A+ A-

Házibuli 2. rész - Első hármas

Dél körül ébredtem. Benéztem a lányokra, akik még mindig egymás karjában aludtak. Behúztam rájuk a szoba ajtaját. A konyha felé vettem az irányt, hogy reggelit készítsek. Mire előkészítettem mindent, megjelent a két lány az ajtóban. Eléggé nyúzottnak tűntek...
Kaptak egy-egy bögre kávét, majd sütöttem nekik tojást. Mire végeztük a reggelivel, egész magukhoz tértek. A szöszi elmondta, hogy nagyon jól érezte magát párommal az éjjel és szívesen megismételné máskor is - akár hármasban is... Felajánlotta, hogy ha van kedvünk, este látogassuk meg.
Reggeli után összeszedte a dolgait, kicsit ráncba szedte magát, majd mielőtt távozott volna, megadta a címét és a telefonszámát. Ezután párom is ráncba szedte magát, majd a nappaliban belezuhant egy fotelba. Én is letelepedtem egy másikba, pont vele szemben. Megkérdeztem, hogy érezte magát az éjjel.
Elmondta, hogy a buli az jó volt, meg összeakadt ezzel a lánnyal, akit már régebben is ismert ezekből a házibulikból, aztán elkezdtek iszogatni, a lány meg rámozdult, ő pedig hagyta. Aztán táncoltak, beszélgettek, majd kezdtek egymásba feledkezni. Na és persze élvezte vele az együttlétet is. Ez volt az első ilyen élménye...
Az esti meghívásról is beszéltünk; arra jutottunk, hogy elmegyünk, aztán majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Ha nem jön be, akkor haza jövünk és nem erőltetjük tovább a dolgot.
Felhívtuk a lányt, hogy áll az este. Mondta, hogy örül, készít vacsit, vigyünk mellé egy üveg bort. Behűtöttem az italt, majd rendbe szedtük magunkat. Kényelmesbe öltöztünk, majd elindultunk a találkára.
Amikor megérkeztünk, üdvözlésképp mindketten kaptunk egy-egy puszit az arcunkra, majd beinvitált és körbevezetett minket. Nagyjából ugyanakkora lakása volt, mint nekünk. Szépen, szolidan berendezve. A konyhában már tálalva volt a vacsora.
Kibontottam a bort, töltöttem, majd nekiláttunk a vacsorának. Az étel finom volt. Beszélgettünk mindenféle lényegtelen dolgokról. A bor közben fogyogatott.
A vacsora végeztével átmentünk a nappaliba. Leült a három személyes kanapé közepére, mi pedig vele szemben egymás mellett foglaltunk helyet. Beszélgettünk. Elmondta, hogy most nincs senkije, kérdezte, hogy ismerkedtünk meg, mióta vagyunk együtt, milyen a viszonyunk, voltunk-e már másokkal, mit és hogyan szeretünk a szexben.
A beszélgetés és bor oldotta a feszültségünket. Mikor elfogyott a bor, felajánlotta, hogy mi lenne, ha játszanánk felelsz vagy merszt. Belementünk. Egymás után jöttünk, eleinte mindenki inkább felelt, aztán a szöszi egyszer csak azt mondta, hogy akkor mostantól mer. Épp párom volt a kérdező, így azt kérte tőle, hogy csókolja meg.
Ezután a lány következett, párom is mert, erre a kérés az volt, hogy csókolózzunk előtte.
Ez a csókolózósdi körbe ment; mindenki smárolt végül mindenkivel, majd jöttek a vedd le az egyik ruhád típusú feladatok, míg mindenki ott nem ült fehérneműben. Aztán a simogatás, tapizás és izgatás következett; csók a nyakra, fültőre, mellre, mellbimbóra - ezekkel lekerültek a maradék ruhadarabok is mindenkiről.
Ott ültünk a nappali közepén egy puha szőnyegen egymás mellett és izgattuk egymást; míg a lányok csókolóztak, én a mellükkel játszadoztam, majd mikor én smároltam valamelyikükkel, akkor a másik simogatott hol engem, hol akivel épp smároltam.
Vendéglátónk megkért, hogy kényeztessem párom szemérem testét. Párom hanyatt feküdt a puha párnákon, én a lába közé helyezkedtem; előbb cirógatni, majd csókolgatni kezdtem a szeméremajkait. A másik lány közben csókolózott és a melleit izgatta páromnak. Az ajkakról hamarosan áttértem a csiklójára - azt nyalogattam, izgattam a nyelvemmel - és a hüvelyére (bedugtam a nyelvem, lefetyeltem a nedveit, ujjaztam).
Mikor már nagyon közel járt a csúcshoz, szinte könyörgött, hogy hatoljak belé. Szívesen teljesítettem ezen kérését. Sikerült annyira felizgatni, hogy pár hevesebb lövés után el is élvezett. Kicsusszantam belőle és hagytam kicsit pihegni.
Alig ért ki páromból a farkam, a szöszi már rá is cuppant. Elkapta a tövénél az egyik kezével, a másikkal a zacsim simogatta, miközben tövig bekapta és erősen szívogatta, illetve a nyelvével izgatta a makkom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 rockycellar 2014. 09. 3. szerda 20:17
elég gyenge
#8 papi 2014. 09. 2. kedd 16:59
Nem nagy durranás
#7 feherfabia 2014. 09. 2. kedd 13:44
8P
#6 Andreas6 2014. 09. 2. kedd 09:30
Érdektelen, unalmas. 3 pont, mert ennél azért gyengébbel is találkoztam már.
#5 Rinaldo 2014. 09. 2. kedd 06:52
Jobbat vártam.
#4 zsuzsika 2014. 09. 2. kedd 06:48
Közepes.
#3 A57L 2014. 09. 2. kedd 06:25
Nem rossz.
#2 veteran 2014. 09. 2. kedd 03:30
Elmegy.
#1 Törté-Net 2014. 09. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?