A+ A-

Most pénteken 2. rész

- Hazaviszel? - törte meg a hosszúra nyúlt csendet a párom. Előtte már-már azon gondolkodtam fel kéne hívnom, mert az volt az érzésem, hogy elaludhattak.
- Most? - kérdezett vissza jól kihallható riadalommal szexpartnere - Máris? Miért? Neked nem volt jó? - egyre csak aggodalmaskodott tovább - Pedig..., - de hirtelen a torkán akadt a szó.
- "Ezek újra csókolóznak..." - tudatosult bennem a halk motyogásaikat hallva.
- Dehogy, kis buta... - csilingelt megint a kedvesem hangja - ...majd ráérsz olyan hat körül... - hallgatott el újra - Különben is, van itt még egy kis dolgom - fejezte be már furcsán artikulálva.
- "Ez leszopja" - villant a tudatomba - "De nem is le..." - tréfásan polemizálni kezdtem magammal - "...inkább tisztára..." - futott végig az arcomon egy bárgyú vigyor.
- Én is szeretném - szólalt meg kicsit később a srác és az ágy lágy rezdülései nyilvánvalóvá tették másként helyezkedhettek el, hogy kölcsönösen kényeztethessék egymást orálisan.
- "Ha a párom van felül..." - tolultak a képek az agyamba - "...akkor a hapsi jól visszakapja, amit a tüzes kis punciba spriccelt." - és szinte látni véltem az enyhén szétnyílt nagyajkak közül szivárgó ondóját - "De, ha alul...," - erőteljesen füleltem tovább - "... akkor bizony mindjárt elélvez a kedvesem."
Halk cuppanásokat és izgató, nyálas neszeket hallhattam. Annyira jó lett volna látnom, mit művelnek, de kénytelen voltam a képzeletemmel beérni.
- "Jó alaposan megtisztogatják egymást." - épp ilyesmin járt az eszem, mikor a határozott moccanásaik és a párom egyre hangosabb sóhajai, meg a férfi elégedettségtől átjárt nyögdécselései lettek kivehetők. - "Na, mindjárt robban..." - konstatáltam.
- Igeeen! Óóóóh! Jaj, nekem! - hördült fájdalmasan előbb a férfi.
- Méééég! Méééég! - zihált folyamatosan a párom - Most! Júúúúúj - nyújtotta el hosszan és persze megfeledkezve magáról, szinte üvöltve, mielőtt újra elcsendesedtek néhány pillanatra.
- Fantasztikusan szopsz, tudod ugye? - dörmögte az ürge. Valószínűleg megfordulhattak az ágyon, hogy összeölelkezve heveredjenek el és megpihenjenek édes fáradtságukból.
- Mondták már! - kacérkodott a kedves, jól ismert hang - De te sem panaszkodhatsz. - folytatta gördülékenyen - Egy órája lehetünk itt és már kétszer is - majd hirtelen ismét csönd lett.
Hosszú perceken keresztül csak az alig hallható szuszogásaik voltak kivehetők.
- Hát ez meg? - törte meg a némaságukat a párom.
- Hidd el, nem tehetek róla... - szabadkozott tréfásan a partnere és az ágy rázkódásai máris jelezték, hosszasan nem tétováznak.
- Nem tehetsz. Peeeersze. Nem tehetsz. - incselkedett még előbb - S mit szólnál ha? - vált egyre fátyolosabbá a hangja - Ha... - ezt szinte már nyögte - ... betennénk ide. - sóhajtotta végül kéjes elégedettséggel a párom.
- "Ahogy ismerem..." - kezdtem morfondírozni - "Most meglovagolja." - de nem tudtam hosszan eltűnődni ezen, mert a fal ritmikus koppanásai egyre fokozódtak. A korábbiakhoz képest most jóval vadabb vágtába kezdtek. Az általuk keltett zajok erősödése is pontosan jelezte megszűnt számukra minden. A külvilág a legcsekélyebb mértékben sem zavarta őket. Mindössze egy cél vezérelhette mindkettőjüket: kiélvezni egymást maradéktalanul és önfeledten átélni a gyönyör tudatvesztő bódult pillanatait, adni és kapni mértéktelenül.
- "Basszus! Ez kurva izgató!" - markoltam meg a kőkeményen meredező farkam - "A csajom itt baszik valakivel a szomszéd szobában...," - kentem szét a szivárgó izgalmi váladékot a makkomon - "...én meg húznék vagy kettőt és máris velük együtt élvezhetnék." - cikáztak bizarrabbnál bizarrabb gondolataim.
- Gyere! - sikoltott fel, a közösen már számtalanszor átélt, önfeledt pillanatainkat idéző, ziháló hangján, de úgy tűnt a srác nem volt képes beérni őt.
- Ez az! - utasította a fiút - Húzz magadra! Erősen! - hallatszott hangosan, a szaporán és keservesen nyikorgó ágy zajai mellett.
- Lassítsunk! - hagyott alább a szűnni nem akaróan hosszú ideje tartó ágynyikorgatás - Úgy leszoptál az előbb..., - lihegett - hogy most kicsit nehezebben tudok elmenni...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:36
Nagyon gyenge.
#7 kanmedve 2015. 01. 28. szerda 21:06
Jöhet a folytatás, nem olyan rossz ez... én már várom... smile
#6 papi 2015. 01. 27. kedd 20:12
Idióta a pasi, vagy szállna be, vagy verné szét őket.
#5 feherfabia 2015. 01. 27. kedd 06:26
5P
#4 veteran 2015. 01. 26. hétfő 09:12
Nem nagy siker,de elmegy.
#3 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 07:49
Gondolom ezzel nincs vége.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#2 Rinaldo 2015. 01. 26. hétfő 07:33
Elég balfasz.
#1 Törté-Net 2015. 01. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?