A+ A-

Észrevétlen szerelem 5. rész

Fordítás
Írta: RedEmerald
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2009. március 15.
Azt hiszem, elkerülhetetlen volt, hogy még ennek az élvezetes helyzetnek az ellenére is, végül az előtörő érzelmek mindent összezavarjanak.
Épp az asztalomnál ültem és a szokásos dokumentumok és e-mailok sorozatát gépeltem, mint minden nap. Diane-nek utoljára pár napja volt megbeszélése. Nagyszerű csapatot alkottunk. Mióta “besegítettem” neki, egyszerűen verhetetlen volt a tárgyalóasztalnál. Annyi megbízást kaptunk, hogy már kezdhettük igazán komolyan űzni az ipart. Habár Diane nemigen akart terjeszkedni. Nem szándékozott feladni azt a kényelmes munkatempót, amit a legtöbb jogászhoz képest folytatott.
Miután elküldtem az utolsó mailt is, visszatérve a postaládámba, láttam, hogy egy újabb érkezett. Egy olyan címről, amit nem ismertem. Megnyitva egy hosszú beszélgetést láttam. Valószínűleg véletlenül kapcsoltak be valahova. Az ilyesmi gyakran megtörténik egy irodában, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak azonnal nyúltam az egérért,hogy töröljem, de aztán hirtelen megakadt a tekintetem egy érdekes információn. A saját nevemen.
Nem bírtam uralkodni magamon, gyorsan végigpörgettem a beszélgetést.
“Megkaptam a dokumentumot a felújításról. Tudna ajánlani egy jó jogi alkalmazott-közvetítőt, hogy foglalkozzon az üggyel?”
Ezt Diane küldte. A következő egy olyan címről érkezett, amit nem ismertem, de a név a végén annak az épületnek a tulajdonosáé volt, amiben Diane irodája helyet kapott. Diane arról érdeklődött,mennyibe kerülne a cég kiterjesztése, az épület felújítása és a személyzet kibővítése.
“Természetesen. A maguk fölött lévő irodát is most bővítették ki, és nagyon elégedettek az új személyzettel. Ajánlhatom önnek ugyanazt az ügynökséget. Talán még egy rendesen képzett asszisztenst is találnak magának.”
Meglepetten torpantam meg az olvasásban, és csak bámultam a szöveget egy ideig. Mit akar az jelenteni, hogy “rendesen képzett”? Jól végeztem a munkámat. Diane sosem panaszkodott.
“Jó lenne találni néhány megfelelő segítőt. A változatosság kedvéért, örülnék egy asszisztensnek, aki érti is a dolgát. Az utolsó kettő siralmas munkát végzett, és a mostani sem áll épp a helyzet magaslatán.”
Ismét megálltam, hitetlenkedve bámulva a monitorra. El sem tudtam hinni, hogy Diane tényleg ezt gondolja rólam. Mindig is úgy tűnt, elégedett a munkámmal, és meg is dicsért nem egyszer.
Remegő kézzel nyomtam meg a törlés gombot, és az üzenet eltűnt a képernyőről. Megborzongtam, és csak némán bámultam magam elé. Hogy gondolhat ilyet... mindezek után? Miért?
Egy részem, a racionálisabb énem arra gondolt, ez csak valami félreértés lehet. Talán az elődömre gondolt. Abból, amit hallottam, nem bírta sokáig.
Persze nem tagadhattam, a jog nem épp az én területem. Felszedtem ezt-azt menet közben, de nem volt a hátam mögött formális képzés. A jogi iskola valahogy sosem vonzott.
A székembe roskadtam. Talán Diane-nek egy igazi jogi asszisztensre lenne szüksége. Végtére is, ha terjeszkedni akar, minden segítő kézre szüksége lesz. Talán még egy-két társra is, és olyan asszisztensekre, akiknek megvannak a saját jogi ismereteik, nem pedig csak titkárnői feladatokat látnak el.
A nap hátralevő része mintha egy álomban telt volna. Gépiesen válaszoltam a mailokra, írtam a beszámolókat és fénymásoltam a jegyzőkönyveket, alig figyelve arra, mit is csinálok. Ügyeltem rá, hogy még az előtt távozzak, hogy Diane végezne az este, hogy ne is kelljen beszélnem vele.
Egy részem elképzelhetetlennek tartotta ezt az egészet. A másik részem viszont dühös volt. Már-már megkérdőjeleztem mindent, ami történt. Elgondolkoztam azon, vajon Diane kedvelt-e egyáltalán valaha is, vagy csak megtűrt. Vajon tényleg élvezte, amit csináltam vele, vagy csak kihasznált?
Aznap este, amikor lefeküdtem, az emlékek tovább zakatoltak a fejemben. Ahogy ujjaim a nyílásomhoz tévedtek, nem tehettem róla, de újra és újra csak annak a mennyei érzésnek az emléke tört rám, amit együtt éltünk át. Az íze, gyönyöreinek hangja és bőrének érintése az arcomon, miközben kényeztetem. A kezem megvonaglott, és hamar belehajszoltam magam az első orgazmusba. Csak feküdtem lehunyt szemekkel, és Diane arcát láttam magam előtt. Az ő sóhajai visszhangoztak a fülemben.
Aztán felidéződtek az olvasott szavak, és a dühöm visszatért. Ismét hallottam a nyögéseit, de most már bántóak és erőltetettek voltak. A jóleső érzés, ahogy teste ellazul nyelvem munkájától, valami mássá változott. Egy undorító hazugsággá.
Beharaptam az ajkamat, és a harag olyan erővel tört rám, hogy majdnem elsírtam magam. Ujjaim pedig, tudatlanul is, ismét útnak indultak, ezúttal gyorsabban és keményebben dolgozva. Hullámokban tört rám a gyönyör, görcsbe rántva a gyomromat. Grimaszolva toltam magamba két ujjamat, miközben igyekeztem kiűzni az emlékeket zavarodott fejemből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 03. 15. vasárnap 08:26
Nem rossz.
#7 papi 2015. 01. 31. szombat 19:50
Nagyon jó
#6 listike 2015. 01. 14. szerda 19:27
Nagyon jó még folytatsd.
#5 veteran 2015. 01. 14. szerda 10:17
Sokáig húzza a lényeget, ha van.
#4 feherfabia 2015. 01. 14. szerda 09:52
Nagyon összecsapott valami!
#3 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 07:23
Kíváncsi vagyok mi fog kialakulni belőle.
#2 Rinaldo 2015. 01. 14. szerda 06:28
Hülye picsa.
#1 Törté-Net 2015. 01. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?