A+ A-

Most pénteken 5. rész

Ahogy bekanyarodtam a házunk előtti parkolóba ők már ott álltak, de még beszélgettek. Pár perccel később a párom odahajolt a faszihoz, gondoltam: puszi-puszi, mert nem volt jól kivehető, majd nyílt is az ajtó, kiszállt és elindult a házunk bejárata felé. Az ürge máris indított és elhajtott. Vártam még egy kicsit, hogy a kedvesem eltűnjön a kapualjban, majd mentem utána.
A kulccsal bíbelődött az ajtónknál mikor utolértem.
- Szia! - próbáltam gyanútlanul viselkedni - Te is csak most jöttél?
- Ja! - vetette oda és nyitotta az ajtót.
- Jó sokáig beszégettetek a kollégáddal - jegyeztem meg miközben cikázni kezdtek a gondolataim.
- "Tényleg sokat beszélgettek is" - kezdtek felülkerekedni a féltékenység keserű érzései - "De közben jól szétbaszta az a csóka, hogy rohadna meg..." - egyre nehezebb volt az indulataimat féken tartani - "Viszont itt van..." - próbáltam megnyugodni - "velem van..." - pozitív gondolataim valamelyest jobb irányba tereltek - "Vajon elmondja-e ténylegesen mi történt?"
- Beülök egy kád forróvízbe - szakította meg a merengésemet és máris vetkőzni kezdett. Ruháit csak a földre dobálta. Végül letolta a bugyiját a combja közepéig, kikapta a tisztasági betétjét és markába szorította. Majd kilépett a bokájánál lifegő, földre hullt bugyiból és a fürdőszobába menet még kidobta a betétet a szemetesbe.
- Te is jössz? - igyekezte túl kiabálni a víz hangos zubogását.
- Persze, jövök mindjárt - feleltem, de már azon járt az agyam a földön heverő bugyijára pillantva, hogy - "Előtte azért még egy kis szemlét kell tartanom."
Minél gyanútlanabb akartam lenni, ezért benéztem hozzá.
- Kérsz inni valamit? - megállva az ajtóban figyeltem, ahogy nekem háttal kissé előrehajolva kevergeti a habos vizet.
- Nyiss fel egy bort! - nézett hátra - És hozzd majd be! - s már lépett is be a kádba.
Elővettem egy palack bort, kerítettem egy tálcát is, meg poharakat, s miután töltöttem, leszórtam én is magamról a gönceimet.
- "Megnézem a kis betétjét..." - villant be a perverz ötlet - "hát ez bizony jól átázott..." - állapítottam meg akkurátos mód széthajtogatva és jó alaposan végig tapogatva - "De nézzük miről árulkodik a bugyi!" - hajoltam is le érte bárgyú vigyorral az arcomon - "Egy-két gyanúsnak tetsző, apró, fehér pötty..." - nézegettem - "ha nem tudnám mi történt..." - emeltem az orromhoz - "még azt is hihetném: semmi" - jó nagyot szippantottam - "Jól van, így azért érezhető az ondó jellegzetes bukéja..." - majd összekapkodtam a ruháinkat a földről és bevittem a fürdőszobába.
- Bocsi, - szabadkozott rám pillantva - de annyira vágytam már, hogy elnyújtózhassak.
- Semmi baj, kicsim. Hozom mindjárt a bort is... - fordultam sarkon.
A fürdőkád mellé tettem egy kis hokedlit, arra a tálcát, még azelőtt, hogy odanyújtva egyik poharat én is beléptem a kádba. A viszonylag nagy kádunkban egymással szemben, kényelmesen elfértünk.
- Na mire koccintsunk? - kérdeztem felülve - "Lenne mire, mi?" - mértem végig, ahogy ő is felült - "Jól megbaszott az a faszi, mi?" - egyre csak cikáztak a kérdések.
- Leginkább semmire! - nyújtotta felém a poharát és a szemembe nézett - Csak úgy koccintunk - csendült a két pohár, majd kortyolt egyet és kezét megtámasztva a kád szélén, máris visszadőlt a jó meleg vízbe. Én is hörpintettem egyet és hátradőltem.
- "Ha nem kérdezem..." - egyre csak néztem - "...semmit sem fog mondani." - le, s föl cikázott a tekintetem, mintha valami árulkodó jelet keresnék - "Az egészen biztos, hogy semmit sem sejt..." - kezdtek tolulni a gondolataimba az átélt emlékképek - "Basszus!" - riadtam meg egy pillanatra - "Mindjárt föláll a farkam..." - majd, amilyen gyorsan jött, már tova is szállt a nyugatlanító érzés - "Ha föláll, hát föláll..., kellemesen meleg a víz..., és egy meztelen, kívánatos csaj van velem szemben..." - lepillantva láttam, hogy már ki is emelkedett a vízből.
- Ejha! - szakította félbe az ábrándozásomat - No, de kérem! Mit képzel? - kedveskedve számonkért - Én egy tisztességes nő vagyok! - jobb lábát megemelve, lábfejével végig simította a mereven ágaskodó faszom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 10. 16. péntek 08:34
Nem tetszett.
#9 Pavlov 2015. 10. 6. kedd 00:09
De hát ez csak duma!
#8 cscsu50 2015. 10. 5. hétfő 05:17
nagyon gyenge
#7 Busmanus 2015. 10. 3. szombat 00:05
Régen volt a tv-ben egy sorozat,az volt a címe hogy Meghökkentő mesék. Az jut eszembe erről a sztoriról. Nekem tetszett.
#6 veteran 2015. 10. 2. péntek 09:32
Nagy NULLA.
#5 Rinaldo 2015. 10. 2. péntek 08:15
Elmegy.
#4 listike 2015. 10. 2. péntek 06:39
Ne folyzazsd, sőt eddig is kár volt ezt a sztorit írnod. Egyszerűen pocsék.
#3 feherfabia 2015. 10. 2. péntek 05:36
Gyenge!
#2 papi 2015. 10. 2. péntek 05:15
nem nagy durranás
#1 Törté-Net 2015. 10. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?