A+ A-

Negyedik élményem

A történtek nagyon felzaklattak, régen egyszerűnek tűnt minden. Mióta lefeküdtem Andrással hirtelen olyan zavarossá vált az életem. Mint, amikor elkezdesz futni lefelé egy lejtőn, eleinte, még tudod irányítani a sebeségedet, aztán meg csak rohansz egyre gyorsabban, és az jár a fejedben, hogy mi fog történni, ha megbotlasz és elesel. Nem mintha bármit is megbántan volna! De a dolgok egyre jobban kicsúsztak az irányításom alól, csak sodródtam az élvezetek tengerén (ugye milyen költőien tudok fogalmazni?) és bármilyen furcsának is hangzik, de nem tudtam eldönteni, hogy a szexet élvezem e jobban, vagy azt, hogy olyan dolgokat merek csinálni, melyekre a legtöbb korombéli lány még gondolni sem mer.
Aznap telezabáltam magam dinnyével és egész este jártam a budira. Valamikor éjjel, miután elintéztem menetrendszerű folyó ügyeimet eszembe jutott, hogy még van egy adag fagyi a hűtőben. Miközben kanalaztam, mintha nyögést hallottam volna. Persze ez nálunk nem lett volna szokatlan, de most a pincénkből jött, oda meg általában nem engedjük be a vendégeinket. Mivel a házunkat tervező építészmérnök nem volt teljesen józan, amikor elkészítette a tervrajzot, olyan avangard megoldásokat is alkalmazott, mint például a pincénk lejárata: rögtön kettőt is tervezet, az egyik a kertre nyílt, a másik meg a konyhába, de ez utóbbit nem szoktuk használni, mert olyan keskeny és meredek lépcsők vezettek le, hogy anyám életveszélyesnek minősítette. Szép csendesen felnyitottam a padlóba vágott ajtót és lemásztam a sötét mélységbe. Három pókháló és egy nagyot reccsenő bogár elpusztítása után elém tárult az a látvány, ami valószínűleg egy nálamnál kevésbé edzett lány számára évekig tartó pszihológiai kezeléssel járt volna.
Nem égett a villany, pincénket a polcokra rakott imbolygó fényű mécsesek világították meg. A terem közepén egy padhoz kötözve anyámat pillantottam meg. A hátán feküdt, lábait természetellenesen nagy terpeszbe kényszerítették a vastag kötelek, karjait feje fölött bilincselték össze, mellein csipeszek lógtak. Amikor "megérkeztem" Fanni éppen fölé hajolt és egy hosszú, vörös gyertyából forró viaszt cseppentett a testére, miközben Helga egy jégdarabbal körözött a mellbimbóinál. Anyám egyre hangosabban nyögött. Az arcát nem láttam, de a puncija mintha nedvesen csillogott volna. - Élvezed mi kurva! - kiáltott Helga majd a lábai közé tette a kezét, és szétnyitotta a szeméremajkait. Lehajtotta a fejét a puncijához, és lassan elkezdte nyalni, a segglyukától kezdve, végig a nedves kisajkain egészen a csiklóig. Fanni letette a gyertyát, és egy korbácsot vett elő. Egy suhintás a meztelen testre és anyám felkiált. Ezután felváltva csinálják: nyalás, ütés, nyalás ütés. Hirtelen libabőrös lettem, filmen már láttam ilyen dolgokat, de élőben sokkal másabb, sokkal borzasztóbb, és ugyanakkor sokkal izgatóbb volt. Meg féltem. Bár nem egyszer veszekedtünk anyámra, mindig valahogy felnéztem, most meg ott fekszik pár lépésnyire előttem megkötözve, és hangosan nyög a fájdalomtól és élvezettől. Olyan volt ez számomra, mint amikor a gyerek először jön rá, hogy a szülei is hibáznak, ők sem tudnak mindent. Anyám egyre hangosabban nyögött, Helga, abbahagyta a nyalakodást: - Tetszene, ha feldugnám az ujjaimat a pinádba, igaz?
- Óh, Úrnőm, csodálatos lenne.
- Szeretnéd?
- Nagyon, Úrnőm - lihegte.
- Akkor kérjed! Szépen!
- Alázatosan kérem, kegyes Úrnőm
A hüvelyben villámgyorsan eltűnő ujjak mutatták, milyen nedves is belül. Nem tartott sokáig és anyám megint megszólalt:
- Könyörögve, alázatosan esedezem Önhöz, kegyelmes Úrnőm, dugja be az egész kezét ócska kurvájának a pinájába
- Igen, valami ilyesmit szerettem volna hallani. - kiáltott fel Fanni - Tud ez a szuka!
Előredőlt, belemarkolt anyám hajába, felemelte a fejét. Szemében egy pillanatra meglátta a vágy és a félelem csillogását. Aztán, ahogy egy jó rabnőnek kell, lesütötte a szemét.
- A puncimat akarod mi?
- Igen Úrnőm, annyira vágyok arra, hogy a számba érezzem csodálatos nedveit. Könyörgök, engedje meg, hogy kinyaljam.
Eleget láttam, megpróbáltam felállni, de lábaim teljesen elzsibbadtak. A legnagyobb baj persze nem ez volt, hanem az a hatalmas folt a bugyimon, kemény mellbimbóim, és a forróság mely elöntötte testemet. Maradtam, és tovább bámultam a három izzadságtól és puncinedvtől nyirkosan csillogó testet, hallgattam a fojtott nyögéseiket, a hangos kiáltásokat és mélyen beszívtam a bódító illatukat. Elsőként Fanni ment el, orgazmusának "végterméke" beborította anyám arcát, ezután Helga következett, abbahagyta az ujjazást, kioldozta anyámat és átölelte. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy akár én is lehetnék a helyébe. Anyám bedugta jobb kezének 3 ujját Helga puncijába, csípőjével befeküdt Helga lábai közé, mint egy férfi és egy hosszú és forró csókot lehelt vágytól duzzadt ajkaira. Ebben a pillanatban vendégünk óriásit élvezett és egy hatalmasat nyögött. Az izzadságtól csúszós testük teljesen összetapadt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 15:31
Folytatást, folytatást, folytatást!!!

Idáig 10 Pont!
#6 A57L 2013. 12. 20. péntek 05:59
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 09. 7. szombat 06:53
Hm jóóóó ez nyes
#4 hairy_pussy 2013. 09. 6. péntek 06:26
10p
várom a folytatást
#3 Rinaldo 2013. 09. 6. péntek 06:18
Lásuk a folytatást.
#2 papi 2013. 09. 6. péntek 05:06
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?