A+ A-

Házibuli 1. rész - Halloweeni mulatság

Halloweeni házibuliba voltunk hivatalosak. Abban egyeztünk meg, hogy a jelmezét mindenki magának intézi, és nem áruljuk el, hogy ki minek öltözik; legyen meglepetés. Ebből adódóan nem is egy helyről indultunk, ő a barátnőivel készülődött, míg én otthon öltözködtem; egy hentes lettem mindenféle véres ruhában egy jó nagy véres bárddal karöltve.
A buliba érve már jó hangulat fogadott. Rengetegen voltak, sok ismerős arc, mindenki hülyébbnél hülyébb öltözetben. Iszogattunk, dumáltunk, táncoltuk. Az este haladt előre a szokott mederben. Egy időre elvonultunk vízipipázni egy külön szobába. Mikor visszatértem a konyhába, akkor láttam meg.
Ördögnek öltözött, de a dögösebb fajtából; fekete tűsarkú csizmát viselt, fekete necc harisnyával. Egy rövid, szűk, fekete miniszoknya takarta el a fenekét több kevesebb sikerrel (rövidségéből adódóan). Felülre egy hosszú ujjú vörös necc felsőt vett, alá egy vörös melltartót. Körmei bordó körömlakktól csillogtak, míg ajkain élénkvörös rúzs látszódott. Szeme környékét feketére festette. Hajában szarvakat viselt. Ahogy megfordult, előtűnt az ördög farka is; kb 40cm hosszú, átlátszó piros műanyag, melynek egyik vége a szoknyájához volt erősítve, a másikon pedig egy kis villa csüngött.
Épp egy másik szőke, göndör hosszú hajú lánnyal iszogatott, aki angyalnak öltözött. Ő sem volt mindennapi látvány; fehér magas sarkú cipő, fehér fényes anyagból készült testre simuló nadrág. Felülről egy fehér sálat viselt csak, mely épp eltakarta formás melleit, illetve a hátán szárnyak díszelegtek. Mindezek mellett szolid sminket viselt. Láthatóan mindketten elég jól érezték magukat. Ezt a benyomást erősítette meg bennem az a mozzanat is, amikor elkezdték egymást simogatni.
Nem akartam megzavarni őket, így megfordultam, hogy máshol nézzek innivaló után, de észrevettek, és szóltak, hogy menjek oda. Be lettem mutatva a szőkeségnek, majd erre rögtön inni kellet 2 felest. Ezután a lányok egymásba karoltak és elmentek táncolni.
A táncparketten sem fogták vissza magukat; eleinte csak néha hozzáértek a másikhoz, majd egyre csökkent közöttük a távolság, az apró érintésekből pedig simogatás, majd tapizás lett. Nem telt bele sok idő és már szorosan egymáshoz simulva ingerelték egymást, amikor is elcsattant az első csók közöttük.
Közben én is jöttem mentem, iszogattam, táncoltam emberekkel. Néha összefutottam a lányokkal, akik szomjasnak már egyáltalán nem voltak mondhatók, ellenben jelentősen felbátorodtak, a gátlásaikat pedig sikerült levetkőzniük...
Hajnal felé járt az idő, mikor megjelentek mellettem, hogy akkor most hívjak taxit, mert megyünk haza. Hívtam a szokott társaságot, majd elkezdtük összevakarni magunkat. Mire kiértünk a ház elé, az autó is épp megérkezett.
A hátsó ülésre beült a két lány, én meg az elsőre. Kérdeztem, hogy hová megyünk, hol lakik a szöszi. Jött a válasz, hogy ő ma nálunk alszik. Bemondtam a sofőrnek a címet, majd elindultunk.
A hazaúton a két lány továbbra is egymást szórakoztatta, ami a sofőr figyelmét is jelentősen lekötötte :P
Hazaérve feltámogattam őket a lakásba, majd elmentem levetkőzni és kissé rendbe szedni magam. Mire végeztem, ők már javában nyalták-falták egymást; lekerültek a lábbelik, nadrág/szoknya, felsők. Ekkor jöttem rá, hogy a piros ördögfarok, az tulajdonképpen egy termetes kétvégű dildó...
A lányok nem zavartatták magukat attól, hogy én is megérkeztem. Továbbra is jól elvoltak egymással. Épp a még rajtuk lévő fehérneműket hámozták le egymásról. Belehuppantam a fotelbe és élveztem látványt.
A szöszi volt a kezdeményezőbb és az aktívabb; az ágyba döntötte a párom, majd csókolgatni kezdte a nyakát, a melleit. Eljátszadozott a bimbóival, majd haladt tovább lefelé a hasán, míg el nem érte a szeméremdombját.
Simogatni, cirógatni kezdte, majd apró csókokat lehelt rá. Nyelvét körbefuttatta a szeméremajkain. Lassan, odafigyelve kényeztette...
Mikor már eléggé felhúzta, felmászott mellé, forrón megcsókolta, majd közölte vele, hogy ő következik. Ezzel lefeküdt az ágyba és széttárta a lábait. Párom fölé hajolt majd csókolózni kezdtek, közben a melleit vette a mezébe; gyúrogatni kezdte, ujjaival morzsolgatta a bimbókat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2014. 08. 24. vasárnap 15:34
Első résznek jó. Lássuk a folytatást!
#8 feherfabia 2014. 08. 22. péntek 05:23
8P
#7 papi 2014. 08. 21. csütörtök 20:34
Nem rossz
#6 rockycellar 2014. 08. 21. csütörtök 18:58
Közepestől valamivel jobb 7 pont
#5 sztbali 2014. 08. 21. csütörtök 17:16
A történet leszbi és a leskelődés jelzőt is ide lehet sorolni.
#4 Rinaldo 2014. 08. 21. csütörtök 09:13
job lesz a folytatás.
#3 veteran 2014. 08. 21. csütörtök 08:23
Jó kezdés
#2 zsuzsika 2014. 08. 21. csütörtök 07:24
Eddig ez inkább leszbi.
#1 Törté-Net 2014. 08. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?