sátor képe rajzolódott ki előttem. Megragadtam a hátamon a zsákomat és elindultam feléjük menni, remélve megengedik, hogy mellettük táborozzak le, biztos jó móka lesz.
Ahogy a közelükbe értem megláttam, hogy négyen vannak két lány és két fiú, akik éppen a tűz körül melegednek fel. Amikor aztán már nagyon közel voltak hozzám, akkor rájuk köszöntem.
- Sziasztok! – és mind a négyen felém fordultak és, ahogy ki tudtam nézni két pár volt. – Nem zavarna titeket, ha mellettetek verném le a sátrat? – a fiatalok egymásra néztek, majd közülük a barna hajú lány válaszolt nekem.
- Nem zavarna, van itt hely bőven mindenkinek a tűz körül, ugye srácok? – és mindannyian bólogatni kezdtek felém.
- Oké, köszi, egyébként a nevem Thomas. – és közben elővettem a sátrat a hátizsákomból, majd elkezdtem felállítani. – Egyedül vagyok itt, mert a barátaimat nem sikerült rávenni jöjjenek el velem túrázni, de ez nekem így is jó, legalább megismerkedhetem pár új emberrel. – a mondatom befejeztével pedig már csak egy tartó szöget kellett beverni a földbe és már is állt a kék színű kis kuckóm, melyben már sok minden történt és reméltem itt sem lesz másképp.
Majd a zsákomból elővettem pár szendvicset, amelyet készítettem és azt kezdtem el enni előttük a tűz körül leülve, míg a barna hajú lány, aki úgy látszik mind közül a legbátrabb, elkezdte bemutatni egyesével az embereket nekem.
- Az én nevem Sophi, ő pedig a barátom Danny. – mutatott rá egy rövidre nyírt, napszítta bőrű, kemény alkatú srácra, aki ahogy rám nézett húzott egyet a söréből.
- Ők pedig a barátaink, Lizzy és Paul. – ahogy kimondta a nevüket a szőke lány mosolyogva intett nekem, míg a barátja felállva odajött hozzám, hogy kezet fogjon velem.
Én pedig elfogadva kezét erősen meg is szorítottam, közben megnéztem elölről, világos szőke göndör haja, tengerzöld szemei csillogtak rám és hát nem mondom, azaz ing mintha pattanásig feszülne rajta az izma által, mikor aztán megfordult azt vettem észre, hogy Lizzy ma a legnagyobb győztes mindannyiunk közül.
Viszont még a Danny fiút sem írnám le ilyen gyorsan, csak őt még nem láttam ilyen testes közelből. Közben Sophi elmesélte, hogy mindannyian azért jöttek ide, hogy megünnepeljék az egy éves évfordulójukat, egy kis sátrazással, én persze csak bólogatni tudtam és gratulálni nekik.
Majd elfogyasztva a vacsorámat, észrevettem, hogy már ők is csak arra várnak, hogy elmenjek a sátramba, hogy maguk lehessenek és egy kicsit szabadabban tudjanak mozogni, hát én nem is akartam akadályozni benne őket.
Így hát elbúcsúztam tőlük, de mielőtt még elmentem volna aludni, Sophi elmondta, ha reggel mosakodni szeretnék, akkor a mezőn túl van egy forrás a fák között, nem messze innen. Megköszönve az információt, beléptem a sátramba, majd hallottam, hogy ők is épp ezt teszik, aztán kialudt a tűz is, én pedig ledobva rólam minden ruhát magamra húztam a plédet és lassacskán elszenderedtem.
Aztán hangokra lettem figyelmes a sátram elején, kinyitva a szememet nem láttam semmit és a hangok is elnémultak, így nem törődve tovább vele újra becsuktam a szemem. De nem sokáig pihenhettem, mert vendégeim érkeztek, csak a cipzár hangjára lettem figyelmes, amivel úgy mondván bezártam a kuckómat, amelynek résén Danny és Paul lépett be anyaszült meztelenül és még mielőtt bármit tehettem volna a két srác már el is foglalta a helyét.
Hogy ne tudjak elmenekülni előlük, a göndör fiú ráült a mellkasomra, míg barátja a lábaimat fogta le, hogy mit akartak tőlem, azt már kezdtem sejteni is. Paul előre nyomakodott a testével, míg nem megéreztem a farkát az ajkamnál és erre már ki is nyitottam a szememet.
- Remélem nem zavarunk nagyon Thom. – amelyre csak ráztam a fejemet, hogy nem. – Rendben, mert tudod, a lányok alszanak, és reggel szeretünk edzeni, így hát gondoltuk most rajtad fogunk egy kicsit gyakorolni ugye Danny?
- Így van, és nem hagyhatjuk, hogy még rendesen be sem mutatkoztunk neked.
- Így is van, akkor hát kezdjük is el. Hidd, el nem fogod megbánni. – ha csak ismernének, tudhatják, hogy én mindig készen állok reggeli tornára.
És előre tolva csípőjét behelyezte a számba a farkát és onnan rólam lökte jó erősen a nyelvem mellé be, míg társa meg találva a lyukamat szélesíteni kezdte három ujjával, ami istenien hatott a fasszal az ajkam között.
Éreztem, hogy nem először csinálhatnak ilyet, mégis kicsit tartottak attól, hogy hogyan fogok reagálni erre, hát az biztos, hogy jó emberrel kezdtek ki. Paul egyre erősebben hatolt a számban, amelytől hatalmas fallosza már a gégémet csiklandozta, de hagytam, hagyj élvezze ki, hogy most ő lehet a ő főnök ebben a percben.
Míg Danny olyan sebességgel mozgatta meg bennem a piszkos kis ujjait, hogy ha nem ülne rajtam a barátja már rég ugrottam volna egyet az érzéstől, mely teljesen feltüzelt engem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 03. 4. szerda 09:49
Az írás nem rossz, de én jobb szeretem a heteró történeteket.
#3 veteran 2015. 03. 3. kedd 09:09
Más világ.
#2 A57L 2015. 03. 3. kedd 05:57
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?