A+ A-

Legénybúcsú 3. rész - A reggeli menü

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.
Megnyugtató volt és kellemes, meleg bőrét az enyémen érezni, míg nem a kezemmel felfedező útra indultam az ágyéka felé, de mielőtt még hozzáértem volna hozzá kopogtak az ajtón.
Egyből visszahúztam a kezem és a kezdődő jó érzést felváltotta a félelem, mikor tudatosult bennem, hogy ma lesz a házasságom Lorennel. Újabb kopogás hallatszott, mire én kimásztam barátom karjai közül és középre fordultam, ahol volt még egy kis hely, hiszen Josh és Richard épp úgy, mint mi az előbb összebújva pihentek egymás karjában az ágy másik oldalán.
Felemelkedtem a felsőtestemmel, majd kezemmel és lábammal, együttes segítségével lemásztam az ágyról, úgy, hogy közben ne keltsek fel senkit.
Mikor aztán lábam alatt a padlót érintettem, megint kopogtak az ajtón és azonnal valami ruhát kerestem magamnak. A földön szanaszét voltak a fiúk jelmezei és az én ruhám, így utolsó megoldásként benéztem a szekrényekbe, ott találtam egy fehér köntöst.
Felvettem, az oldalán lévő zsinórt pedig megkötöttem jó szorosra, hogy semmim ne látszódjon ki belőle és nem jelezve azt, hogy kemény éjszakám lett volna.
Mert mi van, ha Loren áll az ajtónál, hogy megnézze, mennyire vagyok másnapos és készen állok-e a nagy eseményre, vagy az egyik barátnője kap el így, aki biztos egyből arra következtet, hogy megcsalom a barátnőjét. Végül egy újabb kopogás zavarta meg az egyre ijesztőbb jövőképeimet, mely az ajtó túloldalán vár rám, majd még egyszer végig néztem a srácokon, az ágyon és elindultam az ajtó felé. Éreztem egyre nehezebben veszem a levegőt, ahogy az ajtóhoz közeledtem, majd végül a kilincsen megállt a kezem.
- Ki az? – kiáltottam ki és mintha egy percig megállt is volna nálam idő, annyira mozdulatlanul vártam, mit felel a másik fél.
- Szobaszerviz, meghoztam a reggelit uram. - éreztem, ahogy újra tudok lélegezni és egy nagyot sóhajtottam az ajtónak. – Behozzam, vagy hagyjam ide kinn uram? – elgondolkodtam, de aztán eszembe jutott, hogy milyen gyanús is lenne, ha nem engedném be a hotel egyik alkalmazottját, aki már szerintem mindent látott az életében, ami egy szobában megtörténhet, így kinyitottam az ajtót és intettem jöjjön be.
- Jó reggelt, uram! - én is köszöntem felé, majd intettem, hogy nyugodtan jöjjön be, ő pedig betolta az étkező kocsit, melyen rengeteg gőzölgő és íncsiklandó illatú kaja volt rajta.
Mondtam neki, hogy tegye le a kocsit a hálórésznél, míg én bezártam az ajtót magam után, és követtem a fiút a hálóba, közben megnéztem a seggét, melytől a köntösöm eleje egyből felállt. Begurította a kaját a hálóba, ahol is még nagyban aludtak a többiek, mikor aztán meg volt egy percre megállt és az ágy felé nézett, majd vissza rám, míg én éppen szemügyre vettem a választékot a kocsin.
- Nem semmi éjszakájuk lehetett. – elmosolyodott és mintha közben végig nézett volna rajtam, megállva a tekintete a köntös elején lévő emelkedésre, majd gyorsan a bejárat felé vette az irányt.
- Ha akarsz, maradhatsz még. – szóltam utána, melyre visszajött és kérdőn nézett rám. – Van elég kaja mindannyiunknak – mutattam a tányérokon lévő finomságokra. – Na, mit szólsz? – látszott rajta, hogy megfontolja az ajánlatomat, majd közelebb jött és ö is szétnézett a kocsin, végül beleegyezve biccentett felém.
- Kösz, haver még úgy sem ettem egész nap semmit. – mind a ketten a kocsit kezdtük nézni, majd eszembe jutott valami még jobb ötlet.
- Nincs mit, mert tudod, ahogy végignéztem a tányérokon, sajnos egyiket sem kívánom most nagyon. – kezemet a vállára tettem, majd erősen megszorítottam, melyet ő is észrevett és felém nézett.
Fakó barna bőre volt, aranybarna szemei és szőkésbarna hajú srác volt, akinek érzéki szája csakarra vár, hogy valaki az ajkai közé vegye. Ő is eközben megnézett magának és mindketten elégedetten görbült a szánk is.
- És akkor mit ennél szívesen? – intve fejével a kocsin lévő étkekre – Ha nem ezeket? – nem bírva tovább a játékot, a kezemet az nadrágja elejére tettem, mely már nagyon keményen dudorodott ki neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 AlexHun 2015. 03. 18. szerda 15:23
nem rossz, nekem bejön...
#6 papi 2015. 03. 17. kedd 10:18
Nem tetszett.
#5 veteran 2015. 03. 17. kedd 07:57
Ez már nagyon sok.
#4 Rinaldo 2015. 03. 17. kedd 07:13
gyenge.
#3 deajk2008 2015. 03. 17. kedd 06:00
nekem nagyon is tetszett, mert én is ilyen buzi vagyok, mint ők, 10p folytasd...
#2 A57L 2015. 03. 17. kedd 05:24
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?