A+ A-

Anyósommal 4. rész

Másnap reggel felkeltem és még mindig az előző napi események hatása alatt voltam.
9 óra magasságában csörgött a telefon, biztos voltam benne, hogy az anyósom keres és valóban ő is volt.
Rögtön meg is kérdeztem tőle, hogy miután elmentem sikerült-e még leszopnia Ákost, az igenlő válasz nem váratott, sőt meg is lepődtem egy kicsit mert elkezdte ecsetelgetni, hogy utána még más is történt. És elmesélte részletesen, hogy a puncija is meg lett még dugva mert a Ákos annyira beizgult rá!
Ennek örültem mert így tutira lesz folytatás, annak viszont nem, hogy én ebből kimaradtam, elintéztem volna én is a Kriszta bozontos punciját... Na de sebaj, lesz még rá lehetőség! Majd megkérdeztem, hogy mit szólt a párocskánk, hogy tetszett nekik a dolog, mit mondtak. Hát, nekik is bejött a dolog és szeretnék ha minél előbb össze tudnánk hozni egy közös hosszan tartó, nem ilyen rögtönzött, szexorgiát. Örültem neki és az anyós hangján is ezt hallottam. Most már csak a mindenkinek megfelelő időpontot kell megtalálni. Ekkor az anyósom közölte, hogy holnap úgyis „meglátogat” és akkor a nekünk alkalmas időpontokat majd leegyezteti Krisztáékkal.
Én ki is puhatolóztam az asszonytól, hogy az elkövetkező hetekben mikor milyen dolga lesz. Volt is pár nap, ami nekünk megfelelne, amikor reggeltől szinte estig kell dolgoznia, mivel el kell utaznia. Másnap érkezett is az anyósom, szokásához híven, kiéhezve, nedves puncival. Nem is várattam, elintéztem a punciját meg azt a számomra oly gyönyörű, hatalmas, fehér popsiját is. Majd rátértünk az időpont egyeztetésre. Sikerült is, már csak a Krisztáékon múlik, hogy mikor lesz a nagy találkozás. Az anyós rögtön rá is csörgött, hogy leegyeztesse velük. És meg is lett az időpont, a jövő hét kedd.
Addig még van öt nap, nem tudom, hogy fogom kibírni, mondta az anyós. Majd folytatta, hogy addig még benéz hozzám, mert teljesen magánkívül van, annyira kívánja a faszt. Én persze csak helyeseltem, hogy jöjjön csak, persze én is elkalandoztam már, hogy micsoda dolgok fognak történni...
Anyósom ígéretéhez híven háromszor meg is jelent nálam és valóban én is úgy éreztem, hogy egyre többet akar, egyfolytában csak baszna, szó szerint!
A nagy nap előtt, hétfőn is tiszteletét tette a faszomon, na meg én is az összes testnyílásában. Kedd fél 10-re volt megbeszélve a találkozó a Krisztáéknál. Ő közölte, hogy már 8 körül idejön hozzám, mert vett erre az alkalomra egy új fehérneműt és meg szeretné előtte mutatni nekem is, én benne voltam.
Eljött tehát a mindannyiunk által várt nagy nap az első összegabalyodásra. Anyósom mint mindig pontosan 8-kor érkezett is, így lesz egy óránk közösen felkészülni a légyottra, mert 9 után el kell indulnunk, mivel kb. 20 perces autóútra laknak tőlünk a Krisztáék. Szóval megérkezett és egyből neki is állt vetkőzni, hogy bemutassa a fehérneműt. Valóban szexin nézett ki a hófehér testén a fekete-fehér színű, szinte átlátszó, csipkés melltartó-bugyi együttes. Oda is léptem hozzá, hogy testközelből csodáljam meg. Fel is izgultam a melltartóból kikandikáló sötét mellbimbói valamint a bugyi szélén kilógó punciszőrszálak látványától. Meg is jegyezte, hogy látom tetszik, mivel csak egy alsógatya volt rajtam és látta, hogy a farkam áll mint a cövek. Mondtam is neki, hogy persze és legszívesebben rögtön nekiesnék.
Erre megjegyezte, hogy egy gyors numerára azért még lenne időnk és az lenne a legjobb ha a segglyukát dugnám meg mert akkor az annak tágításával már nem kellene a párocskánknál foglalkozni annyit. Több sem kellett nekem, nyúltam is a vazelinért, addigra a bugyogó is lekerült és drága anyósom négykézlábra állt, úgy várta, hogy kezelésbe vegyem a szőrös segglyukát. Két ujjal belenyúltam a tégelybe és egy jó adagot a seggéhez kentem, majd elkezdtem szép óvatosan bedolgozni. Kb. 5-10 perc után már befért három ujjam, úgyhogy nem is vártam tovább, elsüllyesztettem benne a farkamat és elkezdtem dugni. Dugás közben megjegyeztem neki, hogy jó lenne ha a Kriszta is készülne valami meglepetés-szexi ruhával vagy fehérneművel. Nyögdécselve válaszolt is, hogy lesz meglepetése neki is mert beszéltek róla. Már kíváncsian vártam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 11. vasárnap 08:44
Ezt csak közepes lett.
#6 genius33 2013. 10. 30. szerda 05:01
Elmegy egynek.
#5 veteran 2013. 10. 25. péntek 21:00
Felvezetésnek megfelel.
#4 sztbali 2013. 10. 25. péntek 15:33
Nem semmi egy történet.
#3 papi 2013. 10. 25. péntek 13:25
Nem rossz.
#2 Rinaldo 2013. 10. 25. péntek 07:29
Jó nagy baszás lesz belöle.
#1 Törté-Net 2013. 10. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?