A+ A-

Házibuli 4. rész - Dupla élvezet

A szöszi áthajolt fölöttem. Mellei a mellkasomhoz nyomódtak. Éreztem, ahogy a farkam ismét mocorogni kezd. Nyomott egy csókot párom ajkára, majd közölte, hogy mindjárt visszajön, csak hoz valamit a táskájából.
Míg ő átment a nappaliba, addig mi összebújtunk és csókolózni kezdtünk. Ahogy összebújtunk, selymes bőre az enyémhez ért. Kezemmel végigsimítottam a hátán. Megborzongott. Ekkor tért vissza hozzánk a szöszi, kezében egy gumibotra emlékeztető tárggyal. Átfutott az agyamon, hogy ezzel most jól el akar verni minket...
Valószínűleg mindketten elég értetlen képet vághattunk, mert elmosolyodott és elkezdte mesélni, mi is a tárgy a kezében; egy felcsatolható műpénisz. A rövidebb, kiálló végén keresztül kell "rögzíteni", mégpedig úgy, hogy a viselője a hüvelyébe/ánuszába dugja. Szemléltetés gyanánt benyálazta kissé és a hüvelyébe tolta. Tényleg olyan volt, mintha saját farka lenne...
Reménykedtem benne, hogy nem engem szeretne ezzel "kényeztetni". Ez a gondolat kiülhetett az arcomra is, mivel mondta tovább, miszerint szeretné, ha párommal egyszerre kényeztetnénk; párom a hüvelyét a felcsatolható műpénisszel, én pedig a fenekét.
Belementünk, mert miért ne.
A csajszi kihúzta magából az eszközt, majd megtörölgette és átadta páromnak, hogy helyezze fel magának úgy, hogy az kényelmes legyen. Ő kent rá némi síkosítót, majd feltolta a hüvelyébe. Igazgatta kicsit, míg elég jól nem érezte magát, majd megkérdezte, hogy hogyan tovább.
Jött a válasz, hogy akkor most feküdjön hanyatt, ő - a szöszi - pedig beleül a műbrokiba.
Miután párom hanyatt feküdt az ágyon, odahajolt a műpéniszhez és szopogatni kezdte, mintha egy igazit kényeztetne. Na ettől a látványtól az én farkam is teljesen megmerevedett...
Mikor elég síkosnak találta, fölé helyezkedett és beleült. Lassan mozogni kezdett. Párom a lány melleit simogatta.
Nemsokára ráborult páromra és csókolózni kezdtek, majd a csókok szünetében szólt, hogy várna magába engem is.
Óvszert húztam a farkamra, és kezembe fogtam a síkosítót. Mögé helyezkedtem és jó adaggal nyomtam a folyadékból az egyik ujjamra, melyet aztán az ánuszához illesztettem. Bekenegettem a bejáratot, majd lassan elkezdtem betolni a szűk lukba. Meglepően könnyen haladtam befelé. Mikor teljesen eltűnt a fenekében az ujjam, lassan húzogatni kezdtem benne. Halk nyögések hagyták el a száját, majd sürgetni kezdett, hogy a farkamat is szeretné magában érezni.
Alaposan bekentem síkosítóval az óvszeres farkam, majd az ánuszához illesztettem a makkom. Lassan elkezdtem befelé tolni. Szűk volt és meleg. Apránként teljesen eltűntem benne.
Lassan mozogni kezdtem, közben a fenekébe kapaszkodtam. Jó alaposan belemarkoltam.
Ahogy mozogtam benne, éreztem a műpénisz keménységét.
Látom, hogy a szöszi félrenyúl és megnyom valamit egy távirányítón. Erre a műpénisz rezegni kezdett. Hangosan felnyögött.
Mozgásom egyre szaporább lett. Párommal hevesen csókolóztak... Légzése zihálni kezdett, éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai és még jobban rászorulnak a farkamra. Löktem még rajta párat, mire hangos sikítások közepette elélvezett.
Rárogyott páromra.
Kihúzódtam belőle, megszabadultam az óvszertől és elmentem, hogy megmosakodjam.
Mikor visszatértem a tisztálkodásból, a két lány épp egymást kényeztették. A szöszinek ez inkább levezetés volt, míg páromnak előjáték.
Ahogy párom meglátott, kaján mosoly ült ki az arcára. Ismerem ezt a mosolyt; ilyenkor mindig szeretne valamit, amit jó eséllyel mindketten nagyon fogunk élvezni. Meg is kérdeztem tőle, mi az amit szeretne.
Mondja, hogy szeretné ő is egyszerre magába érezni a farkam és a felcsatolható műpéniszt.
Mondom, rendben, semmi akadálya.
Erre folytatja, ő úgy szeretné, hogy ha mindkettőt én mozgatom benne, miközben újdonsült barátnője a csiklóját izgatja a szájával.
Kérdezem, hogy ezt mégis hogyan gondolta kivitelezni - bár volt egy sanda gyanúm...
Mondja, hogy a műpénisz rövidebb vége, ami korábban benne volt, azt most bennem, az én fenekemben lenne. Így én egyszerre tudom mozgatni benne a két szerszámot, miközben a szöszi kényezteti a punciját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2014. 10. 21. kedd 07:38
Közepes.5p.
#4 zsuzsika 2014. 10. 21. kedd 07:24
5 pont.
#3 Rinaldo 2014. 10. 21. kedd 07:00
jó.
#2 feherfabia 2014. 10. 21. kedd 05:47
5P
#1 Törté-Net 2014. 10. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?