A+ A-

Legénybúcsú 1. rész - A tanúk körében

- Ted, azt hiszem, mindjárt indulnod kell - szólt az ágyvégéből Loren, míg közben éppen a harisnyáját kezdte felhúzni -, ahogy nekem is lassan mennem kell. - majd hallottam lépteit az ágy mellett, majd fölém hajolt és megcsókolt, egyből kinyitottam a szemem.
- Jó ébresztő, de mi lenne, ha folytatnánk azt, amit elkezdtünk a délután folyamán - közelebb húztam magamhoz leendő feleségemet és újra megcsókoltam, kezeimmel máris a melltartóját kezdtem kigombolni, amikor is megfogta a kezeimet hátul.
- Nem lehet, Tina és Erika vár már rám, ahogy rád is a tanúid, emlékszel?
- Nem felejtettem el szívem, de gond, ha mégse mennénk el és inkább együtt töltenénk el az utolsó napunkat, mielőtt végleg összeházasodunk - közben visszament és a ruháját kezdte fel venni, amikor is visszanézett rám.
- A barátnőim megölnének, ha nem mennék el a saját lánybúcsúmra, ahogy téged is a fiúk. - odament a tükörhöz és megigazította piros koktélruháját, majd újra felém fordult. - Hol is lesz a legénybúcsúd? Egy hotelben? - melyre már kiszálltam az ágyból és elindultam felé.
Hátulról átkarolta, figyeltem magunkat a tükörben és néztem a gyönyörű nőmet, akit holnap el fogok venni feleségül.
- Igen, egy hotelben lesz, még a fiúk küldtek is egy sms-t, hogy hol kezdjem a kirándulásomat. - közben beszívtam Loren parfümjének isteni illatát, melytől a farkam keményen meredezni kezdett barátnőm popója felé.
- Az jó lehet, az enyém valahol egy chippendale klubban fog kezdődni és azt hiszem ott is fog véget érni. - elmosolyodott és kezével lenyúlt a farkamhoz - Tele lesz a hely izmos pasikkal, akik csakis nekem fognak táncolni fél pucéran.
- Akkor lehet, hogy nem is szabadna elengednem téged oda, nem de? - ujjaival le-fel húzogatta rajta a fitymámat, melytől újból nagyon beindultam, és még mielőtt letéptem volna róla a ruhát elengedte a szerszámomat.
- Légy jó szívem és ne igyál túl sokat. - ahogy ezt mondta felkapta a táskáját, elindult az ajtó felé, de aztán megállt.
- Valamit itt fele... - mielőtt még kimondtam volna, visszajött és megcsókolt.
- Csak, hogy tud, kit is fogsz az oltár elé vinni holnap. - erre magamhoz húztam és még szenvedélyesebben vettem birtokba a száját, majd elengedtem.
- És te is, hogy ki lesz a férjed. - majd elindult az ajtó felé.
- Úgy lesz. - majd hirtelen visszajött. - Ne, hogy cserbenhagyd a fiúkat - és bezárta az ajtót utána.
Én pedig magamra maradtam az üres szobában, elkezdtem előkapni az inget, nyakkendőt és fekete lakkcipőmet, melyet a fiúk az üzenetükben írtak meg nekem. Nem tudom, mire készülhetnek ezek hárman, de az biztos, hogy ma éjszaka nem fogok aludni.
Ismerve a tanúimat az egész hotel tele lesz dögös kurvákkal és szobáról szobára kell mennem, hogy kielégítsék a vágyaimat, oltári egy legénybúcsú lesz.
A tanúim Thomas, Josh, és Richard, mind a hárman a legjobb a barátaim és mindegyiküket az egyetemen ismertem meg. Thomas az egyetem futballista csapatának kapitánya volt, Josh az vízilabda csapat vezetője és Richard pedig a suli szívtiprója volt, de őt sem kellett félteni semmitől, kemény harcművészetet tanult, aminek a végén egy fekete övvel távozott is.
Én pedig azon voltam, hogy megtaláljam önmagam az egyetem éveim alatt, így mindegyik klubba beléptem, ahol is egyből megkedveltek az emberek. Jó időszak volt számunkra, egyik nap buliztunk, másnap pedig edzéssel próbáltuk a másnaposságot kiheverni, közben megszámolni sem tudtuk, hogy mennyi csajunk volt, de az biztos, hogy naponta kellett óvszert vennünk egymásnak a közeli akció miatt.
Aztán a suli után ismerkedtem meg Lorennal, akibe egyből beleszeretem, majd 3 év után végre megkértem a kezét és ő igent mondott. A fiúk máris elkezdték mondani, hogy nagy hibát követek el ezzel, de akkor is támogatni fognak benne, bármekkora marha is vagyok. És azonnal tervezni is kezdték a legénybúcsúmat, nagyon izgatottá is váltak miatt és csak annyit súgtak meg róla nekem, hogy soha nem fogom elfelejteni azt az estét.
Megérkeztem az Anchor Hotel elé, hatalmas pazar épület volt, melyen ott fénylett az 5 csillag a neve felett, majd nagy levegőt véve beléptem az ajtón és a bár felé tartottam. Az üzenetben az öltözetemen kívül még ott volt, hogy mi az első állomás a hotelben, ahol is majd megtudom a további utasításokat.
A bárnál nem voltak sokan csak egy két ember lézengett arra, de egyikőjük sem volt ismerős, így leültem az egyik székre és rendeltem egy whiskyt tisztán. A pincér megfordult, majd szembe találtam magam Joshhal, aki öltözetéhez híven kitöltötte nekem a rendelt piámat, közben pedig én szólni sem bírtam döbbenettől.
- Meglepődtél mi? - elém tolta a poharat, melyet egy hörpintésre ki is ittam teljesen.
- Miért nézel ki úgy, mintha pincére lennél?- súgtam oda neki, közben pedig körbe néztem nem-e találok valahol egy kandi kamerát vagy ilyesmit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 03. 3. kedd 05:58
Azért nem olyan rossz.
#5 mif23 2014. 09. 27. szombat 07:38
Miért nősül meg a ferde gyerek?
#4 zsuzsika 2014. 09. 24. szerda 06:53
Gyenge.
#3 veteran 2014. 09. 23. kedd 07:36
Unalmas,gyenge.
#2 Rinaldo 2014. 09. 23. kedd 06:15
Gyenge.
#1 Törté-Net 2014. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?