A+ A-

Anyósommal 1. rész

Már régóta fantáziálgatok arról, hogy szívesen lefeküdnék egy középkorú, telt nővel, mint például az anyósom, bár ő inkább kövérnek mondható. Szóval régóta várok tőle egy jelre, hátha ő is benne lenne a dologban, de soha fikarcnyi jel sem utalt erre. Egyszer feléjük volt dolgom és a feleségem megkért, hogy menjek be hozzájuk, mert el kellett hoznom valamit. Megérkeztem és bementem a kapun, ekkor láttam, hogy az após nincs otthon, mert a biciklije nem volt ott. A bejárati ajtóhoz értem, egyet kopogtam, benyitottam és köszöntem. Az anyósom fürödni volt és éppen ment volna a szobák felé felöltözni. Mikor beléptem megijedt, mert azt hitte, hogy az após bezárta az ajtót mikor elment. Ekkor ijedtségében elejtette a köré csavart törölközőt és ott állt előttem teljesen meztelenül az a test, amiről már régóta álmodozom. A közepes méretű, hófehér mellek, sötétes barna színű udvarokkal és a párnás hasa alatt a világosbarna punciszőrrel.
Na, szóval ekkor az anyósom egy pillanatra lefagyott, majd teljesen elvörösödött és hirtelen felkapta a törölközőt és elrohant a szobák irányába, ekkor még láttam azt a hatalmas szintén hófehér seggét. Mondanom sem kell a farkam teljesen megmerevedett elég látható módon, mivel rövidnadrág volt rajtam. Néhány perc múlva, már felöltözve visszatért az előtérhez, az arca még mindig teljesen vörös volt, szégyellte magát. Én mondtam, hogy miért is jöttem és bement a konyhába összekészíteni a cuccokat. Nemigen szólalt meg majd általános dolgokról kérdezett. Ekkor letettem róla, hogy bármilyen dolog is történne közöttünk. Majd végzett és hozta a táskát. Épp elköszöntem volna mikor félénkem, de ugyanakkor huncut módon megjegyezte, hogy láttam ám a nadrágodat mikor leejtettem a törölközőt. Rögtön tudtam, hogy mire gondol, az álló farkamra. Gondoltam magamban, hogy most kell erőt és bátorságot venni magamon. Majd halkan megjegyeztem neki, hogy igen felizgultam a meztelen testére és megsimogattam a felkarját, no és vártam a reakciót, természetesen a farkam ismét ágaskodott. Ő nem mozdult és elvigyorodott majd megjegyezte, hogy ismét úgy áll rajtad a nadrág, mint az előbb. Ezt most már határozottabb jelzésnek vettem és úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Közelebb léptem hozzá, az álló farkam a leeresztett kezéhez ért és gondoltam, hogy megcsókolom, mikor hátralépett és közölte, hogy ezt nem szabadna, de a hanglejtésében éreztem, hogy nagyon is akarja, gondolom, az após már nemigen veszi kezelésbe és szerintem nagyon ki lehet már éhezve. Én válaszolva közöltem, hogy valóban nem szabadna, de én elhancúroznák magával és ebben a pillanatban ismét hozzá léptem és megcsókoltam, a kezemmel pedig benyúltam a lábai közé és elkezdtem simogatni, így nadrágon keresztül is éreztem, hogy tűzforró már a puncija, szóval felizgult teljesen. Ő is elkezdte gyengéden simogatni az álló farkam hegyét így nadrágon keresztül. Majd egyszer csak megfordult és mondta, hogy menjünk a nappaliba. Ahogy ment előttem én elkezdtem simogatni és markolgatni azt a hatalmas seggét és legszívesebben már ekkor letéptem volna róla a nadrágot. A nappaliba értünk, felém fordult és ismét csókolóztunk majd elkezdtük egymást vetkőztetni és egyszer csak ott álltunk egymás előtt teljesen meztelenül. Gondoltam most kezembe veszem az irányítást és mondtam neki, hogy üljön a fotelba és a lábait szétrakva tegye fel a dohányzóasztalra. Meg is tette én a lábai közé léptem és elkezdtem csókolni a nyakát majd lefelé haladva a melleit, mígnem leértem a régóta áhítozott szőrös puncihoz. Majd elkezdtem nyalni, közbe-közbe az anyósom arcára pillantva. Láttam, hogy iszonyatosan élvezi és nyögdécselése közben közölte, hogy ilyenben még nem volt része. Egyre jobban nyalogattam a csiklóját, majd már közbe-közbe a forró, nedves lukába is belenyomtam a nyelvem amennyire csak tudtam. Ezután továbbra is nyalogatva a számomra hőn áhított szőrös puncit, elkezdtem ujjazni.
Néhány perc múlva egyre hangosabban nyögve és zihálva éreztem, hogy megfeszül a teste és egyet sikoltva elélvezett, de úgy, hogy az arcomat teljesen összefröcskölte. Ilyen hosszú és ennyire spriccelős élvezést én eddig még csak filmen és videón láttam. Hagytam had pihenjen egy kicsit, láttam rajta, hogy óriásit élvezett és belefáradt, gondoltam addig csevegünk egy kicsit, míg lenyugszik. Elmondta, hogy ilyenben még soha nem volt része, ennek örültem, mert így tudtam, hogy belekóstolt a jóba és tuti lesz még folytatása. Majd közöltem vele, hogy örülnék, ha leszopna, amihez helyeslően bólogatott. Megbeszéltük, hogy az arcára élvezhetek és még megkértem, hogy vegye fel a szemüvegét, mert úgy még jobban izgat. Majd felállta, ő elém térdelt és elkezdte nyalogatni a kemény farkam, mígnem a szájába vette és közbe-közbe rászívva mohón szopott, ahhoz képest, hogy ilyet még nem csinált nagyon ügyes volt. Nem kellett sok és éreztem, hogy eldurranok, kivettem a szájából és hatalmasat élvezve telespricceltem az arcát forró gecivel, amiből természetesen a hajába is jutott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (142 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2016. 09. 11. vasárnap 08:33
Szerintem is nagyon jó írás.
#15 feherfabia 2015. 04. 16. csütörtök 05:49
Egész jó!
#14 gibbon2 2013. 05. 27. hétfő 08:58
Van benne valami.
#13 rockycellar 2013. 05. 20. hétfő 09:11
Jó lesz, kialakult a végére
#12 papi2007 2013. 05. 11. szombat 10:33
szeretném ha ilyen lenne az anyósom
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 4. szombat 11:58
Jó közepes, de folytasd!
#10 entek 2013. 04. 24. szerda 22:54
Egész Érdekes.
#9 Fuck89 2013. 04. 23. kedd 18:06
Nem rossz wink smile
#8 drwho 2013. 04. 23. kedd 08:53
Nem is olyan rosz mint ahogy hangzik.
#7 hairy_pussy 2013. 04. 23. kedd 06:28
megér egy folytatást
#6 tiborg 2013. 04. 23. kedd 01:41
Jol indul,de a vege elkapkodott.
#5 sztbali 2013. 04. 22. hétfő 17:19
Kicsit sablonos és a vége tartalmasabb is lehetett volna.
#4 Rinaldo 2013. 04. 22. hétfő 06:53
Jó történet,jó lett volna ha seggbe is dugja.
#3 genius33 2013. 04. 22. hétfő 06:09
Nemrossz szerintem.
#2 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:10
Lerágott csont.
#1 Törté-Net 2013. 04. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?