A+ A-

Megint 16 3. rész

Ahogy beszálltunk a kocsiba, nem tudtam megállni, hogy ne váltsak pár szót Laurával.
- Laura, - fordultam az ipadjával foglalatoskodó lányhoz, aki azonnal fel is pillantott rám - nagyon oda kell figyelnünk! Anyát nagyon szeretem. Nem szabad fájdalmat okoznunk neki azzal, hogy rájön a kis titkunkra.
- Persze... Figyelj csak, tegyél ki a suli utáni kereszteződésnél. Kittynél leszek, ha anya kérdi. A cuccomat hazaviszed, ugye?
- Oké! Akkor azt mondjuk, hooogy... 4-ig fizikáztunk, utána a sulihoz vittelek, OK? - a lány mosolyogva bólintott a verziómra.
Mire leszel várható? - érdeklődtem.
- Szerintem 7, max. ½ 8-ra otthon vagyok. Holnap laza lesz a suli, pár jegyzetet kell csak átnéznem este, de lehet, hogy Kittyvel közösen megtanulunk. - mondta.
Mire Clara háza elé értem, az autója már ott parkolt a háza előtt. Azonnal beugrottak az előző esti szeretkezésünk képei, testi érzetei. Éreztem, hogy merevedésem van. Pár pillanatot várnom is kellett, míg lelohadtam.
Ahogy nyitottam az ajtót, Clara jelent meg az előszoba túlsó végén.
- Szia drágám! - üdvözöltem kis vigyorral az arcomon
- Szia! - köszönt vissza - Láttalak jönni, úgyhogy feltettem a kávét! Laura táskája van nálad?
- Ja, igen. Kittynél lesz, 7 után ér haza.
- Találkoztál vele? - kérdezte kissé meglepetten.
- Igen, és megvolt az első fizika korrepünk! - büszkélkedtem.
- Na, és milyen szerinted?
- Tényleg komolyan veszi a tanulást a lányod! - vágtam rá. - Szerintem fel tudja magát tornázni jobb osztályzatokhoz.
Egy puszit váltottunk, majd Clara bevitte Laura táskáját a szobájába. A szobaajtónál megvártam Clarat, és együtt léptünk be a konyhába. Egymás mellett ültünk a konyhaasztalnál. Önkéntelenül elvigyorodtam.
- Mi az? - kérdezte elmosolyodva Clara.
- Nekem mindig a ti nagy konyhaasztalotok jut eszembe, ha belépek ide! - válaszoltam a kortyolgatás közben.
- Hmmm...a konyhaasztal... - nézett rám Clara sokat sejtetően.
- Miért neked nem volt jó, így utólag? - kérdeztem vissza.
- Így utólag... kezdesz bekanosodni! - nézett a kávéjára, majd rám, nevetve.
- Már a kocsidra felállt! - jegyeztem meg.
- De hülye vagy... - lökte meg enyhén a vállamat, nevetve.
- Csak mi ketten vagyunk, 7-ig...Ugye megdugsz a konyhaasztalon? - bukott ki belőlem.
- Persze, meg hát..., de te be vagy tépve..? - vihogott rám.
- Ja, te vagy az én drogom, drágám... - hajoltam oda hozzá, és csókolózásba kezdtünk.
- Még összetörnek a kedvenc csészéim... - hajolt el Clara, és a székéről felkelve lépett a mosogatóhoz. Ugrásra készen figyeltem, ahogy a csészék a fémtartóba süllyednek Clara kezében. Hallottam a halk koccanásokat, miközben egy lendülettel léptem mögé. Hátulról öleltem át, és a melleit simogatni, enyhén nyomkodni kezdtem a ruháján keresztül. Sóhajtozva, nyögdécselve élvezte a kezeim játékát a testén. Aztán kezdett a felsőjétől megszabadulni, a székre ejtve, lazán. Én a melltartója pántját kapcsoltam ki. Szembefordult velem, ahogy a felsőjére dobta, és én késlekedés nélkül kezdtem a nyelvemmel izgatni a mellét, a megkeményedett mellbimbóit szopogatva, nyalva. Hátrahajtott fejjel, hajamat túró ujjakkal masszírozva szorított a számat az erogén zónájához. Kitartóan nyomultam a felizgult női testet ölelve, simogatva. Aztán csókolózást kezdeményezett. Mialatt egymás száját faltuk, feltűrte rajtam a felsőmet a mellvonalamig. Ahogy bújtam ki a felsőmből, a hónaljam alatt érintett meg a szájával, a másik oldalon a kezével simogatva. Fantasztikus érzés járt át. Aztán a száj a hasam fölött csókolgatott, majd éreztem, hogy szabaddá vált péniszemet a befogadó száj melegével dolgozta, nagyon profin. Az előre - hátra mozgó feje szinte az extázisba masszírozott. Mikor elkezdte a nyelvcsúcsával izgatni a makkomat, előre hajoltam, és nyelvezni kezdtem vele, mivel attól tartottam, hogy elélvezek, ha nem avatkozok be az akcióba. Előbbre hajolva elértem Clara nadrágját. Az ágyékán kezdtem el dörzsölni. A körkörös mozdulataimra reagálva felállt. Kibujtattam a nadrágjából. Az asztalra feküdt, széttárt lábakkal. Mialatt megszabadultam a nadrágomtól, nézhettem, ahogy izgatja a nyelvével a mellét. Ráhajolva, vele együtt nyelveztem az egyik mellén, onnan indultam csókolgató mozdulatokkal. A teste finoman megremegett az érintéseimre, ahogy leértem a vénuszdombja tetejéig. Kicsit izgattam a nyelvemmel a punci környékét, meg - megnyaltam a nagyajkait, amire kéjes nyögdécselésekkel reflexált. A csiklója kidudorodva várta már a nyelvemet. Az ujjaival a hajamba markolva tartotta a fejemet fölötte. Elkezdtem a le - fel fejmozgást, a nyelvhátam finom izgatásával. Hangos nyögésekkel élvezte a nyelvem játékát, majd az egyre mélyülő, gyorsuló rángások után megfeszülő teste hangos sikoly közepette vált ismét ösztönösen mozgóvá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2013. 12. 3. kedd 06:24
Nagyon jó!
#11 papi 2013. 11. 12. kedd 08:48
Nagyon Baba
#10 feherfabia 2013. 11. 12. kedd 05:56
Nagyon szuper ki írás!10p
#9 x124 2013. 11. 11. hétfő 19:48
Jó!
#8 sztbali 2013. 11. 11. hétfő 18:28
Jó kis móka történt.
#7 veteran 2013. 11. 11. hétfő 12:51
#6 zsuzsika 2013. 11. 11. hétfő 08:51
Jó.
#5 listike 2013. 11. 11. hétfő 07:42
Nagyon tetszik. 10pont.
#4 Rinaldo 2013. 11. 11. hétfő 07:34
Jó.
#3 hairy_pussy 2013. 11. 11. hétfő 06:20
10p
#2 A57L 2013. 11. 11. hétfő 04:41
Elég jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?