A+ A-

Házibuli 3. rész - Újabb hancúrparti

A közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...
A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hozta mellé a bort.
A lányok most is kitettek magukért; nagyon jól néztek ki. Párom egy lenge fehér szoknyát viselt, alatta szexi fehér tangával, testszínű combfixet és egy fehér inget fehér melltartóval. A szöszin is szoknya volt, szürke rakott. Az ő lábait is harisnya borította, mely szürke színű volt. Felül egy fekete, kissé áttetsző inget viselt, mely alól fekete melltartó sejlett át. Én egy vékony inget és nadrágot viseltem, no meg a szokásos boxer/zokni kombót.
Kényelmesen elköltöttük a vacsorát, közben beszélgettünk a szexről. A kezek időnként hozzáértek mások kezeihez. Voltak gyengéd cirógatások, illetve az asztal alatt a lányok lába sem tétlenkedett; többször éreztem, amint egymás lábait simogatják, illetve a szöszi lába az én ágyékomnál is megfordult az étkezés során.
Vacsora után tennem kellett egy kis kitérőt, így ők előre mentek. A nappaliban értem őket utol, épp hevesen csókolóztak. Odaléptem hozzájuk, mire rám néztek, én meg felajánlottam, hogy menjünk át a hálóba, mert ott sokkal kényelmesebben ellehetünk a nagy ágyon. Nyújtottam nekik a kezeim. A lányok kaptak az alkalmon. Felsegítettem őket, majd odaálltak mellém és elkezdték kigombolni az ingem, miközben felváltva csókolóztak velem, illetve simogatták a már szabaddá vált bőrfelületeket. Az ingem végül a földön landolt.
A két lány most egymást kezdte vetkőztetni. Csókolózás és egymás simogatása mellet kigombolták egymás ingeit, amik szintén a földre hulltak. A szoknyák is hamarosan ott hevertek a padlón. Ekkor látszódott, hogy vendégünk nem combfixet, hanem szexharisnyát visel. Meg is csodáltuk a ruhadarabot, mert még nem láttunk korában ilyet; olyan volt, mintha a harisnyatartó egyben lenne a harisnyával. Elmagyarázta a csaj, hogy ez azért jó, mert ugyan úgy fixen a helyén marad, mint a harisnyatartóval a harisnya, ellenben a kapcsok nem dudorodnak ki a ruházat alól, illetve a normál harisnyával szemben szabad hozzáférést biztos az alsó tájakhoz. Szintén ekkor látszott, hogy punciját egy szatén - szintén szürke - tanga takarja.
Szóval ott állt előttem a két lány szexi fehérneműben, én meg néztem őket nagy szemekkel és kidudorodó nadrággal. Odaléptem hozzájuk, átkaroltam őket és a hátukat kezdtem simogatni. Párom odafordult hozzám és csókolózni kezdett velem, miközben újdonsült barátnője az övemhez nyúlt és elkezdte kioldani. Az öv után a nadrág gombjait is kioldotta, így az a földön landolt. Egymásra mosolyogtak, majd szinte egyszerre kezdtek térdre ereszkedni a két oldalamon.
Jelezték, hogy emeljem fel a lábam, hogy teljesen meg tudjanak szabadítani a nadrágomtól, illetve a zoknijaimat is lekapkodták gyorsan. Farkam a fejük magasságában állt, mint a cövek, ami nem kerülte el az ő figyelmüket sem. Kezük felvándorolt a lábamon és lecibálták ezen utoljára megmaradt textíliát is rólam. Apró csókokat leheltek a makkomra, majd felálltak és kézen fogtak. Átvonultunk a hálóba.
Átérve megcsókoltam párom, majd miközben a nyelvem az övével csatázott, kikapcsoltam a melltartóját. Végigcsókoltam a nyakát, közben a fehérnemű pántjait lesimogattam róla, így amikor elléptem tőle, az a földre hullott. A szöszivel is eljátszottam ugyan ezt, majd mögé álltam és a kezeimbe vettem a melleit. Párom oda lépett hozzá szemből és csókolózni kezdtek. Míg a lányok egymással voltak elfoglalva én a szőkénk melleit gyúrogattam, miközben ágaskodó farkam a fenekének nyomódott. A szöszi lépett előre egyet, mire elengedtem a melleit, a lányok pedig az ágy felé vették az irányt. Párom ledőlt az ágyra, mire vendégünk a lábai közé térdelt és lehúzta róla bugyiját. Nyomott egy csókot a szeméremdombjára, majd megemelte a csípőjét, jelezvén, húzzam le róla a bugyiját. Nem voltam rest; megfogtam a vékony pántokat és kihámoztam az apró fehérneműből.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 07:01
Közepes.
#8 x124 2014. 09. 18. csütörtök 15:40
Jó!
#7 Andreas6 2014. 09. 17. szerda 14:33
Száraz elbeszélés. Nem fogott meg.
#6 sztbali 2014. 09. 17. szerda 14:27
Lehetne bővebb is.
#5 Rinaldo 2014. 09. 17. szerda 07:16
Elmegy.
#4 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:27
Jobb is lehetett volna.
#3 feherfabia 2014. 09. 17. szerda 05:30
6P
#2 veteran 2014. 09. 17. szerda 03:50
Volt jobb.
#1 Törté-Net 2014. 09. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?