A+ A-

Anyósommal 5. rész

Beértünk a nappaliba, melynek a közepén egy nagy szőnyeg volt, Kriszta közölte, ha megfelel nekünk is itt kényelmesen elférünk mind a négyen. Anyósom közölte vetkőzés közben, hogy persze. Majd már csak a fehérneműt viselve letérdelt és elkezdte szopni Ákos álló farkát.
Én sem akartam várni, lekaptam a ruhákat és a Kriszta is a kis ujjatlanját és ekkor elém tárultak a nagy mellei. Egy olyan melltartót viselt, ami csak alulról tartotta a logó csöcsöket, nagyon izgató volt! Majd ő is elém térdelt és elkezdett szopni, először gyengéden, majd egyre vadabbul. Én is akartam nyújtani neki valamit, úgyhogy jött a 69-es póz és szopása közben elkezdtem nyalogatni a bozontos punciját meg a segglyukát. A puncijában éreztem még Ákos ondóját, de annyira be voltam zsongva, hogy nem érdekelt, sőt még jobban fokozta a vágyat.
Az anyós közben négykézlábra ereszkedett és a nagy seggével pucsított, a Ákos még csak nyalta, jobbára a segglyukát, a puncit meg ahogy láttam elkezdte ujjazni. Már nem nagyon bírtam magammal én sem és négykézlábra állítottam én is a Krisztát az anyós mellé és leraktam a vazelines tégelyt mellé. Majd hátulról tövig nyomtam a lucskos pinájában a farkamat és elkezdtem dugni. Közben a vazelinos ujjammal megkezdtem a szőrös segglyuka tágítását, nagy hatással volt ez rá mert egyre hangosabban kezdett nyögni és közben beszélt, hogy "basszál a nagy faszoddal"!
Közben a Ákos is beleállt az anyósba, de ő egyből a seggébe és elég gyors tempóval dugta, de láttam rajta, hogy nem sokáig bírja már. Igazam is lett és szinte nyüszítve bele is élvezett. Majd az anyós hanyatt feküdt és szokásához híven elkezdte szétkenni a pináján és a hasán a seggéből kifolyó gecit. Ennek láttán én sem bírtam magammal és lukat váltottam, hogy kipróbáljam végre a Kriszta segglyukát is.
Még nem volt túl tág ezért szép óvatosan játszottam be a farkamat, majd elkezdtem dugni, előbb csak lassan, majd egyre gyorsabban, a hatás nem sokáig váratott és beleélveztem. Majd mikor kihúztam belőle és hanyatt feküdtem, a Kriszta meglepetésemre felállt és az anyósom pinája fölé guggolt, hogy a seggéből kifolyó gecim a szőrös puncijára csorogjon. A látvány leírhatatlan volt!
Majd odahajolt és a nyelvével elkezdte szétkenni, közben kajánul ránk nézett és kérdezte, hogy, hogy tetszik fiúkák?
Én teljesen a hatása alatt voltam de az Ákos is. Nem is bírtam tovább és elkezdtem az anyós ragacsos punciját dugni és mondtam neki, hogy közben szophatná a Ákost. Erre a pozítúrára, látványra vágytam már régóta. Nem is bírtam sokáig és televertem a puncit, majd a Ákos is felhörgött és a drága anyósom szájába élvezett, aki csak nyelte a gecit, egy csepp sem veszett kárba.
Pihenésképpen elterültünk, ekkor a Kriszta közölte, hogy ha a farkak magukhoz térnek szeretné mindkettőt magában érezni. Mondtam neki, hogy akkor kezdjen el szopni minket, úgy felgyorsulnak a dolgok.
