A+ A-

Most pénteken 1. rész

Sikerült kölcsönkérnem egy kocsit. Gondoltam meglepem a páromat és elmegyek elé a munkahelyéhez. Ahogy elindultam valami gonosz kisördög bújt belém. Hisz előbb azt gondoltam még, hogy felhívom, de ahogy egyre közelebb értem már sokkal jobb ötletnek tűnt, ha titkon megfigyelem és legfeljebb majd később veszem fel.
Legnagyobb meglepetésemre, egy, az épület előtt parkoló autóba pattantak azzal a sráccal akivel önfeledten beszélgetve léptek ki a munkahelye ajtaján.
Cikáztak a gondolatok az agyamban. Felderengett, reggel megbeszéltük, hogy én várhatóan csak késő este végzek, ő pedig elszalad, vesz pár dolgot és itthon fog tevékenykedni, vagy pihenget egy kicsit, mert elég hajszolt napokon van túl. Tehát külön jó, hogy pénteken csak kettőig tart a munkaideje. Persze semmi rosszat nem sejtettem. Úgy véltem a kollégája elviszi a metróhoz, hogy ne kelljen villamosoznia, amikor indítottam és utánuk eredtem.
- "Micsoda kerülőt tesz ez a fiú..." - villant be még mindig gyanútlanul, a metróállomás mellett elhaladva és a felénk vezető úthoz képest teljesen más irányba kanyarodva. Amikor azonban bekanyarodtak egy takaros kis panzió parkolójába, nyilvánvalóvá vált: itt tök másról van szó.
Valami irgalmatlanul keserű fájdalommal keveredő határtalan izgalom lett rajtam úrrá, figyelve őket miközben eltűntek a bejárati ajtón belépve.
Rápillantottam az órára. Negyed három. - "Várok egy húsz percet..." - gondoltam - "s ha nem jönnek ki, bemegyek utánuk."
Csigalassúsággal teltek a percek és persze nem jöttek. Bementem. Először még jó ötletnek tűnt, hogy felfedjem magam a recepción, de amikor a pultnál álló kiscsaj megszólított, már inkább úgy döntöttem kiveszek egy szobát. Második emelet, 230-as, a folyosó végén.
Mintha a 229-ből neszek lettek volna hallhatók, ahogy elhaladtam előtte, egyébként síri csönd volt a folyosón. Kinyitottam a szobámat. Szerencsémre olyan volt a helyiség elrendezése, hogy jó eséllyel a szomszédban is ugyanaz lehetett. Egy kis előtérből nyílt a WC-zuhanyzó, no meg a szoba. Odatapasztottam a fülem a falhoz. Úgy voltam vele, ha mégsem a szomszédban vannak, ráérek még végigszaladni az elsőn és a harmadikon, hisz ismerve a párom, tudtam nem szívesen sieti el a "dolgokat".
De végül maradhattam. A vékony falak miatt csak a leghalkabb sugdolódzás nem volt pontosan kivehető.
- Bezártad az ajtót? - hallottam meg az ismerős, aggodalmaskodó hangot.
- Nem is tudom... - válaszolta a férfi - de azt sem..., hová tettem a kulcsot.
Kulcscsörgés. Majd a zár kattanása hallattszott.
- Na, hogy tetszem? - csillingelt a párom izgató hangja, miközben az ágy neki koppant a falnak.
- "A francba!" - elégedetlenkedtem - "De kurva jó lenne látnom is őket..."
- Nem vagy te még egy kicsit túlöltözött, hozzám képest? - nem hagyta a kedvesem, hogy nagyon belemerüljek vágyakozó gondolataimba.
- Gyere! - és máris jól hallhatóan surrogott az öv és sercegett a zippzár - Hadd puszilgassam meg újra ezt a kis édest!
- "Újra!?" - hasított belém a felismerés - "Ezek szeint..., ők..., már..." - egyre cikáztak a gondolataim - "... az is lehet csak leszopta már az imént..."
- Alig vártam, hogy végre a szádban legyek... - nyögte kéjesen a férfi -..., de most előbb szeretnélek jól kinyalni, mert a múltkor arra már nem maradt idő... - nem sok morfondírozgatást hagyva nekem - ...ezt levesszük szépen - folytatta - ... csússz ki ide a szélére - hangjából pontosan kitűnt a zabolázhatatlan vágy - ... meg ezt is... - s elcsendesedtek néhány pillanatra.
- "Melltartó..., bugyi le..." - tűnődtem el. Közben egyre csak tolult a vér a farkmba, ahogy kicsit leguggolva, még erőteljesebben nyomtam a fülem a falhoz, hogy hallhassam az izgató sóhajaikat.
- Jajj nekem! - zihált a párom.
- Nagyon rossz? - incselkedett vele a férfi.
- Naaagyooon..., Naaagyooon... - váltak egyre jobban láthatóvá tudatomban a szinte mindennapos szeretkezéseinkből jól ismert arckifejezések.
- "Kibaszott nadrág..." - toltam le és rúgtam félre, hogy a mereven álló faszom, ne zavarjon a koncentrációm során.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:36
Közepes lett.
#9 feherfabia 2015. 01. 23. péntek 05:51
Folytasd!
#8 veteran 2015. 01. 22. csütörtök 11:49
Óriási lebukás,de kezdetnek nem rossz.
#7 gyuri0926 2015. 01. 22. csütörtök 09:28
Lúzer férj
#6 zsuzsika 2015. 01. 22. csütörtök 09:09
Ez nagy lebukás.
#5 listike 2015. 01. 22. csütörtök 08:49
Ekkora egy marhát!
#4 Andreas6 2015. 01. 22. csütörtök 08:36
Kivételesen egyetértek Rinaldoval.
#3 Rinaldo 2015. 01. 22. csütörtök 07:31
Balfasz.
#2 hairy_pussy 2015. 01. 22. csütörtök 06:20
10P
#1 Törté-Net 2015. 01. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?