A+ A-

Cica néni 1. rész

15 éves voltam már amikor Cica néni egy augusztusi vasárnap délelőtt szokása szerint ismét váratlanul betoppant hozzánk megrakodva mindenféle finomsággal.
Anyám legjobb barátnője volt és inkább családtagnak számított már mint vendégnek.
Ők tökéletes ellentétei volt egymásnak. Anyám aranyszőke hajú, mélykék szemű skandináv jellegű, míg Cica néni hollófekete hajával, fekete tüzes szemével igen egzotikus jelenség volt. A harmincas évei elején járhatott akkoriban és legszebb asszonyi szépségében pompázott. Ha valaki az utcán hátulról pillantotta meg amint feltornyozott hajával, kerek fenekén feszülő miniszoknyában, ringó csípővel egyensúlyozva billegett tűsarkain, egyszerűen nem bírt betelni a látvánnyal és menten elfogta az őrjítő vágy. Szemből látva azonban ahogy magasan ívelt szemöldökei alól tágra nyílt szemekkel álmélkodva tekintgetett a világba, oly bájosan tündéri volt hogy az ember legszívesebben a világ összes rózsáját a lábai elé szórta volna. Természetükben is alapvetően különböztek, mert anyámmal ellentétben mindig szelíd és végtelenül kedves volt mindenkihez. Imádta Edith Piaf dalait és ilyenkor az ő számaival szórakoztatott minket késő estig. Telt zengő hangján hol franciául, hol magyarul adta elő a sanzonokat és szemei ilyenkor különös tűzben égve valósággal hipnotizáltak minket. Nagyon izgató látvány volt ahogy éneklés közben dús keblei hullámzottak miközben telt ajkai formálták a szavakat. Ösztönös tehetség volt és úgy elvarázsolt minket, hogy csak néztünk ki a fejünkből. Láthatóan élvezte a hatást és minél jobban csodáltuk, annál többet adott ki magából. Imádtuk vidámságáért és lefegyverző közvetlenségével azt is el tudta érni hogy együtt énekeljünk vele. Ez nagy teljesítmény volt a részemről, mert egyébként utáltam énekelni és csak azért nem buktam meg énekből, mert a félmellű énektanárnőm valamiért nagyon kedvelt engem és mindig elküldött joghurtért az óra elején és amikor az óra végére meg is hoztam, akkor ennek mindketten nagyon örültünk.
Tehát megérkezett, lepakolt és nekiláttak anyámmal az ebéd elkészítéséhez ami krumplipucolással kezdődött.
Már akkor melegen tűzött a nap és anyám fürdőruhában, Cica néni meg egy szál ingre és bugyira vetkőzve telepedett le a kertre nyíló ajtó küszöbére. Egymással szemben, hátukat az ajtókeretnek támasztva foglaltak helyet és a krumplival teli dézsát szétvetett lábuk közé helyezték.
Nekem is be kellett segítenem, ezért a padlóra telepedve csatlakoztam hozzájuk.
Volt néhány kopottas kispárna és azt tettük magunk alá.
A kintről beáradó fény körbe ölelve Cica néni alakját rejtélyes homályba burkolta csábos hajlatait és átvilágítva fehér blúzát a cicik körvonalát sejtelmesen kirajzolta.
Ők ketten azonnal élénk csevegésbe merültek és így zavartalanul gyönyörködhettem a nem mindennapi látványban.
Cica néni közben addig-addig fészkelődött amíg bugyija egyre jobban meglazulva félre csúszott és kezdett feltárulkozni legtitkosabb része.
Az eredetileg fehér de már kissé megszürkült párna visszavert annyi fényt hogy ritkás bozontjában sejtelmesen látszott a két hosszúkás párnácska.
Lopva anyámra sandítottam de ő nem láthatott ebből semmit, mert a közöttük lévő edény mindent eltakart.
Gyorsan elkaptam onnan a tekintetem nehogy lebukjak és elszántan próbáltam hámozni a krumplit.
A kezem elkezdett remegni és izgatottságomban egyszer csak annyira megszorítottam hogy az kiröppent a markomból fel a levegőbe, majd vissza hullt a fejemre és bepattant a szobába.
Felállni nem mertem mert a gatyám is egyre jobban kidudorodott, ezért helyben megfordultam és négykézláb araszolva indultam a krumpli után. Anyám vidám kacajjal nyugtázta mutatványomat és zavartalanul folytatták a munkájukat. Ez megnyugtatott és ismét törökülésben elfoglalva megfigyelő állásomat most már óvatosabbra vettem a figurát.
Kissé anyám felé húzódtam és úgy tartottam a krumplit, hogy az egy vonalba essen a célterülettel. Megfontoltan nagy műgonddal folytattam a hámozást és most már feltűnés nélkül merülhettem el a női anatómia rejtelmeiben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sipospista 2016. 10. 15. szombat 06:16
smile
#13 track47 2015. 07. 10. péntek 17:17
Klassz történet.
#12 listike 2015. 07. 3. péntek 07:21
Nagyon jó kezdés.
#11 tiborg 2013. 12. 6. péntek 03:48
jol kigondolt,vagy inkabb megtotent eset egyszeru elmeselese(10)
#10 veteran 2013. 11. 27. szerda 10:51
#9 zsuzsika 2013. 11. 27. szerda 09:01
Jó,de mintha olvastam volna már.
#8 Rinaldo 2013. 11. 27. szerda 08:12
Jó.
#7 sanyi0227 2013. 11. 27. szerda 07:55
ha már 1-es szám van a cimben remélem lesz folytatás.10 pont
#6 papi 2013. 11. 27. szerda 07:25
Nagyon jó, de remélem nincs vége
#5 hairy_pussy 2013. 11. 27. szerda 06:35
folytatás?
#4 feherfabia 2013. 11. 27. szerda 06:26
Nekem tetszett!Lesz folytatás?
#3 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:46
Nem rossz.
#2 joozsi 2013. 11. 27. szerda 04:45
Kedves történet.
#1 Törté-Net 2013. 11. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?