Feküdtem én, mellette balra az anyós, akinek dörzsölgettem a punciját és közben csókolóztunk, jobbra a Ákos, a Kriszta meg a farkunknál felváltva szopott. Majd mikor izgalmi állapotba kerültek a farkak, a Ákos szólt, hogy akkor gyere basszuk meg a kis kurva feleségem, én nem ellenkeztem. A Kriszta lovagló pozícióba beleült a Ákos farkába és közben rám szólt, hogy gyere a seggembe, érezni akarom a farkaitokat és bepucsított. Több sem kellett, szót fogadva be is raktam. Majd kis helyezkedés után elkaptuk a megfelelő mozgás ütemét és kúrtuk a Kriszta mindkét lukát. Rohadtul élvezte, mert csak sikongatott és kiabált, hogy basszatok szét! Elmondhatatlan érzés és látvány volt ez. Majd néhány perc múlva egy hatalmasat sikított, ekkor élvezett el. Közöltem, hogy én is jövök és beleélveztem a seggébe, Ákos nem szólt semmit, csak a nyöszörgéséből lehetett hallani, hogy a punci is megtöltésre kerül. Szóval teleélveztük ezt a két lyukacskát, majd a Kriszta szinte kiterült, közben az anyósom közelített hozzá és a lukaiból kifolyó geci áradatot elkezdte kenegetni rajta.
Mi a Ákossal szintén elkészültünk, de az anyós a Kriszta kenegetése közben ránk szólt, hogy ugye tudjátok, hogy ezt velem is meg kell csinálnotok! Hát tudtuk! Magunkhoz vettünk egy kis frissítőt és fújtunk egyet. Majd szóltam az anyósnak, hogy akkor szopja keményre a farkainkat és megrakjuk őt is, rögtön neki is állt. Mikor már teljes pompában álltak én hanyatt feküdtem, az anyós belém ült és rám hajolt én pedig a hatalmas seggét széthúztam és mondtam a Ákosnak, hogy nyomd bele tövig ebbe a gyönyörű valagba! És elkezdtünk vele is ütemesen mozogni, az anyós is felbátorodott és egyre hangosabban nyögött, sikítozott. Majd eljött az ő ideje is és éreztem, ahogy elélvez, csak úgy folyt rajtam a puncija leve. Majd következett a Ákos és én is, teletöltöttük mindketten. Ő is kiterült, a Kriszta pedig viszonozta neki a simogatást és kenegette rajta a kifolyó gecit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Almoska5 2018. 06. 1. péntek 23:56
Rettenetesen JÓ!!!! Izgi. Szépen, felizgatóan, ír le minden aktust. Élvezet olvasni. Én is csak reménykedek a folytatásban ( Tőlem: 5x 100 = 5.000 pont ) Ennyire jó...
#15 joozsi 2017. 11. 12. vasárnap 04:31
Légyszi folytasd. Nekem tetszik.
#14 Andreas6 2017. 05. 30. kedd 11:34
Mi van, Veteran, itt csak dicsérni szabad?
#13 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 13:17
Lesszmég folytatása?
#12 péteke 2015. 09. 28. hétfő 14:24
Nagyon jo tetszet
#11 szuszoka199601 2014. 04. 11. péntek 22:21
jó lke
#10 deltaR8 2013. 11. 25. hétfő 20:48
Nagyon jó! Egybe olvasva! SZUPER!!!!!
10 pont
#9 veteran 2013. 11. 25. hétfő 08:57
Jó.9 pont.Andreas megint beszól,Lehet, hogy túl igényes, vagy csak nagyzol.
#8 x124 2013. 11. 23. szombat 10:04
Jó!
#7 hairy_pussy 2013. 11. 23. szombat 07:24
10p
#6 sztbali 2013. 11. 22. péntek 17:29
Túl tömény. Nekem nem az igazi.
#5 papi 2013. 11. 22. péntek 17:12
Nem rossz
#4 Rinaldo 2013. 11. 22. péntek 08:49
Megkapták amit akartak.
#3 Andreas6 2013. 11. 22. péntek 08:26
Nekem nem tetszett annyira. Ismét csak egy szimpla pornó forgatókönyv. Talán túl igényes vagyok. Sajnálom.
#2 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:41
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?