A+ A-

Harmadik élményem

Három nap múlva anya dühösen jött haza, mert távolról sem volt olyan súlyos a nagymamám betegsége, mint azt gondoltuk. Nem kapott rajta semmin, de elég furcsán viselkedett, mintha érezte volna, hogy valami nincs rendben. Egyfolytában engem szekált, és amikor András egy újabb "üzleti" útra ment Ukrajnába, kiborult a bili. Reggel elfelejtettem bezárni a szobám ajtaját és rajtakapott, amint masztizok. Ez talán még nem lett volna nagy baj, máskor is megtörtént velünk, de most azért kapta fel a vizet, mert az ő régi, kedvenc fűzője volt rajtam. Elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek, milyen rohadtalak vagyok stb., majd kiborította a fehérneműs fiókomat, megnézze, nem e loptam el tőle mást is. Addig kutakodott, míg kezébe került az a bugyi, mely akkor volt rajtam. Ki se mostam, úgy tettem el emlékbe. Rögtön kaptam két pofont és megkérdeztem, hogy kinek a spermája volt rajta. Persze nem mondtam el, erre megint jött kettő, majd megragadott és az arcomba nyomta, hogy alig kaptam levegőt.
- Rohadt, büdös kurva! - ordította - Szereted a spermát mi?
Ekkor váratlan dolog történt. Mintha megszakadt volna valami bennem, már nem féltem tőle, sőt, mélyen a szemébe néztem, és az arcában vágtam mindazt, ami már nagyon rég kikívánkozott belőlem:
- Igen imádom az ízét, ahogy melegen végigfolyik a testemen. Imádom, ahogy egy férfi átkarol, ahogy a farka belém hatol, élvezem, ha megbámulnak az utcán. Szerettem a szexet! Ahogy te is! Te hányszor tetted szét a lábad idegen férfiaknak? Szóltam én akkor bármit is? Haragudtam rád, azért mert suliban egyfolytában az ment, hogy az anyám egy kurva és milyen szerencsés vagyok, mert szophattam a hatalmas csöcseit?
Éreztem, ahogy könnybe lábad a szemem és hangom egyre fátyolosabbá válik, de azért befejeztem:
- Nem, mert én szeretlek és elfogadlak olyannak, amilyen vagy.
Ő is sírni kezdett, ahol csak ért puszilgatni kezdte keze nyomát.
- Ne haragudj kicsim - suttogta. - Ne haragudj rám, én is nagyon szerettelek. Most annyira zavaros minden, nem akartalak bántani.
Átkaroltam tarkóját, és ahogy az arcán pergő könnycseppeket néztem, hirtelen nagyon elszégyelltem magam.
- Csak tudod - folytatta - nem akartam, hogy olyan legyél, mint én...
- De olyan vagyok - szakítottam félbe - pont olyan.
- Azt látom - mosolyodott el - igazi kívánatos nő lettél. Az én pici ki Renim felnőtt. Még egy pár hónap és nagyobb melltartót kell, vegyünk neked.
Leheletfinoman megsimogatta a fűzőmet, mintha ott se lettek volna az ujjai, de a mellbimbóim azonnal reagáltak, egyre keményebbek lettek, és egy pillanat múlva már látszott, hogy mindent megpróbálnak, hogy átdöfhessék a vékony vásznat. Anyámra néztem. Tekintette megváltozott, mint a horrorfilmekben, amikor hirtelen lehűl a levegő, most, köztünk, felmelegedett. Álltunk egymással szembe, anyám egyik keze a vállamon, másik a tarkómon, az enyém kétoldalt a derekán. Nem mertem a szemébe nézte, a percingjét bámultam a köldökében, és remegtem a visszafojtott vágytól, majd hirtelen megéreztem az ajkait az ajkaimon és minden megváltozott.
Egymásba gabalyodtunk. Annyira finom volt, annyira ismerős, de mégis ismeretlen, annyira igazi... Nagyon kívántam. Hosszú percekig csak csókolóztunk, mozdulatlanul, összeforrva. Közelebb húzódott, kezét a combomon csúsztatta lassan, végigsimítva felfelé mindenem. Átjárt a forróság, ahogy keze megállt a mellemen, még a felsőm fölött. Cirógatott, egész testem megfeszült a vágytól, a még mindig bennem bujkáló félelem pedig azonnal elszállt, amikor én is átöleltem. Lassan bebújtattam kezem a melltartója alá. Végre érezhettem finom, puha bőrét. Irtózatosan vágytam rá. Minden cm, amit végigsimogatott rajtam, egyre forróbban kívánta érintését. Kigomboltam az inget, és már csókolhattam is csodálatos cicijét. Elvarázsolt bőrének puhasága, mindenütt olyan selymes volt. Mellbimbója forró kezem alatt kőkemény lett. Nyelvemmel lassan cirógatni kezdtem, mire belőle kitört az első felszabadult édes sóhaj, ami ha lehet még jobban felizgatott. Ő is levette a felsőmet, és először csak nézett. Nézte a melleimet, és felizzott, kipirult arccal súgta, hogy milyen szépek, hogy gyönyörű vagyok. Csókolt, mélyen, kívánatosan, miközben keze lejjebb is csúszott a hasamra, majd a nadrágomon keresztül újra a combomat simogatta, de most már belül, majd keze lassan a puncimhoz siklott. Égtem a vágytól, hogy simogasson. Szépen lehúzta a cipzárt, és már csak a kis fekete tangám maradt. Ez volt az egyetlen, ami elválasztotta selymes kezét forró puncimtól, ami annyira kívánta már, hogy szabályosan lüktetett. Ekkor már én is kéjesen sóhajtoztam, nem kellett visszafognom magam, nem hallott senki, és ő imádta. Ezerszer a fülembe súgta, hogy imádja a hangomat, rég nem hallottam ennyiszer, hogy milyen gyönyörű vagyok, és hogy mennyire kíván. A vékony bugyim már teljesen átnedvesedett a cirógatástól. Közben csókoltuk egymást, ahol értük, simogattuk egymást, és ahogy hozzám simult, beszívtam hosszú hajának illatát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 01. 13. szerda 05:56
Közepes!
#9 zoltan611230 2014. 03. 23. vasárnap 17:02
Jo
#8 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:31
Elég jó.
#7 papi 2013. 08. 26. hétfő 12:58
Nem rossz.
#6 genius33 2013. 08. 26. hétfő 08:14
Nagyon jó smile
#5 veteran 2013. 08. 26. hétfő 07:55
Folytasd,jó pervez lesz.
#4 hairy_pussy 2013. 08. 26. hétfő 07:23
10p
Egyre jobb
#3 Rinaldo 2013. 08. 26. hétfő 06:28
Jól kinyalta anyuci.
#2 gerontofil 2013. 08. 26. hétfő 03:01
Jó lesz ez,csak folytasd! Valami jó kis perverziót beleírhatnál.
#1 Törté-Net 2013. 08. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?