A+ A-

Keresztfiammal 1. rész

Mónika vagyok,42 éves, egyedül élek pesti lakásomban. Férjem négy éve meghalt, előtte sokáig éltünk a volt Szovjetunióban, ahol katonai attasé volt.
Sohasem volt jó a házasságunk, éltem az elfoglalt férj melletti feleségek életét.
Anyagi gondjaink nem voltak, és kimerült a szerepem abból hogy fogadásokra kisérem a férjem. Igazi alkoholista volt, mint ott mindenki és a nőkkel úgy bántak mint egy szükséges élvezeti forrással. Szinte minden estély szexbe torkollott, ahol nem egyszer kölcsönadott valamelyik orosz barátjának, míg ő másik feleségével élvezkedett.
Egy idő után már csak használtak minket nőket és kimerült szerepünk abban hogy politikai és katonai kapcsolatok építése néven minden pasit ki kellet elégítenünk akire rámutatott.
De ennek vége, halálával hazaköltöztem, és anyagi gondjaim nem lévén nem szorultam senkire. Egy régi barátnál aki ügyvéd néha vállaltam fordításokat de csak azért hogy elfoglaljam magam.
Négy éve nem éltem sexuális életet, mindössze a maszturbálás maradt. Voltak ugyan lehetőségek de valahogy nem jutottam el senkivel sem a sexig. Fél éve történt, hogy húgom akivel előtte nem tartottuk a kapcsolatot segítséget kért tőlem. Ők nehéz helyzetben élnek vidéken és fia szeretett volna pesten tanulni a Közgázon. Bár őt sem nagyon ismertem, néha látogattak csak meg most mégis arra kértek segítsek a fiú szállását megoldani. Gondoltam itt az ideje a testvéri kapcsolatokat rendbe rakni és felajánlottam hogy költözzön hozzám.
Nem volt probléma a hely, egy ötszobás régi villában lakom a hegyen, és én sem leszek egyedül. Unokaöcsém több éve nem láttam, ajándékokat mindig küldtem neki és csak fotorol ismertem.
Azóta bizony megváltozott egy szép nyúlánk fiatalember lett belőle. Mindene a matek volt és ezért is akart ilyen vonalon tanulni. Amikor megjelentek nálam egy szemüveges félénk fiu nyitott be akivel az elején még beszélgetni sem tudtam, mert mindig a földet nézte ha hozzám beszélt. Az iskolán kívül mindig otthon volt, bezárkózott a szobájába és tanult.
Pár hónap alatt aztán sikerült összeszoknunk és nagyokat beszélgettünk mindenről. Kérdeztem miért nem jár szórakozni de mindig kitért a válasz elől. Talán félszeg stílusa miatt nem voltak lány ismerősei az iskolai bulikról is korán hazajött .A számítógépe volt mindene, amint hazaért már le is ült elé. Ilyenkor nem zavartam, felbontottam egy üveg bort és olvasgattam vagy tévét néztem.
Egyszer véletlenül benyitottam hozzá kopogás nélkül amikor egy villanásra megláttam a monitorján egy nőt aki félmeztelenül ült a gép előtt. Rögtön lekapcsolta és abból amilyen zavartan viselkedett éreztem hogy nem kellet volna látnom a dolgot.
Innentől érdekelt a dolog valahogy kíváncsi lettem mi is történik vele. Nekem nem lett gyerekem így hát nem értettem a kamaszok ilyen dolgait és ez tett kíváncsivá
Így hogy figyeltem már észrevettem miért néz rám ritkán amikor beszélgetünk. Folyamatosan a lábaim bámulta. Mindig szerettem nőiesen öltözni, szoknyában jártam és magassarku cipőkben. Otthon is volt rajtam ruha csak a lefekvéskor vetkőztem le, valahogy megszoktam régi életemből hogy este sem vagyok slampos. Még valaminek utánanéztem méghozzá a gépének. Nappal amikor iskolában volt belenéztem a számítógépébe. Nem vagyok nagy szakértő de az előzményekből megtaláltam azokat az oldalakat ahol járt. Kivétel nélkül pornó oldal volt. Meglepődtem hogy negyvenes nők akcióit nézegette, tanárnő -diák téma, anyuka a fia barátjával és hasonló. Találtam egy kamerás oldalt ahol nők azt csinálnak amit gépen utasít nekik, gondolom pénzért. Rengeteg fehérnemüs képe volt egy mappába ahol a nők harisnyatartoban és magassarkuban pózoltak.
