A+ A-

Szülinap

Tavaly történet az alábbi eset. Az egész úgy kezdődött, hogy nejem születése napjára valami rendkívüli dolgot szerettem volna adni. A valami olyan dolgot ami a szexhez kapcsolódik. Sokat agyaltam. Végül egy korábbi szexuális álmodozásomat gondoltam megvalósítani olymódon, hogy az a nejemnek emlékezetes legyen.
Sexhirdetést adtam fel harmadik szereplő keresése tárgyában. Azaz igazság, hogy mindketten imájuk a szexuális játékokat és szívesen kipróbálunk mindent, amit lehet és hát egyre kevesebb új dolog jut már az eszünkbe. Már többször elfantáziáltunk, hogy két fiúval ki kéne próbálni a szeretkezés módját. És az is igaz, hogy engem mint a teremtés koronáját a természet nem áldott meg valami nagy méretekkel, csak az átlagossal. Nohát kerestem én harmadik partnert, de minden féleképp nagyszerszámmal rendelkezőt. Szóval, hogy ne húzzam a dolgot találtunk is egy igen tetemes méretekkel rendelkező barátot.
A farka legalább 25-28 cm volt. Egy megbeszélt időpontban és helyre (nyaralóban) elvonultunk a feleségemmel és vártuk a barátunkat. Persze előtte már együtt lezuhanyoztunk, és szerelmi előjátékba kezdtünk. Hamarosan megérkezett a barát. Úgy intéztem, hogy a nejem a szobában legyen, és ne találkozzanak. A fiú elment zuhanyozni, én bementem szobába a nejemhez. Gyengéden az ágyra fektettem. Mögé térdeltem és elkezdtem masszírozni. Óvatosan és különös tekintettel az erogén zónákra. Hamarosan éreztem a fokozódó izgalmi állapotát. Ekkor még inkább az erogén zónáit, sőt szinte csak azt simogattam. A combja belső felét és egyre többször a szemérem ajkait érintve izgattam. Egy idő utána a lábait óvatosan szétnyitotta és jelezte, hogy felkészült a csiklója a szerelmi izgatásra. Hát valóban mikor a kezemmel oda értem már nagyon nedves volt.
Ekkor az ujjammal behatoltam a szerelmi barlangjába és ott folytattam az izgatást. Rövidesen már két ujjal voltam benne. Ekkor hátra nyúlt és a fenekét finoman két kézzel két felé húzta. Ekkor egy harmadik ujjamat is kinyújtottam és óvatosan a fenekébe vezettem. Élvezve és izgatottan emelte le föl a csípőét. Ekkor a besötétített szobába bejött a barátunk. Feleségemet felállítottam úgy, hogy arca a fal felé legyen és enyhe terpesz állásba legyenek a lábai. Fiatal ember szerszámát a kezével felállította és óvatosan a nejem háta mögé állt. A meredező hatalmas szerszámját óvatosan csúsztatta a nejem lába közé. Először csak meg járatta a makkját a szemérem ajkai között, de aztán egy erőteljesebb lökéssel behatolt a nejem barlangjába. Nem valami mélyen csak úgy egyharmad hosszal. Nejem ekkor már érezhette, hogy nem én vagyok, hiszen ekkora méretekkel nem rendelkezem. Úgy vettem észre, hogy nem zavarja dolog, sőt elvezi is. Előbb csak kicsit aztán egyre gyorsabban és vadabbul kezdet magát a farokba tolni. Mikor már annyira kitágult, hogy szinte kétharmadát a termetes szerszámnak magába fogadta, ekkor a mögöttük lévő ágyra dőltek. Így a Barátunk hanyatt fekve a nejem ráülve a hatalmas szerszámra tovább élvezkedtek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230 2014. 05. 11. vasárnap 08:19
Jo
#6 sikamika 2013. 03. 12. kedd 19:31
há 1nek elmegy. . .
#5 sztbali 2013. 03. 6. szerda 19:47
A stíluson lehetne javítani , de nem annyira szörnyű.
#4 Bob__ 2013. 03. 6. szerda 09:32
Olyan mintha távirati stílusban lett volna megírva a történet. Nem csodálom, hogy az írója ismeretlen, és nem vállalta fel smile
#3 Rinaldo 2013. 03. 6. szerda 08:49
Szép szüli napi ájándék.
#2 genius33 2013. 03. 6. szerda 06:54
Elég rövid lett :(
#1 Törté-Net 2013. 03. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?