A+ A-

Most pénteken 4. rész

- "Azt hiszem jól döntöttem...," - egyre csak füleltem - "...most a szavak sokkal izgatóbbak lesznek..." - éreztem, s lecsuktam a szemem, hogy még jobban rájuk koncentrálhassak.
- Olyan kellemesen forró... - lehelhette szinte a párom fülébe - ...és síkos vagy... - hallatszott egy halk cuppanás - Kurva jó veled szerelmeskedni. - hosszan, jóformán csak lélegzetvételeik neszét hallottam.
- "Cseppet sem kapkodnak..." - vált még nyilvánvalóbbá, hogy jól döntöttem - "..., de miért is tennék...," - néztem meg az ágyon heverő telefonomat - "... még öt óra sincs." - törte meg egy kis mocorgásuk a békés elmélkedésemet.
- Annyira jó..., - kezdte az előbbihez képest kicsit már hangosabban a srác - ...hogy engedtél végül az unszolásomnak. - kiérezhető volt a hangjából a nem kis önelégedettség.
- A makacs kitartásodnak, - sóhajtva válaszolta a párom - meg a rámenősségednek nem voltam képes tovább ellenállni. - látni véltem a bájos, kacér mosolyát.
- Megbántad tán? - volt egy érzésem, mintha néhány erőteljesebb mozdulatot tenne a srác.
- Nem. Dehogy. - folytatta a kedvesem - De nem sokon múlt..., - szakította félbe egy boldognak vélt, de fájdalmasnak tetsző nyögése - ...hogy a merészségünk balul süljön el.
- Hogy valaki ránk nyit? - kérdezett vissza partnere.
- Hát igen - már-már úgy tűnt, mintha egy közönséges beszélgetésbe kagylóznék - Annyira hülye vagy - olyan számonkérésfélének tetszett - Gondolni sem mertem, hogy nem zárod be az ajtót.
- Elvette az eszemet a határtalan vágy - csattant a hapsi hangja - Érezni akartalak... - egyre csak folytatta - ...és végre már benned lenni.
- De inkább elöntötte az agyad a sok sperma, mi? - érdeklődött kedélyesen a csajom.
- Ha jól rémlik, nemcsak az agyamat - vágott máris vissza a fiú.
- Hú, ne is mondd - úgy csivitelt a párom hangja, hogy ha nem tudom épp basszák, még azt is gondolhattam volna, amit hallok, csak egy ártatlan, baráti társalgás - még a buszon is folyt belőlem, hazafelé.
- Érzed? - lepett meg a srác hirtelen témaváltása - Amindenit! Te ilyet is tudsz? - de nyugodtam is meg rögtön, mert hamar összeállt a kép.
- "A kis drágám megmutatta neki hüvelyizmainak játékosságát" - már megint kezdett felállni a faszom - "Ha nem izgatnának ennyire föl..." - méláztam el - "még szánalmasnak is gondolhatnám magam." - pillantottam meztelen alsótestemre - "Tulajdonképpen akár a pólót is levehetném..." - villant be előbb - "Biztos erősebb mozdulatot tehetett a manusz..." - merengtem tovább zavartalanul, mert most semmi sem hallatszott odaátról - "...nem is...," - próbáltam kitalálni mi történhetett - "...valószínűbb, hogy megmozgathatta a farkát a punciban..." - mozdítottam meg én is párszor és szinte éreztem a párom válasz reakcióját.
- Annyira édes a csókod - törte meg a csendet a férfi - és tudod, amit odalent művelsz... - nyilvánvalóan nem bírt betelni a kapott impulzusokkal - ...az valami frenetikus.
- Tetszik? - csilingelte kérdését válaszul, de a férfi hú-i és ó-i már majdnem az irigykedésem győzedelmeskedéséhez vezettek.
- Így simán meg tudnál fejni - volt kivehető, az izgalom okozta, valami remegésféle a pasi hangjából - Egyszerűen csak feküdnék rajtad... - sóhajtotta - ...meg sem moccannék... - folytatta kissé elbicsakló hangon - ...és te meg kimasszíroznád belőlem...
- Én ugyan nem..., - csendült élcelődve a női hang - ...no, de a pinám! - és hangosan felröhögtek.
- "Azt hiszem most végre felpezsdül a vérük...," - nyugtáztam elégedetten -"...mert már majdnem kémnek kezdtem érezni magam...," - húztam széles vigyorra a számat - "...mintsem egy perverz kukkolónak."
- Tök jó... - lihegte a srác - ahogy nekem nyo-mod - nyögte - Dörzsölődj! Erősen! - bíztatta - Mert kibaszottul izgató?
- Gondoltad volna, hogy ilyen velem? - kérdezte a párom, miután a korábban tapasztalt tempójukból ismét visszavettek.
- Őszinte leszek. - kapta máris a választ - Nem próbáltam én semmit sem elképzelni... - lehet persze, csak egy nagy levegőt vett, de az is, hogy szándékosan kivárt - meg akartalak dugni - vitte fel a hangsúlyt - egyszer, kétszer - sziszegte - vagy amennyiszer csak engeded.
- Tudod ugye, hogy még nem válaszoltál - kapta a kedvesen dorgáló figyelmeztetést.
- Úgy voltam vele - vidámnak és felszabadultnak volt hallható a felelet - abból túl nagy bajunk nem lesz, ha kefélünk egy jót. - s mint egy nyomatékosítandó mondandóját még az ágyuk is megreccsent - Nagyon megleptél mikor mégis csak bejöttél az irodánkba...
- Nocsak... nocsak - incselkedett a párom.
- Tényleg... - most meg mintha zavarodottan hebegni kezdett volna - Emlékszel, mikor lent cigiztünk és mondtam facér vagyok, mert nincsenek bent a kollégáim? - nyugtázta az igennek megfelelő ühüm-öt - És mondtam most végre hancúrozhatnánk egy kicsit? - várhatott a megerősítésre - No, akkor azt hittem végérvényesen elpuskáztam mindent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:35
Ez sem lett jobb.
#8 papi 2015. 02. 6. péntek 20:32
Egyre gyengébb
#7 deajk2008 2015. 02. 6. péntek 09:38
tetszik a leskelődés, amint a férj végig nézi, ahogy párját dugják
#6 deajk2008 2015. 02. 6. péntek 09:35
nekem tetszik az ilyen gondolati szexes eseményes történet
#5 zsuzsika 2015. 02. 6. péntek 08:22
Összefoglalva a négy részt. Az első rész után még kíváncsi voltam a fejleményekre.Utána fokozatosan kezdett unalmassá válni.Egyébként minden nő azzal teszi meg ezt, aki hagyja.
#4 veteran 2015. 02. 6. péntek 08:16
Neki ez jó ,csak leskelődjön sokáig.
#3 Andreas6 2015. 02. 6. péntek 07:50
Ártalmatlan perverzió.
#2 Rinaldo 2015. 02. 6. péntek 07:15
Barom.
#1 Törté-Net 2015. 02. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?