Még jobban felcsigázott a dolog és elkezdtem lesni őt. Észrevettem amit előtte soha, a fehérneműim között kutatott, és leskelődött amikor öltöztem. Annakidején férjem kérésére sokszor kurvásan kellett öltöznöm így rengeteg harisnyatartóm, harisnyám, necc köntösöm,melltartoim voltak és szép számban akadt olyan magassarkum is amit az utcára nemigazán illene felvenni. Ezeket a darabokat mind sexruházati üzletekből rendelte nekem.
Látszott a szekrényembe hogy ezeket a holmiijaim, megnézegette és nem úgy tette vissza ahogy egy nő eltesz ilyet. Valahogy megfordult a fejemben, hogy megmutatom neki magam ezekben a holmikban. Estére mire hazajött az egyetemről már vártam őt. Fekete szettet választottam, fekete necc melltartót, elől csipkés fekete tangát és egy vékonypántos fekete harisnyatartót. Valamivel világosabb vékonyszálú harisnyát húztam aminek hátul csíkban volt a varrása. Felvettem egy kb. 12 cm magas emelt talpú bokapántos szandált, utoljára egy követségi fogadáson volt rajtam. Mindenek tetejébe pedig felvettem egy hosszú, térdig érő vörös bársonyszerű köntöst aminek oldalt combközépig ért a sliccelése. Borzasztóan vékony anyag volt, szinte minden alsó ruhadarab átütött rajta. Beültem a kedvenc fotelembe, és olvasni kezdtem, egy pohár bor társaságában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (157 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 09. 7. csütörtök 06:43
Ez túl kevés így, legalábbis én nem értem volna be ennyivel. Amúgy indulásnak jó.
#16 A57L 2016. 10. 21. péntek 07:29
Jó történet.
#15 zsuzsika 2013. 12. 13. péntek 11:33
Így kezdődött....De hogy folytatódott ?
#14 genius33 2012. 10. 9. kedd 07:28
Jóóféle smile
#13 v-ir-a 2011. 10. 5. szerda 23:36
nekem is tetszett
#12 zsorzs29 2011. 10. 5. szerda 21:44
Nagyon jó!!!!!!Folytatást kérek!!
#11 Ati 2009. 09. 23. szerda 00:12
A cimszerint 1-rész légyszives folytasd!!!
#10 zolee 2009. 01. 30. péntek 11:13
Azt kell mondjam hogy nem rossz.De engem biztos nem intéztél volna el ennyivel!Én biztos bementem volna a lábad közé!
#9 Dr. Szabó István 2009. 01. 1. csütörtök 08:14
szuper volt, nagyszerű csaj vagy.
#8 T.O. 2008. 12. 21. vasárnap 13:23
egyártelműen meganagyonhyper szuper fasza vagyon jó!! :)
Folytatást akarunk!
#7 T.O. 2008. 12. 21. vasárnap 13:22
egyártelműen meganagyonhyper szuper fasza vagyon jó!! :)
Folytatást akarunk!
#6 LESSY 2008. 12. 6. szombat 07:34
tuti a történet . nagyon jól irtad le. köszi. én is voltam hasonlóban de máésokkal. ha érdekel irj. folytatást várom. laci
#5 sihupapa 2008. 12. 3. szerda 21:00
folytasd!!!!!!!!!!!!!!!!
#4 Ati 2008. 12. 1. hétfő 23:16
folytasd!!!!!
#3 black 2008. 12. 1. hétfő 15:12
Kedves Mónika!
Lemaradt az e-mail cím: privat@indamail.hu
Természetesen e-mailban bármilyen személyes kérdésedre válaszolok és mindent elárulok magamról is amire csak kíváncsi vagy.
Még egyszer előre is köszönöm ha írsz.
Üdvözlettel: Józsi
#2 black 2008. 12. 1. hétfő 15:08
Kedves Mónika!
Nagyon tetszik a történet és nagyon izgatóan írtad meg. Az olvasás közben jó volt téged elképzelni! Szívesen meglesnélek én is mert nagyon izgat a leskelődés. Évekkel ezelőtt nekem is volt részem a keresztanyámmal egy kis kalandban és azóta is izgat ez a dolog. Az a legnagyobb gond, hogy nem tudja az ember kivel megbeszélni az érzéseit, mert kevesen értik meg az ilyesmit. Szívesen megismerkednék veled mert engem is az idősebb hölgyek vonzanak. 35 éves vagyok és ha személyesen nem is de e-mailban szívesen leveleznék veled. Kérlek írj ha nem jelent gondot, nagyon hálás lennék. Üdvözlettel: Józsi
#1 Törté-Net 2008. 12. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?