A+ A-

Anyósommal 2. rész

Pár hónapja tartó kapcsolatom az anyósommal új szintre lépett. A szexuális együttléteinkre heti egy-két alkalommal kerül sor. Ez idő alatt drága anyósom teljesen kivirult és szinte követeli tőlem, hogy intézzem el a punciját. Most már előjátékként olyant csinál, hogy leszop, a szájába élvezett spermát a tenyerébe veszi, és ezzel keni össze a bozontos punciját, hogy még lucskosabb legyen. Nekem ez nagyon bejön és rettentően felizgat.
Éjszakánként meg pornót néz, hogy minél több ötletet merítsen a szexhez, amiben én 100 %-ig partner vagyok, így én is rendesen kiélhetem magam rajta.
A múlt hét keddi együttlétünk után előállt azzal, hogy megérett rá és szeretné kipróbálni az anális szexet. Erre azért nem számítottam, de nagyon megörültem. Azt mondta, hogy a popsija még úgyis szűz és így ennek a szüzességét nekem kell elvennem. Hát nem ellenkeztem, megbeszéltük, hogy a következő akciónál összebarátkozunk análisan is. Ahogy elment én is elindultam, hogy beszerezzek némi vazelint. Útközben már járt az agyam rajta, hogy micsoda élmény lesz megbaszni azt a hatalmas fehér picsát. Alig vártam már, hogy sor kerüljön rá. Megvettem a vazelint és tartottam haza, mikor csörgött a mobilom, az anyósom volt. Érdeklődött, hogy mikor tudnánk találkozni, mert már teljesen be van indulva és egyfolytában ezen jár az esze meg, hogy jó lenne, ha beszereznék egy kis síkosítót.
Közöltem vele, hogy azt most vettem, az időpont pedig 3 nap múlva lenne aktuális, mert a feleségem 2 napra elutazik, úgyhogy az megfelelő lenne. Hallottam a hangján, hogy nem örül neki, hogy ennyit kell várnia rám. Majd egyszer csak bedobta, hogy mi lenne, ha pénteken reggel a lánya elutazása után eljönne hozzám és másnapig maradna, így két napot és egy egész éjszakát együtt tudnánk tölteni. Az apósnak meg beadja, hogy elutazik az egyik barátnőjéhez, akit régen látott, ez úgysem lesz gyanús, mert korábban volt már olyan, hogy eltöltött ott pár napot. Hát nem ellenkeztem és tudtam, hogy ez a 3 nap nagyon lassan fog telni. Folyamatosan azon járt az agyam, hogy 2 napon keresztül dugni fogom az anyósom, na és persze jön az újdonság, a seggbebaszás.
Eljött hát a hőn áhított nap reggel. Feleségem útra kelt én pedig vártam a szexéhes anyósom, aki nem meglepetés egy percet sem késett a megbeszélt időpontról. Belevágtunk hát a két napba.
Kezdődött a már megszokott pozitúrákkal, szopással, nyalással, punciba élvezéssel. Majd a punci nyalásom során elkezdtem a szőrös segge felé kalandozni, ami már nedves volt a nyálas-gecis-puncileves folyadékoktól. És előkerült a vazelin, rendesen belemártottam az ujjamat és a popsi lyukához kentem, majd elkezdtem szép finoman bedolgozni a rendkívül szűk popsiba. Kellett egy kis idő mire elkezdett tágulni az aranyos. Ekkor anyósom rám parancsolt, hogy jó lenne, ha végre elsüllyeszteném benne a farkamat. Nem ellenkeztem, de mondtam, hogy inkább ő üljön bele. Én leültem a kanapéra és a hatalmas popsi a szűk segg lyukkal már támadott is. Odahelyeztem a lyukhoz a farkamat és elindult befelé, nagyon lassan, körkörös mozgások közepette. Nem volt könnyű menet mire teljesen eltűnt benne a faszom és azért fájdalmas is volt. De aztán ez a fájdalom átlépett élvezetbe, mikor már viszonylag felvette a picsa a farkam méretét. Az anyós is egyre bátrabban mozgott, én közben a szaftos csiklóját simogattam és elkezdtem ujjazni is. Forrt a vérem és nagyon hamar beleélveztem.
Ekkor leszállt rólam és mondtam, hogy rögtön álljon négykézlábra, hogy a seggéből kifolyó gecivel ujjazhassam a popsiját. Ettől a látványtól, hogy az anyós tág popsiját ujjazom visszatért farkamba az élet. Mögé térdeltem és a hatalmas picsáját markolászva elkezdtem dugni a segg lyukát. Most már tovább tartott, míg megint teleélveztem. Azt mondta ezután, hogy nagyon kellemes volt neki és rendszert csinálhatunk, belőle mert látta rajtam, hogy mennyire jó volt nekem. Ezzel már elmondhatom, hogy drága anyósom minden nyílásában jártám. Ez alatt a két nap alatt teljesen kifacsart, a házból ki sem léptünk, de még fürödni sem nagyon voltunk, azt mondta, hogy imádja, ha tiszta gecis a hatalmas teste, mert én élveztem bele, rá, mondhatni mindenhova. A popsijából, pinájából kifolyó gecimet is rendszeresen megízlelte, vagy a testén kente szét. Gyorsan eltelt a két nap és búcsúzóul leszopott és kajánul kijelentette, hogy kitalált még valamit, de azt majd a későbbiekben szeretné kipróbálni. Ezzel nagyon kíváncsivá tett. Napokkal később is izgalommal vártam, hogy vajon mi is lesz az.
Az egyik délelőtt csörgött is a telefon, ő volt az és kérdezte, hogy holnap össze-e tudnánk hozni egy szexnapot. Nem kellett kérlelnie és próbáltam kérdezni, hogy a múltkor említett dolog mi lenne, de ő hajthatatlan volt és mondta, hogy majd holnap megtudom. Nagyon izgultam már és járt az agyam, hogy mi lehet az. Közben hívott a feleségem, hogy holnap előbb kb. 7 körül kell már dolgozni mennie, mivel Budapesten lesz egy munkával kapcsolatos megbeszélés és nem tudja mikor de csak kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2016. 09. 11. vasárnap 08:38
Kemény és izgató írás.
#14 feherfabia 2015. 04. 16. csütörtök 05:56
nagyon vontatott!
#13 x124 2013. 09. 16. hétfő 16:48
JÓ!
#12 Mikey 2013. 06. 19. szerda 11:23
Hát, nem tudom. Én inkább a feleségét sajnálom...
#11 tiborg 2013. 05. 29. szerda 08:31
Jo,csak ne feltjd el,melyik lyukban kotorsz!!
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 27. hétfő 19:41
No, ez is megvolt.
#9 rockycellar 2013. 05. 27. hétfő 18:33
Jobb mint az első, remélem lesz folytatás is
#8 genius33 2013. 05. 27. hétfő 17:00
Nemrossz de olvastam jobbat is itt. 8 pont.
#7 papi2007 2013. 05. 27. hétfő 14:33
jolenne ilyen anyos, mindig meg basznám
#6 veteran 2013. 05. 27. hétfő 13:55
Jó anyós sokat ér!
#5 gibbon2 2013. 05. 27. hétfő 09:06
Jó!
#4 hairy_pussy 2013. 05. 27. hétfő 06:35
10p
#3 papi 2013. 05. 27. hétfő 05:14
Remek anyós, mindenki álma.
#2 gaborthefirst 2013. 05. 27. hétfő 00:20
Inkább egy házibarát, mint egy házisárkány! wink
A szőrős segge miatt csak 9 pont ... bocs superman1990. Kösz, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 05. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?